Don't Send یا Close the program

navid202

New Member
سلام دوستان.
من ویندوز ویستا رو تازه نصب کردم با چند تا نرم افزار مورد نیاز خودم.
اما نمیدونم مشکل چیه که وقتی 3D MAX رو اجرا میکنم پیغام Close the program طاهر میشه و دیگه برنامه اجرا نمیشه.
احتمال میدم که مشکل از ویندوز باشه.
از دوستان اگه کسی راه حل این مشکل رو میدونه لطفاً راهنمایی کنه.

Darkknight

Member
برنامه رو یک بار با برنامه ی ریو ان اینستالر پاک کنید ، مجددا نصب کنید شاید درست شد

arminsong

Member
خیلی از نرم افزارا تو ویندوز 7 یا vista اجرا نمیشن

باید نرم افزاری بگیری که سازگار با این ویندوز ها باشن یا ویندوز xp داشته باشی

senged

Member
مشکل vista همین بود که از رده خارج شد .
حالا دیگه باید بی خیال vista شد چون خیلی از نرم افزارا روش نصب نمیشه
من جای شما بودم 7 نصب می کردم

arta2009

New Member
اول برنامه uninstall کن و سیرچ کن تمام پوشه هایی رو که 3dmax ساخته رو پاک کن بعد برو از یه تم که قابلیت aero نداره استفاده کن و بعد بعد رویه آیکن 3dmax راست کلیک کن properties رو بزن و بعد در پنجره compatibility گزینه run this program in compatibility mode for رو تیک بزن و windows XP (service pack 2 رو انتخاب کن و پایین گزینهrun this program as an administrator رو تیک بزن و OK کن

winsent

Banned
سلام.
بهتون پیشنهاد میکنم حتما ویندوز ویستا رو پاک و ویندوز 7 نصب کنید.
اطمینان میدم بهتون این مشکل از ویندوز شما هستش.
موفق باشید...

Cyletech

Member
اگر هر نسخه ای از ویندوز خودتون رو نصب کردید، نرم افزار سازگار با اون نسخه رو هم نصب کنید. مثلاً ویندوز من، هفت 64-بیت هست و اکثر برنامه هام هم x64 هستند. البته یک احتمال دیگه میدم که مشکل از ویندوز ویستا باشه چون ویندوز ویستا دارای مشکلات بسیاری هست و همینطور که مایکروسافت در یکی از خبرنامه های خودش اعلام کرده، همه باید از ویندوز های XP - ویستا و ... به ویندوز 7 مهاجرت کنند چون بهتر از بقیه ویندوز ها با نرم افزار به ویژه سازگار هست. تنها بنظر من این دو می تونند دلیل بالا نیومدن پنجره برنامه باشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا