database move

hatef_zt

Member
سلام
من یه database دارم البته روی کامپیوتر شخصی خودم
حالا میخوام این database رو به یه کامپیوتر شخصی دیگه منتقل کنم
غیر از خود folder database چه چیزی رو باید کپی کنم؟؟
ممنون

sunrise

Member
اگه از xampp استفاده مي کنيد، داخل فولدر mysql شاخه اي به نام data هست که محتواي ديتابيس مورد نظر شما با نام اون بعنوان يک فولدر موجود هست، مي بايست اون رو کپي کنيد.

hatef_zt

Member
اگه از xampp استفاده مي کنيد، داخل فولدر mysql شاخه اي به نام data هست که محتواي ديتابيس مورد نظر شما با نام اون بعنوان يک فولدر موجود هست، مي بايست اون رو کپي کنيد.

این روش جواب نمیده چون database و table هارو به اسم میشناسه اما هیچ کدوم از table ها رو باز نمیکنه :(

sunrise

Member
این روش جواب نمیده چون database و table هارو به اسم میشناسه اما هیچ کدوم از table ها رو باز نمیکنه :(
ميشه بيشتر توضيح بديد! متوجه منظورتون از اينکه database و table ها رو به اسم ميشناسه اما هيچ کدوم از table ها را باز نمي کنه نميشم.

hatef_zt

Member
ميشه بيشتر توضيح بديد! متوجه منظورتون از اينکه database و table ها رو به اسم ميشناسه اما هيچ کدوم از table ها را باز نمي کنه نميشم.

وقتی میزنی show tables لیست کانل رو میاره اما وقتی میزنی select * from table_name ایراد میگیره و میگه table موجود نیست.
روی سیستم خودم درست کار میکنه اما روی سیستم دوستم نه!!!!!!!!

hatef_zt

Member

وقتی میزنی show tables لیست کامل رو میاره اما وقتی میزنی select * from table_name ایراد میگیره و میگه table موجود نیست.

sunrise

Member
وقتی میزنی show tables لیست کامل رو میاره اما وقتی میزنی select * from table_name ایراد میگیره و میگه table موجود نیست.
حقيقت امر اين هست که من خودم روي ويندوز از xampp استفاده مي کنم و هر موقع قصد انتقال اطلاعات به سيستم ديگه رو دارم، همين دايرکتوري رو بصورت کامل کپي مي گيرم، تمامي اطلاعات ديتابيس براحتي منتقل ميشه و قابل استفاده هست! بررسي کنيد شايد بصورت ناقص اطلاعات رو کپي کرديد.

hatef_zt

Member
حقيقت امر اين هست که من خودم روي ويندوز از xampp استفاده مي کنم و هر موقع قصد انتقال اطلاعات به سيستم ديگه رو دارم، همين دايرکتوري رو بصورت کامل کپي مي گيرم، تمامي اطلاعات ديتابيس براحتي منتقل ميشه و قابل استفاده هست! بررسي کنيد شايد بصورت ناقص اطلاعات رو کپي کرديد.

من mysql رو بطور مجزا نصب کردم
server هم wamp هستش
بطور کامل هم کپی شده
اما جواب نمیده عجیب اینه که میشناستش اما وقتی میخوای بازش کنی error میده که موجود نیست!!!
به این مشکل یه جای دیگه هم بر خوردم وقتی اسم یه folder database رو از windows عوض کنم همین مشکل ایجاد میشه :(

جدیدترین ارسال ها

بالا