همونطور که قول داده بودم اومدم تا نظرمو بگم
به ترتیب اهمیت 4 نکته رو از 1 تا 4 شماره گذاری میکنم
1) تایپوگرافی در بخش هایی با ایراداتی همراست ... توی این کار شما ترکیبی از خطوطه شکسته و منحنی رو داری .... نحوه اتصال خطوطه شکسته و منحنی ها در قسمتهای مختلف متفاوته ... در انحنای حرف "ی" قسمت داخلی با قسمت خارجی انحنا تفاوت زیادی دارند به شکلی که دفرم دیده میشه ... در انتحای حرف :ی: یه گسستگی وجود داره که صرف نظر از اینکه چرا گسستگی زاویه شکستگی با زاویه خطوط هم ارزش یکی نیست... در قسمت بالایی حرف "ع" هم یک خط شکسته وجود داره که با توجه به همگراییه اون قسمت نتونسته اثر واقعییه خودشو بذاره
2) استفاده از نقوشه تزئینی همون طور که از اسمشون برا می یاد برای تزئین و پوشش آبجکت اصلی ما هستند ... دو تا مشکل تو این قسمت به نظرم می یاد ... یکی مربوط به دوگانگی نقوش هست ... یکی از این نقوش مینیاتوریست و دیگری به سبک نقوشه وکتوره ... یه مقدار این تلفیق هم نشین نشده ... نکته دوم در مورده نوع استفاده از این نقوشه .... اگر یه مثاله تصویری بیارم شاید بهتر متوجه منظورم در این بخش بشی ... کاره "محمد" یا "علی" نوید رو دیدی؟ ... اگر دیدی که هیچ اگه ندیدی برو حتمن ببین ... نقوشی که تو استفاده کردی گویی جدایی از تایپوگرافیه ولی اینطور نباید باشه... باید یه بالانس (منظورم اصلن تقارن نیستا) به آبجکت اصلی بده که فک می کنم نداده
3) این قسمت مربوط به استفاده از رنگ هاست ... رنگ قهوه ای و تا حدودی نارنجی به روی کار نشسته ولی رنگ زرد با اون تولورنس و لایتنس یکم تو ذوق میزنه ... حجم بالاش هم کم تاثیر نذاشته تو این قضیه...
4) این نکته از اهمیت کمتری برخورداره و تا حدوده زیادی متاثر از نکات قبلیه ... لایه بک گراند تا اندازه کمی برای سوژه بزرگه
این نکاتی بود که به نظرم رسید ... امیدوارم که ناراحتت نکرده باشم ... چونکه میخوام حداقل روشی رو اینجا بنیانگذاری کنم تا بچه ها فقط به جای تعریف از کارها بیان حداقل یه چند دقیقه ای بررسیش کنن و نظر ها و ایده هاشونو بگن ... مسئله ای که خودم به شدت نیاز داشتم و دارم ولی متاسفانه تا حالا محقق نشده و یه خورده منو دلسرد کرده نسبت به کار گذاشتن توی نت... البته اینایی که میگم اصلن ارزش کاره شما رو زایل نمی کنه ها ... کاره شما از ارزش زیادی برخورداره ... یکی به صرف اجرا و دیگری به صرف جرئت انجام این کار ... خلاصش اینکه اگر یه موقعی نقدی میکنم دلیل بر کوبیدنه کاری نیست فقط میخوام یه ارتباط دو طرفه روی یه کاره هنری برقرار بشه تا هم من هم طرفه مقابلم از اندیشه هامون استفده کنیم
سرتو به شدت درد آوردم ... میدونم ... ببخشید ... ولی وقته دن ویتو بیفته رو دور حرف دیگه سخت میشه از منبر آوردش پایین :دی
فلن