deactive شدن ناگهانی max 2009

amin256

Well-Known Member
سلام به همه دوستان گلم
بنده از نرم افزار مکس 2009 استفاده می کردم که به علت پایین بودن سیستمم نمیتونم از ورژن های بالاتر استفاده کنم. ( مثلا مکس 2012 رو سیستم سنگین اجرا می کنه) چند روز پیش که میخواستم نرم افزار رو اجرا کنم دیدم یه پنجره اومده که میگه باید نرم افزار رو reactive کنی الان این پنجره که میاد دیگه گزینه run زیرش فعال نیست. 01.jpg سرتون رو درد نیارم چندین بار نرم افزار رو با your unistaller پاک کردم دوباره نصب کردم . کرک قبلیش که دیگه جواب نمیده. کرک جدید هم خیلی گشتم پیدا نکردم. تاریخ سیستمو جابجا کردم نشد که نشد.:sad:
همش این پنجره باز میشه:02.jpg
شما بفرمایید چکار کنم ( خواهشمندم تعویض ویندوز رو توصیه نفرمایید) متشکرم

madmaster_3d

Well-Known Member
اخه وقتی تو ایران مکس مجانیه ( دزدیه ) چرا شما از مکس 2009 استفاده می کنی. اگر دستگاهت قوی نیست لا اقل ار مکس 2011 استفاده کن
حتما تیریپ سنتی ویندوزت هم xp هستش؟

amin256

Well-Known Member
اخه وقتی تو ایران مکس مجانیه ( دزدیه ) چرا شما از مکس 2009 استفاده می کنی. اگر دستگاهت قوی نیست لا اقل ار مکس 2011 استفاده کن
حتما تیریپ سنتی ویندوزت هم xp هستش؟
شما اگر عکس ها رو خوب نگاه کنی میبینی فرمت پنجره ها مربوط به ویندوز 7 هست.
در ضمن من که تو تایپیک گفتم از مکس 2010 تا 2012 رو امتحان کردم هیچکدوم به راحتی و روانی مکس 2009 اجرا نمیشن. به هر حال واسه reactive شدن این نرم افزار حتما یه راهی هست.

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
شما اگر عکس ها رو خوب نگاه کنی میبینی فرمت پنجره ها مربوط به ویندوز 7 هست.
در ضمن من که تو تایپیک گفتم از مکس 2010 تا 2012 رو امتحان کردم هیچکدوم به راحتی و روانی مکس 2009 اجرا نمیشن. به هر حال واسه reactive شدن این نرم افزار حتما یه راهی هست.

1 - منم با مستر موافقم شما درست امتحان نکردی بعدم مثل اینکه بقول مستر تریپ سنتی ، دوست عزیز مکس 2014 اومده ، سرعتش 2 برابر مکس 2009
2 - سیتسم منم اینجوری شده ، باید ویندوز عوض کنی یا بشینی تک تک کد های رجیستری برنامه رو پاک کنی

amin256

Well-Known Member
1 - منم با مستر موافقم شما درست امتحان نکردی بعدم مثل اینکه بقول مستر تریپ سنتی ، دوست عزیز مکس 2014 اومده ، سرعتش 2 برابر مکس 2009
یعنی اگر من با سیستم پنتیوم 4 -32 بیتی ram 2g ,گرافیک 512 مکس 2014 رو نصب کنم جواب میده؟؟سرعتش اذیتم نمیکنه؟
البته مکس تریپ سنتی بر نمیداره. زیاد بین ورژن هاش تفاوتی نیست. ولی خب چکار کنیم با گاری که نمیشه تیرآهن بار زد
:wink:

آخرین ویرایش:

nimahtm

Member
فایر وال رو حساسیتشو بیار پایین راهنمایی دوستمون 2error راه حله اصلیه سر منم اومده این بلا:green:

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
یعنی اگر من با سیستم پنتیوم 4 -32 بیتی ram 2g ,گرافیک 512 مکس 2014 رو نصب کنم جواب میده؟؟سرعتش اذیتم نمیکنه؟
البته مکس تریپ سنتی بر نمیداره. زیاد بین ورژن هاش تفاوتی نیست. ولی خب چکار کنیم با گاری که نمیشه تیرآهن بار زد
:wink:

مثل اینکه خبر نداری دوست عزیز ، مکس 2014 کلا تغییر کرده سرعتش از مکس 9 هم بیشتره و امکانات هم چند برابر ، مثلا دیگه تو ویوپورت Play کنی تیک نمیزنه ، حالا شما ممکم گرافیکت کم بیاره که بعد از اینکه مکس اومد ، حالت ویوپورتت رو بزاری روی DirectX چون معمولش Nitrous شده
و اینکه موتور های رندر هم توش بهتر کار میکنن و دیگه میتونی پلاگین های مثلا مکس 2009 هم روش نصب کنی نیازی نیست دنبال پلاگین باشی باز
موفق باشی

amin256

Well-Known Member
مثل اینکه خبر نداری دوست عزیز ، مکس 2014 کلا تغییر کرده سرعتش از مکس 9 هم بیشتره و امکانات هم چند برابر ، مثلا دیگه تو ویوپورت Play کنی تیک نمیزنه ، حالا شما ممکم گرافیکت کم بیاره که بعد از اینکه مکس اومد ، حالت ویوپورتت رو بزاری روی DirectX چون معمولش Nitrous شده
و اینکه موتور های رندر هم توش بهتر کار میکنن و دیگه میتونی پلاگین های مثلا مکس 2009 هم روش نصب کنی نیازی نیست دنبال پلاگین باشی باز
موفق باشی
اینجوری که میگی انقلابی تو ورژن 2014 به وجود اومده به هر حال همین الان لباس پوشیدم رفتم که برنامشو بخرم ولی اگه جواب نداد کلاهمون میره تو هم وا . حالا گفته باشم.:green:

سلام
منم قبلا این مشکلات رو داشتم اما با اسفاده از فایروال دسترسی مکس رو به اینترنت بستم
اینم آموزش جلوگیری از دسترسی برنامه ها به اینترنت:
http://www.1987.ir/showthread.php?tid=248&pid=752
موفق باشی
راستی فدات شم یادم رفته بود بگم اون سیستمی که مکس 2009 با او چنین رفتار ناجوانمردانه ای کرد اصلا همه عمرش رنگ اینترنت ندیده بود بدبخت!!:lol:

2error

Member
اینجوری که میگی انقلابی تو ورژن 2014 به وجود اومده به هر حال همین الان لباس پوشیدم رفتم که برنامشو بخرم ولی اگه جواب نداد کلاهمون میره تو هم وا . حالا گفته باشم.:green:

راستی فدات شم یادم رفته بود بگم اون سیستمی که مکس 2009 با او چنین رفتار ناجوانمردانه ای کرد اصلا همه عمرش رنگ اینترنت ندیده بود بدبخت!!:lol:
به هر حال که یه روز میری:)))) .. بهتره سیستم و نرم افزارتو ارتقا بدی ..

جدیدترین ارسال ها

بالا