deform کردن جسم مطابق با مسیر حرکت

obsidiyan

New Member
با سلام دوستان گرامی به نظر شما چطوری میشه جسم رو همراه با مسیر حرکتش دفرم کرد ؟ منظورم تابعیت جسم از مسیر حرکت نیست . علاوه بر تابعیت میخام وقتی جسم به مناطقی از مسیر که مثلا منحنی هست رسید شکل مسیر رو به خودش بگیره . بعنوان مثال در بحث فرورانش لایه های لیتوسفر وقتی یه لایه به زیر لایه دیگه فرو میره چطوری میتونم این حرکت رو تو فلش بسازم که لایه موقع فرورانش خم بشه به سمت ‍‍پایین

آخرین ویرایش:

++Hadi++

Active Member
فکر می کنم به یه نحوی می شه با مشتق تابع که تو ریاضیات هست این کار رو حلش کرد...یه کم پیچیده هست ولی مشتق هم به بیان تفاوت ها تو شیب منحنی می پردازه...

aliamel

کاربر فعال
این طور که من متوجه شدم برای این کار شما ابتدا نیاز به یک یا چند لایه Guide دارید که درواقع مسیر(های) حرکتی رو براتون مشخص می کنه. پس از تعیین مسیرهایی که جسم باید تابعیت حرکت روی اونا رو داشته باشه نوبت به خود جسم می رسه که باید تعیین بشه در کدام مناطق و به چه فرمی تغییر شکل بده .انجام این عمل به کمک Shape Tween صورت می گیره.

obsidiyan

New Member
aliamelعزیز از جوابت ممنونم فقط میشه یکم بیشتر توضیح بدی آخه من مبتدیم ! اگه کتابی یا آموزشی تو این زمینه هست ممنون میشم راهنمایی کنی

aliamel

کاربر فعال
مطلب مورد نظر شما چیزی نیست که بشه سخت پیدا کرد. توی اکثر کتب آموزشی فلش به وفور یافت می شه. ولی راحت تر اینه که عباراتی مثل زیر رو د اینترنت سرچ کنید:
"کار با لایه های Guide در فلش "
"انواع لایه در فلش"
"انواع کلیپ و نحوه ایجاد Shape Tween در فلش "

جدیدترین ارسال ها

بالا