Dark art هنر مدرن

Ghamnevis

Well-Known Member
دوستان بيايد دست در دست هم نهيم به مهر وين تاپيك رو كنيم ز نو آباد !!

بابا بيخيال متال بشيد بيايد راجع به همين Dark Art بحث كنيم

مخلصم
سايان

mahyar_nel

Active Member
سلام عزيزان
من تا حدودي علت اينكه از متاليكا خوشتون نمياد رو ميدونم
ولي بايد بهتون بگم كه متاليكا در سبك متال مثل مايك جكسون در سبك پاپ هست ولي با اين تفاوت كه متا ليكا هنوز با يك البومي كه بيرون ميده مقام پرفروشترين البون سال را براي خود پدا ميكنه و از همه ي سبك ها ي موسيقي اهنگ هاي انها رو مي خونن
به هر حال...
غم نويس از توضيحاتي كه در مورد دارك ارت دادي ممنون

a Truth Seeking

Active Member
Dark Art هنر زيبايي هست و به حوصله و كار و مهارت زيادي احتياج داره.اينجا اين مهم نيست كه عكس بيش از اندازه ترسناك باشه به نظر من بيشتر از اون اين مهمه كه در عين ترسناكي به واقعيت هم نزديك باشه البته دوستان پيش از اين نمونه هاي بسيار بسيار قشنگي از اين هنر رو به نمايش گذاشتن.

رابطه‌ي اين بحث با فتوشاپ چيه؟
بهتر نبود توي مسايل عمومي گرافيك دو بعدي عنوان مي‌شد؟

black-die

Active Member
ARTA_ADOBE CO گفت:
اقاي بلك داي من اطمينان دارم طرف دار سبك متال اونم از نوع بلك و دووم و يا اينديوستري هستي نه؟

ارتا جان من يه زماني بلك گوش ميكرم ( الان هم فقط Slipknot & MarilynManson ) .. بيشتر از فضاي آهنگاش كه يه چيزي شبيه اين مدل عكسها بود حال ميكردم
هروقت هم ميخواستم همچين عكسهايي درست كنم با كمك اين آهنگها ميساختم ...

درضمن سايان جان مگه ID من ازرائيل هستش كه بيام جونتو بگيرم ؟ :lol:

babakslt

Member
بابا بي خيال......... ادامه بديم بهتره.....

سلام دوستان خوب من
راستش من يه خورده 8O زياد كف كردم بابا به روزها شما ديگه كي هستين من كه مردم غم نويس عزيز تو در روز چند كيلو(هزار) بار كانكت مي شي؟ 8O 8O :p :oops:
من كه به حال خودم گريه مي كنم كه خودم بحث رو مطرح كردم ولي حالا تو صحبت هاي شما گم شدم راستش من كه كم آوردم :cry: :cry:
بي خيال صحبت از چيز هاي زيادي شد كه همه به نوعي(مستقيم يا غير مستقيم) به Dark art ربط داشت.
مي دونيد بچه ها Dark art تصويري از زندگي واقعي است. درست است كه زندگي پديد آورندگان اوليه ي اين سبك با ما كلي فرق داره ولي اين دليل نميشه كه ما نتونيم از اون استفاده كنيم يا نتونيم از اون لذت ببريم. كه البته فكر نمي كنم منظور غم نويس هم اين بوده باشه( اگه اشتباه نكنم) ما مي تونيم كار هاي خودمون رو در اين سبك خلق كنيم كه با زندگي خودمون تطبيق بيشتري داره. نمي خوام بگم كه بايد در محدوده ي زندگي خود زنداني باشيم نه من از هر گونه زنداني متنفرم.
راستش بچه ها چون Dark art نمودي از زندگي واقعي است و همه چيز روي تفكر ذهني انسان از زندگي تاثير مي ذاره همه چيز رو مي شه به Dark art ربط داد يا كلاْ همه چيز در هنر و قضاوت درباره ي آن موثر است ولي نبايد زياد همه چي رو تو شكم هم ببريم.
منم از MetallicA بدم نمي آد راستش يه 5-6 سالش تا 2 سال پيش نتاليكا باز بوديم و بعد متال باز و البته كه متاليكا سبكش تٍرش متاله(Trash Metall) حالا نمي خوام زياد وازد بحث موسيقي بشم ولي به هر حال فكر كنم از دلچسب ترين آهنگ هاي متاليكا چند تاش اينا باشند:
Unforgiven I , II[align=left] Nothing Else matters The outlow of torn Fade to black
and etc...
[align=right]

خوب ديگه موسيقي بسه ولي فكر كنم تمام بچه هايي كه تا حالا اينجا نوشتن به غير از يكي دوتا از اين گروه خوششون بياد و از كاراش لذت ببرن(اون تفاوتي هم كه گفته بودي تو بعضي كليپ هاي اين گروه هست غم نويس):
Evanescense
259974.jpg
68091.jpg

خوب بچه ها من تازگي ها مجداداْ عضو مجيدآن لاين شدم كه البته از مشخصاتم معلومه نمي دونم چقدر طول مي كشه كه يه تاپيك قفل بشه تو رو خدا كاري نكنين كه اين تاپيك قفل شه :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
بگذريم دوستان Dark art نمودي از زندگي است و ما هم مي تونيم كار هايي در اين سبك بسازيم ولي بايد مقدمات و يك سري روش رو بلد باشيم كه خوب خدا رو شكر غم نويس داره يه چيزي ازش ترجمه مي كنه كه ما هم مي تونيم از اون استفاده كنيم. مرسي غم نويس عزير فقط اينقدر غمگين نباش :wink:
اگر يه لطفي بكنين و ديگه كمتر درباره ي مساپل حاشيه اي و بيشتر درباره ي موضوع صحبت كنين ممنون مي شم چون من كساني رو پيدا كردم كه براي اين موضوع ارزش قاعلند(اشتباه املايي داره؟؟؟) و نمي خوام از دستشون بدم.
يه پيشنهاد هم دارم لطفاْ نظرتون رو دربارش بگين.
از اونجايي كه اين بحث خيلي گسنرده است شايد حرف زدن دربارش تو يه تالار گفتگو يكم سخت باشه(حداقل تو شروع بحث) نظرتون با يه قرار Chat چيه. يعني بيايم از Chat يه استفاده ي درست كنيم و يه جلسه بذاريم و درباره ي اين موضوع صحبت كنيم و بعد از اون جلسه كه بيشتر راه افتاديم بحثمون رو در اينجا با شناخت بيشتري از هم و Dark Art ادامه بديم.
لطفاْ همينجا بگين موافقين يا مخالف و اگر موافقين من تا 24 ساعت ديگه زمان رو با كمك شما اعلام كنم و بعدش هم جلسه رسمي است و از اين حرف ها..... :lol: :lol: :oops: :oops:

خب ببخشيد كه اينقدر پر حرفي كردم خودم فكم نه نه انگشتام خورد شد. :oops: :oops: :oops:
شرمنده

قربون همتون
فعلاْ خدافظ :twisted: :twisted: 8) 8)
:eek: :( :) :D :lol: 8) :? 8O :cry: :oops: :p :x :wink: :roll: :twisted: :evil: :arrow: :idea: :?: :!:

Ghamnevis

Well-Known Member
سلام بابك جان و بقيه دوستان

آقا من همش 17 تا 18 ساعت در روز كانكت هستم ;) اما اين چند روزه گرفتارم و نميتونم زياد بيام.

بابك جان ممنون از توضيحاتي كه دادي. منظور منم اين نبود كه نتونيم از دارك آرت استفاده كنيم بلكه منظورم اين بود كه هر آدمي بسته به محيط و اجتماعي كه توش زندگي ميكنه برداشت ها و حس متفاوتي داره نسبت بهش. و حتما شما هم با من هم عقيده هستيد كه مثلا يك آمريكايي نگرشش خيلي با ما نسبت به دارك آرت فرق داره....

به هرحال ممنون و اميدوارم بازم بحث رو ادامه بديد.

مخلصم
سايان

black-die

Active Member
mahyar_nel گفت:
بلك داي من فكرنكنم مرلين و اسليپ نات بلك باشن

من گفتم اينا بلك هستن ؟؟؟؟؟؟؟؟
يه بار ديگه بخون ميفهمي چه نوشتم

[hr:7a888127c2]

سايان جان با شما هم موافقم

Norik

Active Member
black-die گفت:
ghamnevis گفت:
بابك جان ممنون ازاينكه به اين نكات توجه داريد. منم كاملا حرفاتو قبول دارم.

و اما مهيار جان سلام بله هنر جالبيه ولي به نظر من بيشتر از رنگ كهنگي بيهودگي و يك نوع ترس دروني سرچشمه ميگيرند نه وحشت. اگر دقت كرده باشيد اكثر اونا بيان كننده ي حالت دروني انسان ها هستند. مشغله هاي زندگي كه آدمي بايد باهاش دست و پنجه نرم كنه و ...
دوستان لطفا بحث رو ادامه بديد.

مخلصم
سايان

كاملا موافقم :wink:

من کاملآ مخالفم

من خودم علاقه زياد به اينجور عکسای خفن دارم
دليل هم يه نوع سرگرمی و خلق موجوداتی هست که وجود نداره
نه خستگی و ...

Ghamnevis

Well-Known Member
نوريك جان سلام

منم كه نگفتم از خستگي هستش! اين موجودات جديد نيست بلكه باطن و حتي شايد قلب زخم خورده ي آدمهاست!! من خيلي مقاله در مورد اينا خوندم يه زماني خيلي دنبالشون ميگشتم.

به هر حال نظرت محترمه و منم بهش احترام ميزارم. شايدم دقيقا حق با تو باشه.

مخلصتم
سايان

جدیدترین ارسال ها

بالا