پشتیبانی Devil

einollahia

Well-Known Member
سلام به همه
خیلی وقت بود که اینجا کار نذاشته بودم. در اصل تو ابین مدت کار زیادی هم انجام ندادم(هنر که نون و آب نمیشه واسه آدم:green:)

این کار رو بر مبنای یه تصور ذهنی که قبلا مد نظرم بود ساختم.
نرم افزارهای استفاده شده: Maya, Zbrush, Body paint, photoshop, Mental ray

پیوست ها

• Devil.jpg
    Devil.jpg
    897.2 کیلوبایت · بازدیدها: 64
  • Devil Wip.jpg
    Devil Wip.jpg
    458.3 کیلوبایت · بازدیدها: 25

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.خیلی کار خوبی شده.دقت توی جزئیات کاملا مشهوده.
تکسچر پوست صورت واقعا حرفه ای شده.به مفداری فقط نرمال بامپ هاش زیاد شده و انگار کم دیتیل هست.برای اینکه بهتر به نظر برسه به نظرم باید اندازه ریزتری داشته باشه.
چین چروک ها به غیر از نوک دماغ کامل شده و نمره 10 از 10 رو میگیره
موها خوب شده.کم پشت شده یه خورده.
چشم قشنگ شده.اون رفکلت خیلی کار قشنگ کرده
یه خورده بصورت عمومی کار ضمخت هست.مثلا اگه ارتفاع چین چروک 10 واجد هست 5 یا 6 واجد بشه.
پارچه هم خوب شده.اما میتونست بهتر هست باشه
در هر صورت کار بسیار حرفه ای هست و معلومه کار یه cg master واقعی هست.بهت تبریک میگم
و ازت میخوام به عنوان کسی که اینقدر کارهات خوبه یه مقدار برای انجمن وقت بزاری کارها رو نقد بکنی.هر چی باشه هم سابقه داری و تجربه خوب.
موفق باشی

ALI_TAKHTI

Active Member
دوست عزیز لول شما بالا تر از اینی هست که من بخوام نقد کنم .کار فوق العاده است. اما به نظرم پوست صورت بخصوص پیشونی خیلی خشک نشون میده. جنس پارچه هم میتونست بهتر باشه.
بازم میگم فوق العاده بود کارتون.

amir.nemati63

کاربر VIP
سلام.
کار خوبی انجان دادید.
به نظر من اگر شیدر پوست براقتر بود بهتر میشد.
من حس میکنم اگر دست بزنم به بینی کاراکتر خرد میشه و میریزه رو زمین.
ضمنا" بامپ بعضی قسمتهایی که جزئ دیتیل ریز هستن باید کمتر باشه مثلا چروک روی بینی

کاراکتر مژه نداره .
کاش دندونهاش رو ساخته بودید.
اینطوری داخل دهان خالی هست.
ریش و پارچه خیلی خوب شده.
موفق باشید.

einollahia

Well-Known Member
اما به نظرم پوست صورت بخصوص پیشونی خیلی خشک نشون میده. جنس پارچه هم میتونست بهتر باشه.

ممنون از نظرتون ولی چون می خواستم خودشو خشن نشون بده پوستش نباید لطیف باشه. بدلیل خصوصیاتش هم نمیشد هر فابریکی رو رو سرش انداخت گونیم از سرش زیاده:wink:

اینم یه ویرایش جدید بنا به گفته دوست خوبمون amir.nemati63 دندون هم بهش اضافه کردم

پیوست ها

• Devil-2.jpg
    Devil-2.jpg
    904.3 کیلوبایت · بازدیدها: 19

madmaster_3d

Well-Known Member
هه هه هه .دماغش من رو یاد مایکل خدا بیامرز انداخت. قیافش هم به اون میخوره یکجواریی . یعنی من نگاش می کنم یاد اون میفتم. قشنگ بود

جدیدترین ارسال ها

بالا