قالب diamond

.:BehzAd:.

Active Member
سلام به همه برو بچه های مجید آنلاین :rose:

خیلی وقت بود تو گالری کار نذاشته بودم امروز به بهانه اولین روز انتشار نسخه 1.6.0 و اولین تست من این کار رو زدم یه 3 ساعتی زمان برده(تازه تموم شد 03:13)

همون طور که میبیند واتر مارک دار و اندازه رندر کوچیک هست اینا همه از محدودیت های نسخه دموی این موتور رندر هست البته یه محدودیت های دیگه هم داشت فعلا ما با همین نسخه دمو سر میکنیم تا این گروه کرک ها اگه اگه نبودن ما ایرانی ها باید چه میکردیم ننمیدونم بیان و کرکش کنند چون ما تا حالا نسخه اصلی نخریدم و نمیخریمم البته اگه بخوایمم باید کلی زور بزنیم ...بیخال به بیراهه نرم و ایشا الله اگه کرک شد و تمام محدودیت هاش برداشته شد کارای بهتری باهاش میزارم..

تایم رندر هم همون طور که میبینید 12:25 هست البته با نصفو توان cpu ولی همه قدرت gpu

CPU:core i7 2630QM
GPU"GTX 460 1.5GB GDDR5
RAM:16GB

:neutral::neutral::neutral:

آخرین ویرایش:

asa.graphic

Well-Known Member
سلام دوست من

خیلی عالیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه......... :)

موفق باشی ....

::reza::

کاربر VIP
سلام
مرسی بهزاد جان تست رندرش هم قشنگه.
منم دانلودش کردم ولی فعلا تستش نکردم. قبلا یه ورژن دمو گذاشته بودند که حجمش خیلی بیشتر از اینکی بود ولی فکر کنم از لحاظ کارکردشون یکی باشن. خیلی وقته با arion کاری نزدم. یادش بخیر اولین رندرم با Arion برای کار آبرنگ بود.

موفق باشی:rose:

Active Member
سلام کار خوبی شده
تو این ورژن جدیدش نوشته افتر افکت لایو پلاگین من نفهمیدم منظورش چیه.

مرسی محمد جان.:rose:

قبل از این رندم کنترل یه آریون دیگه گذاشته بود 250 مگ بود ورژن 1.5.0 به نظرم اون خیلی بهتر بود diplacement رو داشت caustics بهتری داشت با همه ورژن های cuda کار میکرد نمیدونم چی شد یه دفعه ای حجمش کم شد و اینجوری شد:shock: نمیدونم ولی خوب اگه این هم ککرک بشه نعمت بزرکیه خودش.

برا افتر هم چنان در جریانش نیستم یه احتمال های میدم ولی تا مطمئن نشم هیچی نمیگم.

سلام دوست من

خیلی عالیـــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــه........ .

موفق باشی ....

مرسی دوست خودم ا:rose:یشا الله با ورژن کرک شدش کارای بهتری میزارم تو گالری.

سلام
مرسی بهزاد جان تست رندرش هم قشنگه.
منم دانلودش کردم ولی فعلا تستش نکردم. قبلا یه ورژن دمو گذاشته بودند که حجمش خیلی بیشتر از اینکی بود ولی فکر کنم از لحاظ کارکردشون یکی باشن. خیلی وقته با arion کاری نزدم. یادش بخیر اولین رندرم با Arion برای کار آبرنگ بود.

موفق باشی

سلام داش رضای گلم :rose:

چندان هم خوب نیست روش وقت نذاشتم ایشاالله بتونم کارای بهتری بذارم.

آره این ورژن 1.6.0 در کمال تعجب 40 مگ شده:shock: با تستی که هم با اون زدم هم با این این dicplaemente خوبی نداره ولی امیتر رو داشت caustics هم چنگی به دل نمیزنه boolm در اوردن هم سخته ولی تا کرک نشه و درسته حسابی با هاش تست نگیرم معلوم نمیشه.

اون کار آبرنگ رو هم قبلا دیده بودم یه کار خوب و عالی.
مرسی دوسته خوبم امید وارم همه در کنار هم موفق باشیم:rose:

کار زیبائی شده تبریک میگم بهزاد جان

خواهش میکنم احمد جان نظره لطفه شماست.:rose:

سلام آقا بهزاد آفرین تا حالا با آریون رندر نگرفتم کارت که خیلی قشنگه
چند وقته می خوام یک تستی بزنم لینکشو واسم محمد میل کرده بود
خیلی دربند اینم یک سیستم قوی بگیرم و داخلی هارو با مکسول رندر بگیرم یا با آریون
ایشاالله سر وقت برم سراغش

*farshid*

کاربر VIP
خوبه ولی یه مقدار یه جوری شده :)
سیستمت چیه بهزاد جان؟ برای 3 ساعت نویز خیلی خیلی زیادی داره
تکسچر هم رزولیشنش پایینه ...یه مقداری هم کش اومده ...

فکر کنم مشکل نویز به خاطر متریال دیسپریشن باشه ... بدون دیسپریشن هم بگیر ببین چجوری میشه....

Active Member
سلوم
خیلی خوججل شده
افرین خیلی ناس شده
یادش بخیر اریون ....
مرسی از کار خوججلت

سلام
مرسی از لطف و نظره خوبت.:rose:

سلام آقا بهزاد آفرین تا حالا با آریون رندر نگرفتم کارت که خیلی قشنگه
چند وقته می خوام یک تستی بزنم لینکشو واسم محمد میل کرده بود
خیلی دربند اینم یک سیستم قوی بگیرم و داخلی هارو با مکسول رندر بگیرم یا با آریون
ایشاالله سر وقت برم سراغش

سلام سعید جان :rose:
خواهش میکنم نظره لطفت هست
اگه با آریون میخوای رندر بگیری حتما گرافیک انویدیا بگیر که با هسته های cuda رندر بگیره که خیلی خیلی از cpuسرعتش بیشتر میتونی بزاری با هم رندر بگیرن.

ما که 64 بیت نصب کردیم رندر نمیگیره ارور میده میپره بیرون میره خونه همسایه

برا من همیچین مشکلی نداره راحت رندر میگیره فقط اولش gpu رو نمیشناخت آخرین آپدیت کارت گرافیک رو از انویدیا گرفتم نصب کردم درست شد.

خوبه ولی یه مقدار یه جوری شده
سیستمت چیه بهزاد جان؟ برای 3 ساعت نویز خیلی خیلی زیادی داره
تکسچر هم رزولیشنش پایینه ...یه مقداری هم کش اومده ...

فکر کنم مشکل نویز به خاطر متریال دیسپریشن باشه ... بدون دیسپریشن هم بگیر ببین چجوری میشه....

یه جور بودن رو نمیدونم منظورت چیه ولی خودم یه حرکت های کردم که اینجوری شد.

معلمومه که نه متن پست رو خوندی نه به رندر دقت کردی فرشید جان شما که خیلی ریز بین هستی یه حرکت غیره حرفه ای کردی :shock:
(تازه تموم شد 03:13)
اینجا منظورم اینه که ساعت 3:13 کار تموم شده تایم رندر هم نیست تو متن گفتم که تایم رو عکس نوشته شده مشخصات سیستم رو هم نوشتم
تایم رندر هم همون طور که میبینید 12:25 هست البته با نصفو توان cpu ولی همه قدرت gpu

CPU:core i7 2630QM
GPU"GTX 460 1.5GB GDDR5
RAM:16GB
نمیدونم چطور ااینا رو ندیدی فرشید جان

برا تکسچر هم که آره رزولیشنش خیلی پایینه این تست بود دیگه ایشاالله کرک بشه کارای بهتری میزارم.

اگه هم وقت کنم یه رندر دیگه هم میگیرم.

آخرین ویرایش:

Hamed

Active Member
سلام
داش بهزاد گل...خسته نباشی کار باحالیه...ولی میتونست بهتر از این باشه

علی علی

Active Member
سلام داش حامد عزیز.

مرسی :rose:

برای بهتر شدن باز جا هست و باید بیشتر تلاش کنیم.

موافقم بهتر هم میشد ولی من به همین مقدار بسنده کردم نمیخواستم زیاد روش وقت بزارم یه تست بود ایشاالله بتونم کارای بهتر و بیشتری رو بزنم و مورد قبول دوستان قرار بگیره.

*farshid*

کاربر VIP
من فکر کردم رندر تایمت 3 ساعت بوده
بله حق با شماست پستتو کامل نخوندم ... نوشته های روی رندرتم نخوندم
کلا ما غیر حرفه ای هستیم دیگه دست خودمون نیس که

ssevil

Well-Known Member
واو :shock:
اقای بهزاد فرشید و غیر حرفه ای!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:shock::shock:

به خاطر اینکه حالا پست نخونده فرشید ، فرشید هاشمی شد غیر حرفه ای !!!!!!!!!!!!!!!! :shock:

فکر نمی کنی از کلماتی که اصلا به فرشید نمیاد...
همه فرشیدو می شناسیما....

max vray

کاربر VIP
بهزاد جان من که هنوز با اریون کار نتونستم بکنم اون نرم افزار gpu هم دانلود نمیشه!!اما بازم کارت میبینم لذت میبرم
افرین:rose:
حس میکنم تو این پلاگین خیلی موفق تر از vray میتونی باشی پس ولش نکن و ادامه بده
البته این نظر شخصی من بود که اماتور سایتم فرشید جان و سعید جان و سوین بیشتر از من با این پلاگین دست و پنجه نرم کردن و چم خمش تو دستشونه و استاد من هستن.
بازم تبریک:rose:

آخرین ویرایش:

Active Member
من فکر کردم رندر تایمت 3 ساعت بوده
بله حق با شماست پستتو کامل نخوندم ... نوشته های روی رندرتم نخوندم
کلا ما غیر حرفه ای هستیم دیگه دست خودمون نیس که

اول یه سلام بکنم چون دو نفر که میخوان با هم صحیت کنند اول سلام میکنند پس سلام فرشید جان مدیر عزیز:rose:

دور از جون استاد اگه شما غیر حرفه ای هست:shock:ید ما چی میشیم نمیدونم پس نفرمائید استاد همه میدونند فرشید هاشمی 1دونه هست.

واو
اقای بهزاد فرشید و غیر حرفه ای!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

به خاطر اینکه حالا پست نخونده فرشید ، فرشید هاشمی شد غیر حرفه ای !!!!!!!!!!!!!!!!

فکر نمی کنی از کلماتی که اصلا به فرشید نمیاد...
همه فرشیدو می شناسیما....

واو یه چیزه رنونه هست وگه نه منم میگفتم.

سوین خانم من کی گفتم فرشید جان حرفه ای نیست منم خودم به عشق فرشید و چند نفر از دوستان حرفه ای 3d رو ادامه دادم ما خیلی با هم با پیغام صحبت کردیم امید وارم روزی به جای برسیم که این مسابقه هاش جواب دادن هاش رو بتونم جبران کنم من آلکس رومن هم بشم باز میگم فرشید استاده من هست.

بهزاد جان من که هنوز با اریون کار نتونستم بکنم اون نرم افزار gpu هم دانلود نمیشه!!اما بازم کارت میبینم لذت میبرم
افرین
حس میکنم تو این پلاگین خیلی موفق تر از vray میتونی باشی پس ولش نکن و ادامه بده
البته این نظر شخصی من بود که اماتور سایتم فرشید جان و سعید جان و سوین بیشتر از من با این پلاگین دست و پنجه نرم کردن و چم خمش تو دستشونه و استاد من هستن.
بازم تبریک

سلام محمد جان من خودم مننظر کرک شدنش هستم و ایشاالله روزی با آریون با هم کار بزنیم.

مرسی بابت محبت و خوشحالم که از کارم خوشت اومده.

اول بگم که فرشید قبلا گفته بود وی ری یکی از بهترین متر رندر های دنایت فقط باید یوزری هم که با هاش کار میکنه یکی از بهترین ها باشه مثل خوده فرشید و داش افشین گلم.پس در کنار وی ری ون موتور رندر های فوق العاده رو هم ادامه میدم ایشاالله در آینده نه چندان دور بتونم حرفی برای گفتن داشته باشم.

کارت خوب بود

اگر ممکنه لینک دانلود + کرک ورژن 1.6 رو بدی

مرسی

مرسی آقا امین

بفرما

این ورژن کرک شدش که مهدی عزیز تاپیکش رو زده اخرای پست اول. تو سایت رندم هم میتونی ورژن دمو رو دانلود کنی.

http://www.randomcontrol.com/arion

Active Member
یادم رفت بگم

با یه پست دیگه میکم.

ایشالله روزی برسه ما هم همچین شکسته نفسی های بکنیم و خودمون رو انقدر خاکی کنیم.

جدیدترین ارسال ها

بالا