DTB-Finder Plug-in v1.0.0

با سلام خدمت دوستان عزیز و مهربون و همکاران گرامی در مجید انلاین . :cool:

بر اساس ضعیف بودن بیلدر در انجام بعضی از کارها مثلا : پیدا کردن یک کلمه در فایل های متنی حجیم که تعداد خطهایشان به ده هزار میرسد و .... !!!!

تصمیم گرفتم تا یک پلاگین بنویسم تا این کار رو با سرعتی بسیار بالا و با استفاده از تکنیکهای خاص انجام بده تا دوستان بتونن در بیلدر با استفاده از فایلهای متنی و این پلاگین بانک های اطلاعاتی مجازی ایجاد کنن.

قابلیت های ای پلاگین عبارتند از :

1 : جستوجوی یک کلمه در یک فایل متنی حجیم و برگرداندن خطی که ان کلمه در ان وجود دارد ( درون فایل متنی )

نام فرمان : Find_text

2: دادن شماره ی یک خط فایل متنی به پلاگین و پلاگین کلمه ای که در ان خط وجود دارد باز میگرداند ( درون فایل متنی )

نام فرمان : Find_line

----- و تعدادی از فرمانها تکمیلی که در مثال مشاهده میکنید .

نکته : با استفاده از این پلاگین کاربر میتواند پرژه های کاربردی که به بانک اطلاعاتی قوی نیاز دارن را بسازد ( به راحتی )

نکته : در این مثال یک فایل متنی که دارای یک میلیون خط هست در نظر گرفته شده که در Embedded نمونه قرار دارد

نکته : پلاگین در Embedded نمونه قرار دارد و از پوشه ی Temp قابل دسترسی میباشد .

>>> از اقا حامد میخوام که در مورد مزیت های این پلاگین برای دوستان بیشتر توضیح بده .

منتظر نظرات شما دوستان هستم .

با تشکر . :cool:

پیوست ها

• DTB-Finder Plug-in v1.0.0.rar
    241.1 کیلوبایت · بازدیدها: 160

aff - SEvEN

Banned
172fs921955.gif

آقا مهران ؟ ... سلام ...

دستون درد نکنه که اينقدر باسه بچه ها زحمت مي کشين ، کاره خيلي با ارزشي هستش .

مي ازتون يه تقاضايي دارم ... مي شه يه پلاگي بصري هم با چن تا جلوه بنويسين مثلا نماي آسمون تو يه حالته عرفاني که شب هستش و ستاره ها خيلي آروم چشمک مي زنن ؟

يا نماي گل دسته هاي يه مسجد و غروبه آفتاب ، پشته گل دسته ها که ابرا تو آسمونش رنگاشون هي عوض مي شه ...
يا يه کليساي کوچيک تو يه دشت با منظرهء بارش برف که همزمان با بارش برف که همه جارو سفيد کرده نوره عرفانيي از شيشه هاي پنجره هاي کليسا بيرون رو روشن تر مي کنه ؟ ...

يا نماي يه سري ستاره براق ، که در حاله چرخش هي يه سري اشکاله هندسي مي سازن مثه مکعب و مربع و مخروط و کره .

مي تو گرافيکش مي تونم البته بيشتر کاراشو انجام بدم و نگرانه عکس هاي اوليه نباشين ، طراحيش مي تونم بکنم و همينطورم از دوساي گرافيستمم که در مجيد آنلاين فعاليت ميکنن مي تونم کمک بگيرم باسه اين کاره هنري با ارزش و بي نظير که کارتون راحت بشه و فقط برنامه نويسي دايرکته ايکسش با شما هستش .

مي اگه هم سورس کده خاصي باسه انيميشن بخاين ميتونم هم تو سي پلاس پلاس ، هم دلفي و هم وي بي در اختيارتون بذارم .

البته اکثرا DX هستن ها و با خصوصياته Open Gl فک نکنم داشته باشم سورس کدي .

و بعدشم آقا مهران ؟

اين پيوستاي زير همون SDK ها هستش باسه بيلدر که مي باستون آپلود کردم الان ... به اضافهء سه تا پکر خيلي عالي تو پيوست چهارم و پنجم که ميزانه فشردگيشونم بالاس . امنيت رو دو تاي اولي تضمين نمي کنن ولي از UPX بهتر هستن ...
اما پيوسته پنجم يعني NSpack خيلي قدرتمند هست . مي تضمين ميکنم به تعداده انگشتاي دستتون تو دنيا شايد باشن آدمايي که بتونن آنپکش کنن چون دستي انپک مي شه و کسي نتونسته هنوز انژيني باسش بنويسه .

اخه مي دونين مي آنپک کردم UPX پلاگي شمارو و ديدم Borland Delphi DLL هستش ...
172fs925945.gif

مي منتظره نظرتون مي مونم باسه اين پلاگي بصري که گفتم بهتون ...

روزه خوبي باسه شما و بقيه دوستاي گلم آرزو ميکنم
172fs923913.gif
172fs923913.gif
172fs923913.gif
172fs923913.gif

شادي

پیوست ها

• New Delphi MMB plugin SDK.zip
    1,003.3 کیلوبایت · بازدیدها: 62
  • MMB - sdk - C++.zip
    896.2 کیلوبایت · بازدیدها: 34
  • Ibasic_MMB_SDK + MMB - sdk - C Builder + MMBPlugInSDK.zip
    476.5 کیلوبایت · بازدیدها: 59
  • AsPack_v2.12 + MEW_11_SE_v1.2.zip
    485.4 کیلوبایت · بازدیدها: 44
  • NsPack 2.3 for windows - Win32 EXE , DLL Compresser.zip
    848.5 کیلوبایت · بازدیدها: 52
آخرین ویرایش:
با سلام خدمت همه ی دوستان خوب.

شادی خانوم با تشکر از پکر هاتون ولی محض اطلاع بگم که UPX کردن DLL برای امنیتش نبود فقط برای کم حجم کردنش بود .

))) اگه پلاگین های بصری نیاز دارین چند تا سورس کد از دلفی یا VC++ بزارین اینجا تا اگه شد من به پلاگین تبدیلشون کنم البته با کمی تغییرات . ( ترجیحا دلفی باشن)

>>راستی من از فردا به مدت یک هفته میرم مسافرت و شایدد هم زودتر برگردم .

با تشکر .

آخرین ویرایش:

aff - SEvEN

Banned
سلام آقا مهران ...

ممنونم از توجهتون ...

خب اين سورس کدا که مي ذارم عينه اونايي که گفتم نيستش و ساده تر هستش و مطمئنا کاره شمام راحت تره ولي باسه شروع و تسته کارايي باسه نوشتنه پلاگي بصري مناسب هستش ...

DirectX Sharks Screensaver
Level: Intermediate
Compatibility: Delphi 5, Delphi 4

اولين سورس کد يه اسکرين سيور هستش با دلفي ، اينا دايرکت ايکس هستنا آقا مهران ، يعني احتماله نود درصد بايد SDK DX رو هم دشته باشين امکاناتش رو در دلفي .

173fs112970.gif

اگه بشه تو پلاگي اين امکانو داد که بجز Full Screen تو سايزه دلخواه بشه تو بيلدر ازش استفاده کرد که عالي مي شه ! :lol:

Direct3D For Dummiez
Level: Intermediate
Compatibility: Borland c ++ , H
Compatibility: Visual C ++ , H

اي هم يه سورس 3D هستش که شبيه به عکسه زير يه محيطه سه بعدي رو شبيه سازي مي کنه . اين يکي هم برلند سي پلاس پلاس هست و هم ويژوال سي پلاس پلاس . اينم DX هستش .

173fs113797.jpg

خب ديگه ، ازتون خيلي خيلي ممنونم و مسافرته خوبي باستون آرزو ميکنم .

شادي

پیوست ها

• DirectX Sharks Screensaver.zip
    60.7 کیلوبایت · بازدیدها: 45
  • Direct3D For Dummiez!.zip
    113.3 کیلوبایت · بازدیدها: 48
آخرین ویرایش:

hossein_mmb

Member
كار جالبي هست.
اگه بتونيد امكان افزودن خطهاي فايل متني به ليست باكس رو هم بهش اضافه كنيد خيلي جالبتر ميشه. (چون افزودن فايلهاي حجيم با دستورات خود mmb به ليست باكس برنامه رو دچار مشكل ميكنه و باعث هنگ كردن برنامه ميشه )
در ضمن اگه چند خط شامل كلمه مشابه باشند فقط اولين خط رو برميگردونه. اگه بتونيد كاري كنيد كه به ترتيب همه خطوط حاوي كلمه مورد نظر رو مشخص كنه بازهم بهتر ميشه.

silvercover

کاربر متخصص
قبل از هر چیز ممنون از حسن نظر power-game. از نظر من ممکن هست که شرایط متغیر زیادی برای یه سیستم بانک اطلاعاتی مبتنی بر متن پیش بیاد که حلش نیازمند فرامین و قابلیت های پیچیده تر هست و همین دلیل بوده که باعث شده امروزه شاهد برنامه های مدیریت بانک اطلاعاتی پیشرفته مثل MySQL و... باشیم.

به عنوان مثال از همین مسائل پیش رو میشه به مواردی که حسین بهش اشاره کرد پرداخت. مدلی که فرامین داخل این پلاگ این استفاده میکنه تا به نتیجه برسه برای من آشکار نیست تا بتونم نظر قطعی رو بگم. اما نباید توقع برپایی بانک های اطلاعاتی فراتر از حد متوسط رو در MMB داشت. نه به دلیل صرفا ضعف پلاگین ها ، به دلیل محدودیت های خود MMB در کنترل و پردازش داده های حجیم و عدم بهره گیری از ساختارهای استاندارد.

با این توصیف و با فرض اینکه امکانات لازم جهت برپایی سیستم های درمقیاس کوچک و متوسط برای MMB فراهم باشه میتونین از این پلاگ این برای ساخت پایگاه های داده مبتنی بر فایل های متنی استفاده کرد. گذشته از اون میشه از این پلاگ این برای خوندن فایل های متنی بزرگ در برنامه استفاده کرد که جنبه بانک اطلاعاتی نداشته باشن.

یاد آوری میکنم چنانچه دوستان با دیدن این چنین پلاگ اینهایی به صرافت ساخت برنامه های مبتنی بر بانک اطلاعاتی از قبیل دیکشنری و... می افتند، قبلش به محدودیت های MMB و محصول نهایی از این منظر که آیا در سطح استانداردی قرار داره یا خیر توجه کنند. تنها در مواقعی به فکر ساختن برنامه های مبتنی بر بانک اطلاعاتی باشید که تعریف پروژه چند رسانه ای شما اون رو برای شما ضروری کرده. در غیر اینصورت شما به راحتی و با بهره گیری از سایر زبان های موجود از قبیل دلفی و ویژوال بیسیک میتونین اقدام به ساختن برنامه های بانک اطلاعاتی استاندارد کنید.

در پایان باز هم از آقا مهران تشکر میکنم و در ادامه درخواست ها ازشون تقاضا میکنم که قابلیت های بیشتری رو از جمله نوشتن در فایلهای حجیم، باز گردوندن یه سری از اطلاعات مثل اشاره گر فایل و جستجو در فایل ( Seek و مبحث رکوردها) رو جهت کاملتر شدن این پلاگ این جدید بهش اضاف کنند.

البته قبل از اینکه من هم این موارد رو یاد اوری کنم دوستان خودشون آگاهی داشتند از این موارد.

تشکر.

محمدمهدی

Well-Known Member
با اینکه دیر رسیدم اما عالی بود خیلی خیلی عالی
من با اجازتون وقت ندارم حرف همه رو بخونم اما خواهشا بگید آیا میشه که مثلا قابلیتهایی مثل نشان دادن تعداد یک نوع کاراکتر در قبل و ... رو بهش اضافه کرد؟
می دونم که همش رو میشه با ام ام بی ساخت اما حتما اینطوری سریعتره
در ضمن با اینکه این حرف خیلی تکراری و اعصاب خورد کنه اما می گم چون می خوام
میشه سروسش رو هم بزارید؟

بالا