Del Line

M_cover

Member
اول از مسعود عزیز به خاطر باز نگه داشتن این تایپ معذرت خواهی می کنم (داش فحشمان ندیا آخه به همین مبحث مرتبط است :دی)
سوال :
داش آیا ما می توانیم اطلاعاتی که از فایل گرفته و در دیتا بیس به صورت موقت ذخیره کنیم فقط برای تحلیل ورودی ها از دیتا بیس استفاده کنیم (داش من SQLمبتدی ام اگر امکان دارد با کد توضیح بده !!!! :دی)
مثلا من تنها استفاده که از دیتا بیس دارم در هنگام تحلیل ورودی ها است همون ترتیب الفبا و ....
می خواهم محتویات اون فایل را در دیتا بیس به صورت موقت ذخیره کنم یعنی با close دیتا بیس اطلاعات ذخیره شده پاک شوند و با connect اطلاعات مجدد به دیتا بیس ارسال شود....

Masoud1365

مدیر انجمن
اگر از دیتا بیس برای مرتب کردن میخوایی استفاده کنی و بعد دیتا رو پاک کنی اصلا استفاده نکن ازش !
شما میتونی دیتا هاتون رو مثلا توی یه آرایه بریزید و با استفاده از دستورات sort یا asort و... میتونید به ترتیب حروف الفبا - شماره یا ... مرتب کنید.

M_cover

Member
اگر از دیتا بیس برای مرتب کردن میخوایی استفاده کنی و بعد دیتا رو پاک کنی اصلا استفاده نکن ازش !
برای مرتب کردن و جستوجو داخل داده ها توسط کاربر
آرایه بریزید
داش همیشه فقط مختصر و گذارا ازش میگذریا :دی
من تازه وارد php شده ام اگر امکان دارد با کد نمونه درباره اش توضیح بده تا حداقل بیس کار را داشته باشیم سرچ کنیم :دی
من این Data Grids خیلی برایم مهم است جزء پروژه پایان نامه دانشگاهی حساب میشه اگر امکان داره بیشتر برای ما مایه بزار باهات حساب می کنیم :دی :دی :green:

:rose:

Masoud1365

مدیر انجمن
باهات حساب میکنیم
چیو حساب میکنی !
داداش من که اسم توابع رو نوشتم ! فقط کافی توی سایت php.net یه سرچ بزنی هم نحوه استفادش هست هم مثال هست و هم غیره هست :دی
لینک !
در ضمن شما گفتی فقط میخوایی مرتب کنی که گفتم بری سراغ آرایه ولی اگه امکان سرچ و اینا بخوایی برو سراغ دیتا بیس :دی
موفق

M_cover

Member
چیو حساب میکنی !
منظورم جبران با زبان بازاری بود :دی :دی:green:
سراغ آرایه ولی اگه امکان سرچ و اینا بخوایی برو سراغ دیتا بیس
داش راهی وجود دارد که با همین آرایه به حالت صفحه بندی در بیاریم یعنی مانند سوال که در پست 10 در مورد فایل پرسیدم
من می خواهم بدون استفاده از دیتا بیس این کارو بکنم
حقیقتا داش من یک پروژه دانشگایی دارم که گفته شده با توابع فایل در پی اچ پی یک Data Grids بسازیم
من هم می دانم با دیتا بیس ساده تر و راحت تر است اما چه کنیم بعضی ها توی جامعه ما هنوز هم طرز سنتی را می پذیرنند :دی :دی :دی

Masoud1365

مدیر انجمن
صفحه بندی کلا به یه جایی نیاز داره که دیتا رو ذخیره کنی ! حالا یا فایل یا دیتا بیس !
با دیتابیس اگه بسازی که ظاهرا نمره نمیگیری پس باید با فایل این کارو بکنی :دی
با فایل هم شما یه سری چیزا نیاز داری بدونی ( ذخیره و بازیابی اطلاعات از فایل -- که میدونی -- ) ! حالا دیگه واسه صفحه بندی و ایناش باید یه الگوریتمی طراحی کنی !
مثلا هر رکورد رو در یک خط ذخیره کنی و بعد تعداد خطها رو بشماری و مثلا 10 تا 10 تا نمایش بدی !
یا بعد از ثبت هر مثلا 10 رکورد یه چیزی این وسط بزاری !
یا ... !
( نگی کوتاه گفتما ! این دیگه الگوریتم هست و باید بسته به نیازتون خودتون طراحی کنید من فقط راهش رو گفتم :دی )
موفق !

M_cover

Member
مثلا هر رکورد رو در یک خط ذخیره کنی و بعد تعداد خطها رو بشماری و مثلا 10 تا 10 تا نمایش بدی !

داش می شه در این مورد یک مثال بزنی که بهتر متوجه شوم

من زمانی که خط را با count میشمارم به سادگی میشود کل خطوط دیتا متغیر مثلا i را بدست میارم حالا چه چوری در هنگامی که خطوط در جدول دارن خونده میشن
بتونم شمار خط را بگیرم/؟البته طرز ساخت جدول با شیوه مندراری خودم در پست 1 هست :؟
سوال دو : چه طوری میشه با توجه به این محتویات یک خط را میدانیم شماره آن خط را بگیریم؟

Masoud1365

مدیر انجمن
یه چیز دیگه هم به ذهنم رسید که فکر کنم راحت تری !
اطلاعاتتون رو در فایل که میریزید بعد از هر رکورد یه رشته خاص بزارید ( مثلا -- Seprate -- ) بعدش با استفاده از تابع file_get_content محتوا رو بخونید و با استفاده از تابع explode هر رکورد رو در یک آرایه بریزید و یا 10 تا 10 تا نشون بدید یا کلا کارای که میشه با آرایه انجام داد رو انجام بدید ( از آخر مرتب کنید و ... )

M_cover

Member
داش سوال دوم را جواب ندادی@#!!!!!
یه چیز دیگه هم به ذهنم رسید که فکر کنم راحت تری !
داش کاش این ذهنتتو یک مثال کد ازش می زدی که درکش آسان شود (البته برای کسایی می گم که مثل من 3 ماه الاف خواندن فایل ها با php نباشن و تحقیق در این مورد نکردن ) چون من دقیقا یک همچین شکلی می خواهم ... :دی :دی
البته خودم به یک نتایجی رسیدم فقط چندتا سوال؟
چه گونه می تونم اطلاعات یک فایل را با آرایه بخونم فایلی که خود دارای جداگر , است؟
مثلا من یک آرایه را به این شکل داریم
PHP:
$db_lk= array ('Milad','Amin','Ali','Masoud','Reza');
این آرایه را راحت می توان خواند
PHP:
asort($db_lk);
foreach ($db_lk as $key => $value) {
  echo "$key\t$value\n";
}
اما حالا چطور می توان اطلاعات یک فایل را تبدیل به آرایه کرد
در ضمن داش من این کد را برای آن دسته از آدما ...() که به امید کد هستند مثل خودم گذاشتم که لنگ نمون :دی

آخرین ویرایش:

Masoud1365

مدیر انجمن
تو پست قبلی که گفتم باید از explode استفاده کنی !
PHP:
<?php

/**
 * @author Masoud
 * @copyright 2011
 */
// فرض کردیم که قبلا اطلاعات قایل رو خوندی و در متغیر names ذخیره کردید
$names = 'ali|reza|masoud|hamid|milad';
$array = explode('|', $names);
echo '<PER>';
print_r($array);
echo '</PRE>';