delete id

با سلام خدمت همه دوستان
:?: يه سوال داشتم در مورد چگونگي پاك كردن آيدي خود از ليست بقيه ؟
گفته شده با يه برنامه به اسم deny buddy ميشه اين كار و كرد :!: من با اينكه اين برنامه رو نصب كردم ولي موقع اجرا ارور ميده يعني اصلا اجرا نميكنه .حالا اگه شما يه برنامه ديگه يا كامل اين برنامه رو دارين به منم بدين كه ازتون خيلي ممنون ميشم . به اين برنامه احتياج دارم و به كمك شما هم اميد:)
خوش باشين و موفق :oops:
فعلا

كامل تر نميشه؟؟!!

عزيز من اين قد كوتاه ؟! :neutral:
فايلهاي Dll رو من از كجا بايد نصب كنم يه راهنمايي يه نشونه اي يه چيزي !!!
ازت ممنونم واسه لطفت ولي اگه كامل تر بگي ممنون تر ميشم:wink:

YTERROR

Active Member
عزيز من اين قد كوتاه ؟!

گفتم بلند نباشه حوصله تون سر بره و چیزی نداره که طولانی بگم

همراه فایل زیپ که داخلش برنامه بوده 2 تا فایل هست که اونا رو باید در درایو اصلی ویندوزتون در شاخه ویندوز و بعد فولدر سیستم کپی کنید و بعد برنامه رو اجرا کنید

ولی اگه به جز خود فایل برنامه فایل دیگه ای همراه برنامه نیست پیام خطا رو بنویسید تا ببنیم چه فایل Dll لازم داره و شما ندارید تا براتون آپلود کنم و در آدرسی که گفتم کپی کنید

موفق و پیروز باشید

سلام متن اون پیغامو واستون میفرستم این یک بعد اینکه اونجا یه فایل به پسوند Dll هست ولی این ارور رو ببینین چی دستگیرتون میشه ممنون میشم
component 'MSWINSCK.OCX' or one of its dependencies not correctly registered: a file is missing or invalid

اینم اون فایل:Y! login.dll

Sunboy454

Active Member
این فایل رو از اینجا بگیرین ، و در Folder های زیر کپی کنین :
l
:/windows/system
:/windows/system32
و Folder نصب برنامه ،

واقعا مرسي ...

مرسي واقعا ولي اين چرا اينجوريه :cry:هر لينكي و ميزني يه لينك ديگه رو نشون ميده نميشه يه چيز سر راست تر بگين يا بگين چكنم ؟:cry:
من اينجوري هيچي نوفهمم من اصلا هيچي ...
اصلا اين كه ميگه دانلود با آلفا يا گاما يعني چه؟
كدوم بهتره يا ...هرچي

آخرین ویرایش:

YTERROR

Active Member
روی لینک کلیک کنید بعد روی فری کلیک کنید بعد یک شمارش معکوس میاد بعد ازتون بقول خودتون گاما و آلفا می پرسه هیچ فرقی نداره کدوم یکی باشه فقط شما اون کد که در قالب یک عکس بهتون بعد از شمارش معکوس نشون داده میشه وارد بکنید و روی دانلود کلیک کنید همین

بعدشم مراحل که نیما گفت رو انجام دهید

ای و قربانت ورم بوا
چه کردی
281.gif

راه افتاد !!!
ولی جیگر این ارور میده
ارور شماره 40006
متنش اینه
Run-time error' 40006': wrong protocol or connection state for the requested transaction or request
چراااااااااااااااااااا؟؟؟؟:cry: :cry: :cry:

آخرین ویرایش:
pboy گفت:
کسی نمی خواد جواب منو بده ؟؟ نیاز دارم اساسی

شما هم !!؟؟
خوب عزيز من همون كاري رو بكن كه من كردم : اگه هيچكي بهت جواب نداد برو تو گوگل سرچ كن deny buddy

من البته يادم نيست كه اسم سايت چي بود كه اينو ازش گرفتم چون هم خيلي وقت پيش بود هم اينكه كار نميكرد
منم بي خيالش شدم تا الان كه بد جور بهش نياز پيدا كردم كه اونم باز ارور ميده:cry:
در هر حال بازم ميگردم ببينم اگه پيدا كردم اسم اون سايت و لينكش و ميذارم اينجا تا استفاده ببري
خوش باشين :oops:
فعلا

YTERROR

Active Member
:d دانلود کن

پیوست ها

• Deny_Buddy_UPDATED2.5.zip
    53.8 کیلوبایت · بازدیدها: 4

جدیدترین ارسال ها

بالا