انیمیشن Dead Corridor

massan

Active Member
با سلام دوستان گرامی
این دومین انیمیشن منه :paint:که مضمونش ترسناکه :shock::shock::shock:
مثل انیمیشن قبلی که اسمش ویروس بود
خب پس الان من یه انیمیشن سازم دیگه :oops::oops::oops::oops: نه نیستم :cry::cry::cry::cry::cry:
شایدم بودم خودم نمیدونستم :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

پیوست ها

• Dead Corridor.rar
    8.2 مگایابت · بازدیدها: 366

rasoulvalli

Well-Known Member
دوست عزیز هیچ کس با ساختن دو تا انیمیشن انیمیشن ساز نمیشه.
کار شما هم اونقدر قوی نیست که اسم انیمیشن ساز روی خودت بذاری.
کارگردانی کار فوقالعاده ضعیف بود.

Jackbil

Well-Known Member
سلام massan عزیز
من فکر می کنم که ایده های بزرگی داری ولی برای ساخت اونها کمی عجله می کنی.
از اول کاره تون خوشم اومد اما هر چقدر که می گذشت خسته کننده می شد و البته تکراری.
من هم مثل شما به سبک زامبی محور علاقه ی زیادی دارم ولی هیچوقت سراغ ساخت همچین انیمیشن هایی نمی رم چون اینکار ها نیاز به حوصله , توانایی های مختلف و زمان بسیار زیادی دارند.
rasoulvalli عزیز بهتره که با افراد علاقه مند به این صنعت ملایم تر صحبت کنید و بجای ایراد گرفتن و مشکل تراشی راهکار رو نشان بدید.

موفق باشید:rose:

آخرین ویرایش:

yas_d

Member

شما نظر ندی بهتره
تشکر بزنی مفیدتری
خیلی ناراحت شدم از نوع برخوردت

arminAnim

کاربر متخصص
خسته نباشی دوست عزیز.
فارق از ایرادهای تکنیکی کار که خودت بهش واقف هستی یک سری نکته راجع به سایر ایرادهای کار می گم.
دوست عزیز هیچ لزومی نداره که تمام کارتو فقط توی یک پلان-نما بگنجونی. اینطوری کاملا حس فضاتو خراب می کنی چون مسلما هیچ کدوم از ما انقدر با تجربه نیستیم که بخوایم بصورت سکانس-پلان کار کنیم یا وضعیت دوربینممون رو همش از pov یا اول شخص استفاده کنیم. اگر قبل اجرای هر کار بیشتر در مرحله ی فکر کردن وقت بگذاری مسلما نتیجه بهتری می گیری. اگر 5 ثانیه انیمیشن داشته باشی که از لحاظ داستانی آغاز-وسط و پایان داشته باشه خیلی بهتره تا یک کار بلندتر بسازی که از لحاظ مفهوم و منظور چیزی رو انتقال نده. در کار شما که هدفش ترسوندن یا ترسناک بودنه، تعلیق خیلی مهمه. یعنی به نوعی در انتظار قرار دادن مخاطب برای وقوع حادثه و ترغیب کردنش به دنبال کردن ماجرا. شما این تعلیق رو هم توی داستان از دست دادی و هم توی نما بندی ها. بیشتر تاثیر گرفته از گیم بود تا یک اثر کوتاه بصورت فیلم. همینطور بیشتر یک کار تولیدی سه بعدی بود تا انیمیشن. در واقع انیمیشن زیادی نداشت
اما مسلما با تلاش می تونی بهتر و بهتر کار کنی از سعی کن از حرف دیگران ناراحت نشی و بجاش تمرکزت رو روی ایده پردازی و پیشرفت انتقال حس در کارت بگذاری...

این رو هم اضافه کنم که تولید کار بصورت زماندار و فیلم گونه ، جسارت و جرئت، علاقه و ذهنیت خاصی می خواد که در کارهای تک فریم و استیل وجود نداره. برای همین ممکنه این کار کاری قابل قبول در حال حاضر نباشه، اما نوید میده که خود شما این جرئت رو داشتین که به این سمت رفتین.

آرزوی موفقیت

آخرین ویرایش:

madmaster_3d

Well-Known Member
هه هه هه دمت گرم خیلی جالب بود. صدا گزاری خیلی خوب بود مخصوصا صدای زامبی ها از خودت بود خیلی خنده دار بود
از نظر محیط جالب بود شبیه silent hill 1 بود
ولی نمی دونم چرا هی تصویر خراب میشد و رنگ ها به هم می ریخت !! خودت اینجوری کرده بودی یا برای من قاطی کرده بود!!
چرا کیفیت اینقدر پایین بود و افت فریم داشت. تبدیلش کردی اینجوری شده؟!

2تا ایراد هم داشت یکی اینکه چرا اینقدر اسمت رو می نوشتی. 2 بار اولش نوشتی 1 یا 2 بار هم آخر. به نظر من 1 بار کافیه
ایراد دوم هم اینکه تیکه آخرش که یارو افتاد روی زمین. کله خیلی مصنوعی اومد طرفش .

در کل خیلی حال کردم باهاش مخصوصا صدای زامبی ها :lol:. ادامه بده . و بازم ساختی بزار حال کنیم

Saeed2vfx

Member
انصافاً خیلی خیلی ضعیف بود. در حدی نبود که توی سایت بزاری.
اگر واقعاً تصمیم داری توی این رشته فعالیت کنی ، سعی کن حالا حالا ها کاری منتشر نکنی.
چون یه روزی که پیشرفت کردی ، افسوس میخوری که کارهای ضعیفت توی اینترنت پخش شده.

موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا