Drupal

lap_top

New Member
با اینکه خیلی ها اعتقاد دارند drupal نسبت به جوملا قوی تر و منعطف تره اما اینجا حتی انجمنش هم نیست !
 

AmIn 1412

Active Member
سلام دوست عزیز
خوب در اینجا ی قسمت هست به نام مدیریت محتوا !!
یعنی تمامی سوالات تون و ... رو می تونید تو همون قسمت مدیریت محتوا بذارید حتما که نباید یک زیر شاخه داشته باشه !
یا علی
 

Cisco

مدیر انجمن
حرف شما درسته و دروپال بسیار سیستم قوی هست . اما خیلی توی ایران ازش استفاده نمی شود و طبیعتا خیلی هم نمی تونه بحث برانگیز باشه که براش شاخه جدا ایجاد کرد . شما بگرد ببین تو انجمن مدیریت محتوا کلا روی هم چند سوال درباره ی دروپال شده؟ سوالی هم باشه تو همون انجمن مدیریت محتوا می تونید مطرح کنید.
موفق باشید.
 

lap_top

New Member
خوب یکی از عامل های اینکه سوالی ازش نیست همینه که بخش خودشو نداره و معمولا کاربرها به انجمن های دیگه میرن در این مورد
اما توی ایران هم دیدم که خیلی ازش استفاده میشه و طرفدار داره حتی بیشتر از جوملا دیدم به دروپال میپردازن و عقیده دارن خیلی منعطف تره و ماژول هاشم حدود 17 هزارتاس که تقریبا 2 برابر کل ماژول ها و کامپوننت های جوملاست!
 

Cisco

مدیر انجمن
همون طور که سیستم های دیگر مثل النور و ... تو انجمن نیستند اما کاربران باز هم سوالاتشون رو تو بخش مدیریت محتوا مطرح می کنند.
اینطور نیست که کاربر مجید آنلاین رو به خاطر اینکه بخشی به نام دروپال نداره ترک کند. در قدرت دروپال شکی نیست اما چون دروپال یک کم کار کردن باهاش سخت تره معمولا کسی سراغش نمی رود (حداقل تازه کارها).
حالا از این به بعد اگر مثل انجمن جوملا و وردپرس درباره ی دروپال سوال شد (که می دونم حالا حالا ها نمی شود) من خودم قول این رو میدم که این بخش به انجمن اضافه بشود.
 

جدیدترین ارسال ها

بالا