Fa drag نکردن روی browser

skyblu

Member
دوستان اگر کسی بلد هست به من کمک کنه که چگونه وقتی در پروژه از browser استفاده می کنیم در هنگام اجرا به کاربر اجازه ندهیم که روی متنی که در browser نشان داده می شود drag نکند؟؟؟؟

BlueMMB

Well-Known Member
دوست عزیز لطفا جملتون رو واضح تر بگین .
استفاده از کلمات منفی و مثبت زیاد ، جملتون رو گنگ کرده .

skyblu

Member
دوست عزیز من یک browser دارم ، که آدرس یک فایلی که با پسوند single web page ذخیره شد را به آن دادم. حالا وقتی دکمه f5
را می زنم ، براحتی می توانم روی متنی که در browser نشان می دهد ، drag کنم . منظورم راست کلیک نیست چون راست کلیک را disable کردم منظورم دقیقا drag کردن است. حالا می خواهم به من کمک کنید که این اجازه را از کاربر بگیرم ؟؟؟؟

BlueMMB

Well-Known Member
SkyBlu جان من روی اون چیزی که شما تعریف کرده بودید کار کردم ولی راهی به ذهنم نرسید و نتونستم این کار رو انجام بدم .

یعنی فکر کنم نمی شه با بیلدر چنین کاری کرد ولی فکر کنم باید تنظیمات Internet Explorer رو عوض کنید که اینم یه جوری نشدنیه .

بالاخره دوست عزیز من تلاشم رو کردم ولی راهی نیافتم ولی می خواستم ببینم این کار رو برای چی می خواین و چه علتی برای این کارتون دارین ( البته اگه شخصی نیست )

m javad

کاربر متخصص
این تنها کاری بود که تونستم براتون بکنم
البته این کار یه کاره من دراوردیه و اصولا نباید از این روش استفاده کرد. ولی بعضی وقتا لازمه
امیدوارم همونی باشه که میخواستید
موفق باشید

پیوست ها

• sample.zip
    12.9 کیلوبایت · بازدیدها: 17

BEHESHT

Well-Known Member
js

با کمک جاوا اسکریپت به راحتی می تونی این کار رو بکنی

از MMB انتظار نداشته باشد از جاوا بخواه نمونه کد :

HTML:
<html>
<head>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=UTF-8" /> 
</head>
<body id="body" onload="disableSelection(document.getElementById('body'));" >
<script type="text/javascript">
 function disableSelection(element) {
  element.onselectstart = function() {
  return false;
  };
  element.unselectable = "on";
  element.style.MozUserSelect = "none";
  element.style.cursor = "default";
 }
 </script>
<div>
دوست عزيز من يک browser دارم ، که آدرس يک فايلي که با پسوند single web page ذخيره شد را به آن دادم. حالا وقتي دکمه f5 
را مي زنم ، براحتي مي توانم روي متني که در browser نشان مي دهد ، drag کنم . منظورم راست کليک نيست چون راست کليک را disable کردم منظورم دقيقا drag کردن است. حالا مي خواهم به من کمک کنيد که اين اجازه را از کاربر بگيرم ؟؟؟؟
</div>
</body>
</html>

سوالی بود در خدمتم مثال هم پیوست شد.

موفق باشید

پیوست ها

• ht.zip
    695 بایت · بازدیدها: 13

skyblu

Member
ببخشی دوستان این فایل هایی که گذاشته بودید با چه برنامه ای باز می شود سیستم من خبلی از برنامه ها دارد و codect های زیادی روی آن نصب است اما آن را به عنوان یک فایل ناشناخته می شناسد؟؟؟؟؟؟

m javad

کاربر متخصص
فایلی که دوستمون براتون گذاشتن یه فایل html هست.
بعد اطلاعات داخیل فایل دقیقا همونی هست که براتون کد کردند.

جدیدترین ارسال ها

بالا