من چند وقت پیش مجموعه تاپ سی دی رو گرفتم ولی هرکاری کردم دیریم وایور نصب نشد لطفاٌ کمکم کنید متشکرم
A AMIR3000 Member Aug 24, 2004 #1 من چند وقت پیش مجموعه تاپ سی دی رو گرفتم ولی هرکاری کردم دیریم وایور نصب نشد لطفاٌ کمکم کنید متشکرم
A AMIR3000 Member Aug 25, 2004 #3 سلام ببخشید که جوابتون دیر شد . عرض کنم دریم ویور نصب شد ولی موقعی که خواستم از جدول استفاده کنم یه ارور داد بعد سیستم رفت تو کما مجبورشدم END TASKکنم اگه کمکم کنی ممنون میشم.
سلام ببخشید که جوابتون دیر شد . عرض کنم دریم ویور نصب شد ولی موقعی که خواستم از جدول استفاده کنم یه ارور داد بعد سیستم رفت تو کما مجبورشدم END TASKکنم اگه کمکم کنی ممنون میشم.
A AMIR3000 Member Aug 26, 2004 #5 MX2004 VERSION 7.00 وقتی هم که میخواهم کدهای جاوا رو INSERTکنم باز میره تو کما
hba Active Member Aug 26, 2004 #6 ببين من هم همين را دقيقا دارم و درست كار مي كند بعد اين مشكل كلمپيوترت رو يه فرمت بكن راه ديگري نمي دونم قبلش هم دريميور داشتي؟؟؟؟همين يا يك ورژن ديگه ؟؟؟
ببين من هم همين را دقيقا دارم و درست كار مي كند بعد اين مشكل كلمپيوترت رو يه فرمت بكن راه ديگري نمي دونم قبلش هم دريميور داشتي؟؟؟؟همين يا يك ورژن ديگه ؟؟؟
hba Active Member Aug 26, 2004 #8 احتمالش است مشكل از كركش باشه چون مال من كركي نيست اصلشه. بازم اگر كمكي از دستم بر بياد من هستم