Define Pattern

movrmi

Member
يه طرح كوچك مي كشم - با ابزار Rectangulare Marquee انتخابش مي كنم - براي تنظيم سايز ناحيه انتخاب شده ، كليك راست مي كنم و Transform Selection رو فعال مي كنم و تا به سايز دلخواه برسم و براي نهايي شدن تغييرات روي تيك Commit Transform كليك مي كنم - وارد منوي Edit مي شم تا Define Pattern رو انتخاب كنم - اما Define Pattern غير فعاله !!! كسي مي دو نه چيكار بايد بكنم - البته وقتي كه Transform Selection رو اعمال نمي كنم مشكلي نيست ! ولي من به Transform Selection نياز دارم.

Mandana

Active Member
خوب شما وقتی ترنسفروم می کنی چون حتما باید برای پترن محیط سلکت شده برای پترن به شکل چهار گوشه باشه( مربع یا مستطیل) احتمالا تو موقع تزنسفورم شکل رو از حالت چهار ضلعی خارج می کنی.حتی اگه ناحیه ی سلکت شده ات یک درجه از 90 درجه کمتر یا بیشتر باشه گزینه ی پترن غیر فعال میشه
با ractangular marquee tool دوباره محیطت رو انتخاب کن.میبینی که دیفاین پترن دوباره فعال شده
موفق باشی

movrmi

Member
نه - من براي Transform Selection از Option Bar قسمت بالا عدد وارد مي كنم و به هيچ وجه از حالت مستطيل خارجش نمي كنم !

Mandana

Active Member
خوب شما دقیقا بگو با کدوم ابزار ترنسفورم کار می کنی.چه اعدادی وارد می کنی و در آخر ایننر رو میزنی یا نه؟
موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا