قالب Dodge Challenger R/T

SinaTR

Well-Known Member
سلام
مدل خوبيه ولی چندتا مشکل داره
1- واسه همچين ماشينايی پلاک نذار مخصوصا پلاک ايرانی چون کلاس کارو پايين مياره (نظر شخصی)
2- نظم وايرات خوب نيست، 3 ضلعی هايی داره که می شد حداقل کاری کرد اينطوری به چشم نياد (+ 5 ضلعی و 6 ضلعی ها ... )
3- خط هايی مثل خط بغل ماشين رو با edge در نميارن، بايد uvw ماشين رو تنظيم می کردی
موفق باشی

آخرین ویرایش:
کارت قشنگه ولی حس می کنم باید روی سایه ها کار کنی. حالا من تو ماشین اینها نمی تونم خوب نظر بدم. دوستان ماشین ساز میان

مرسی از نظرت
درسته سایش کم رنگ شده انگار اپسیتیسش کمه
تو رندر HDRI هنوز کشف نکردم که چطور سایه رو قوی تر کنم

سلام
مدل خوبيه ولی چندتا مشکل داره
1- واسه همچين ماشينايی پلاک نذار مخصوصا پلاک ايرانی چون کلاس کارو پايين مياره (نظر شخصی)
2- نظم وايرات خوب نيست، 3 ضلعی هايی داره که می شد حداقل کاری کرد اينطوری به چشم نياد (+ 5 ضلعی و 6 ضلعی ها ... )
3- خط هايی مثل خط بغل ماشين رو با واير در نميارن، بايد uvw ماشين رو تنظيم می کردی
موفق باشی

مرسی از نظرت
در مورد پلاک بگم که میشه گفت یه جورایی پلاک اختصاصیه خودمه
در مورد خط ها یا استریپ های ظاهر ماشین بگم که حوصله ی Unwraping رو نداشتم و + اینکه اگر اون کارو میکردم اون نتیجه ای که از متریال ماشین میخواستم نمیداد بهم

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام
مدلسازی کار خوب شده.
پلاک فارسی یا نزار یا درست بزار.توی بخش ابزار من یه لینکی گذاشتم کلی پلاک فارسی خودم درست کردم.
میاساها تقریبا خوب شده.رندری که کج شده نه اما اون یکی کاملا طبیعی شده.
رفلکت هاخوب شده.
در کل کار خوبی شده.میشه از 10 نمره بهش نمره 7 قبولی داد
خیلی توی فاز پست پروداکشن باید کار کنی. جای کار زیاد داره.
به نظرم باید 2 مرحله رندر بگیری.طوری که یه بار بک گراند تنها باشه که بتونی یه مقدار شارپ تر رندر بگیری.
بعد بهش ماشین رو اضافه کنی.
موفق باشی

Yar.kh

Member
سلام
خوب شده ولی به نظر من رفلکت رینگ خیلی زیاده. باعث شده شکل رینگ مبهم بشه.

یه سوال: متریال چراغ جلو چیه؟ بیشتر منظورم اینه که اون خط ها رو چطور بوجود آوردی؟

سلام
خوب شده ولی به نظر من رفلکت رینگ خیلی زیاده. باعث شده شکل رینگ مبهم بشه.

یه سوال: متریال چراغ جلو چیه؟ بیشتر منظورم اینه که اون خط ها رو چطور بوجود آوردی؟

مرسی از نظرت
چراغ جلو متریال شیشه داره که من تکسچر چراغ رو هم بهش دادم

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.اول اینکه تغییری که دادی رو حتما توی پست اول بزار.
دوم اینکه گل کاشتی.خیلی پست پروداکشن زیبایی شده.رنگ ها درخشش طراوت از توش دیده میشه
واقعا خدا قوت بهت میگم
یا علی

سلام.اول اینکه تغییری که دادی رو حتما توی پست اول بزار.
دوم اینکه گل کاشتی.خیلی پست پروداکشن زیبایی شده.رنگ ها درخشش طراوت از توش دیده میشه
واقعا خدا قوت بهت میگم
یا علی

مرسی استاد ما هرچی پست پروداکشن داریم از شماست :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا