disable view???

nvshparia

Member
disable کردن یک نما چه کاری انجام میدهد وبه چه دردی می خورد
وسوال دیگه اینکه ایا mental rey, vrey پلاگین هستن یا برای خود مکس هستن
مرسی

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
disable کردن یک نما چه کاری انجام میدهد وبه چه دردی می خورد
وسوال دیگه اینکه ایا mental rey, vrey پلاگین هستن یا برای خود مکس هستن
مرسی

توی مکس شما هر تغییری روی یه آبجکت بدین (مثلا تو نمای پرسپکتیو) مسلما همون تغییرات توی نماهای دیگه مثلا Left هم قابل مشاهد هست

حالا اگه شما نخوایی وقتی آبجکتی رو تغییر میدین توی نماهای دیگه تغییرات دیده بشن میای اون نما رو Disable میکنی
حالا فقط همون نمایی که Disable شده رو میتونید توش تغییرات رو ببینید و باقی نماها هیچ تغییری رو نشون نمیدن

به وی ری میگن یه پلاگین مخصوص رندر

ولی منتال ری با وجود اینکه کارش و ماهیت کاریش با وی ری یکیه و رندر میکنه اما شرکت آتودسک ترجیح داده اون رو همراه نصب مکس ؛ نصب کنه که دیگه حالت پلاگینی نداشته باشه

موفق باشی

nvshparia

Member
توی مکس شما هر تغییری روی یه آبجکت بدین (مثلا تو نمای پرسپکتیو) مسلما همون تغییرات توی نماهای دیگه مثلا left هم قابل مشاهد هست

حالا اگه شما نخوایی وقتی آبجکتی رو تغییر میدین توی نماهای دیگه تغییرات دیده بشن میای اون نما رو disable میکنی
حالا فقط همون نمایی که disable شده رو میتونید توش تغییرات رو ببینید و باقی نماها هیچ تغییری رو نشون نمیدن

به وی ری میگن یه پلاگین مخصوص رندر

ولی منتال ری با وجود اینکه کارش و ماهیت کاریش با وی ری یکیه و رندر میکنه اما شرکت آتودسک ترجیح داده اون رو همراه نصب مکس ؛ نصب کنه که دیگه حالت پلاگینی نداشته باشه

موفق باشی
میشه برای منتال ری من رو راهنمایی کنید من میخوام از پایه یاد بگیرم اموزش نوشتاری اگه تو سایتی وجود داره یا اگه خودتون بلدید کمک کنید.

Ultra3D

Well-Known Member
برای منتال ری تاپیک های زیادی تو سایت هست
و همچنین آموزش های زیاد
سرچ کنی پیدا می کنی
البته کامل کامل همش یک جا نیست خوب باید زحمت بکشی آموزش ها رو گرداوری کنی و روش کار کنی
بدون رنج گنج میسر نمی شود

www_3d_boy3

Well-Known Member
خب متاسفانه رند جزو اونچيزايي كه بكم پيچيدس و نياز به تمرين و تجربه داره ..... به عقيده من لازمه يه رندر خوب متريال خوبه ! كسي با اي حرف من موافق هست يا دارم اشتباه مي كنم؟

جدیدترین ارسال ها

بالا