خیلی خوشحال میشم بیشتر توضیح بدی که عیبشو بگیرم . چون میخوام حس ترس رو بیشتر کنم ..
بزار با مثل بگم
ببین ما یه نوع پرسپکتیو داریم که سه نقطه ای هست 3 Vantage point - که 3 تا نقطه گریز میشه
این پرسپکتیو سه نقطه یه حالت داره به نامه دید مورچه ای یا دید کودک یا بهتر بگم دید از پایین ( شما فرض کن که یه مورجه زیر یه ساختمان 20 طبقه به بالا نگاه کنه )
اتفاقی که میفته اینه که توی این مدل پرسپکتیو هیچ خط موازی وجود نداره!
این مدل پرسپکتیو برای بزرگ جلوه دادن یه سوژه میتونه مورد استفاده قرار بگیره .
مثل این تصویر :
من نمیخوام بگم که بیای این پرسپکتیو رو توی طرحت اعمال کنی ، نه اصلاً چون منظر و مرایا طرح شما کاملاً متفاوت از این موضوع هست.
هدف بیشتر اینه که بگم برای نمایش یه قدرت برتر یا یه قدرت ضعیف تر باید از چه تکنیکی استفاده کنی.
توی طرح شما برای سایه 2 تا نکته خیلی مهمه :
1- خودش رو بیشتر نشون بده : الان با اینکه سایه یکی از عوامل اصلی طرحته اما به شخصه من آیتم چهارم یا پنجمی بود که توجهم بهش جلب شد !
بهتره که سایه ات بیشتر خودش رو نشون بده .
2- شخصیت سایه ای که ایجاد کردی سنخیتی با ترسی که دختر رو فرا گرفته نداره
یه نکته رو بگم ( بله این سایه میتونه سایه یه موجود زشت باشه که با وجود اینکه کوچیک هم هست خیلی ترسناکه ! ) ولی اینو تو میدونی و دختره که داره چهره اصلی صاحب سایه رو میبینه ! اما منه مخاطب یه سایه یکمی مهربون میبینم ، حتی شاید فکر کنم که یه بابا مهربون هست که اومده به دخترش شب بخیر بگه !
پس
بنا به داستانی که قراره روایت بشه جلو میریم !
فرض رو بر این میزارم که سایه یه انسان بد و شخصیتی قدرتمند تر از دختر داره ( چون باعث ترس اون شده ) ( منظورم از قدرتمند زور بازو نیست ، میتونه این قدرتمندی میتونی یکی از هزار دلیلی باشه که باعث ترس شده ! )
نکته مهم اینه که این مفاهیم توی تصویر سازی اعمال بشه ، به این صورت که سایه روی خود دختر و حتی بالاتر بیفته و از نظر حجمی برتری خودش رو نسبت به عنصر بصری دختر اعمال کنه .
مثلاً بنظرت اگه منبع نور پشت سر سایه بیاد پایین تر چطور میشه ؟ ( که سایه حجم بیشتری پیدا کنه)
الان پوزیشن دستای سایه خیلی خوبه و استایل کاملاً مناسبی داره
ببخشید من سعی کردم منظورم رو تا اونجایی که میتونم در قالب جمله بگم اما فکر میکنم یکمی سنگین شد :دی
میتونه یک سمبل از ناتوانی جسمی مثل معلولیت باشه اما به عهده خودت میزارم تا به جواب برسی
جواب زیرکانه ای بود ( شاید تنها راهی که میتونه منو راضی نگه داره که چرا جای دست پا وجود داره دلیلی باشه که خودم بهش فکر میکنم ).
در نهایت رضا جان تمام اینا بستگی به خودت داره و اینی که الان تصویر کردی هیچ مشکلی نداره ها !!!
منظورم اینه که اینایی که گفت قید و بند نیستن ! بلکه با توجه به نوع و مکان ترسیدن اتفاق های جالبی توی هر دوتا ایتم ترسیده شده و عامل ترس میتونه بیفته .
راستی این تخت همونیه که توی اتاق خودت هست !!!
شاد زی