Dark art هنر مدرن

babakslt

Member
سلام دوستان اين روزها Dark art طرفداران بسيار دارد.
شايد عوامل مختلفي سبب اين امر شده اند ولي به نظر من يكي از دلايل اون تشابه بين كارهاي Dark art و زندگي واقعي است كه پر است از ترس و پشيماني و ترس از مرگ و شكست و به هر حال در سختي بودن كه به صورت يك طرح هنري تشديد شده از زندگي در ميآد ميخوام بدونم نظر شما چيست(البته منDark art رو رد نمي كنم خودم واقعاْ ازش لذت ميبرم 8) )
ضمناْ اگر دوستاني نحوه ي درست كردن كارهاي Dark art را مي دانند بگويند كه ديگران هم ياد بگيرند.(برش روي ژوستُ ايجاد زخمُ خونُ ژوسيدگيُ خراش روي هر چيزي و ....)
مرسي :oops: :D

اگر مايل هستيد مي تواتنيد اين سايت را هم ببينيد كه مدتي است زياد اينجا معرفي مي شه.... و كلي طرفدار داره.....
[align=left]
http://www.worth1000.com

Ghamnevis

Well-Known Member
بابك جان سلام
بله حق با شماست به نظر منم دارك آرت هنر جالبي هستش. ولي مختص به خون و زخم نميشه. تركيب آدم با درخت ( يا اينكه چهره آدم را مثل درخت كردن يا تركيب اون با هرچيزي كه نشون بده از زندگي فراريه و ترس ناشي از آشكار شدن ، حس كهنگي ، بيهودگي و ... ) و خيلي از موارد ديگه هم جز هنر دارك آرت محسوب ميشه .

من سعي ميكنم يك مقاله آموزشي در اين مورد آماده كنم و بزارم براتون .

مخلصم و متشكر كه يك همچين بحثي رو باز كرديد.
سايان

babakslt

Member
درسته....

سايان(غم نويس) عزيز درست است و حق با شماست ولي من چون خودم بيشتر به آن قسمت هاش علاقه داشتم اون رو مطرح كردم وگرنه حق كاملاْ باشماست و بحثي نيست Dark Art خود نوع هاي متفاوتي دارد كه مي توان درباره ي آن بحث كرد.
در كل حرف شما را قبول دارم و از ديگران مي خواهم آن را ادامه ي حرفهاي من نيز بدانند(البته من نمي خوام آموزشي رو بذارم ها...)

mahyar_nel

Active Member
واقعا هنر خيلي جالبه
مثل اينكه از رنگ وحشت بيشتر استفاده ميشه

Ghamnevis

Well-Known Member
بابك جان ممنون ازاينكه به اين نكات توجه داريد. منم كاملا حرفاتو قبول دارم.

و اما مهيار جان سلام بله هنر جالبيه ولي به نظر من بيشتر از رنگ كهنگي بيهودگي و يك نوع ترس دروني سرچشمه ميگيرند نه وحشت. اگر دقت كرده باشيد اكثر اونا بيان كننده ي حالت دروني انسان ها هستند. مشغله هاي زندگي كه آدمي بايد باهاش دست و پنجه نرم كنه و ...

دوستان لطفا بحث رو ادامه بديد.

مخلصم
سايان

black-die

Active Member
ghamnevis گفت:
بابك جان ممنون ازاينكه به اين نكات توجه داريد. منم كاملا حرفاتو قبول دارم.

و اما مهيار جان سلام بله هنر جالبيه ولي به نظر من بيشتر از رنگ كهنگي بيهودگي و يك نوع ترس دروني سرچشمه ميگيرند نه وحشت. اگر دقت كرده باشيد اكثر اونا بيان كننده ي حالت دروني انسان ها هستند. مشغله هاي زندگي كه آدمي بايد باهاش دست و پنجه نرم كنه و ...
دوستان لطفا بحث رو ادامه بديد.

مخلصم
سايان

كاملا موافقم :wink:

ARTA_ADOBE CO

Active Member
اقاي بلك داي من اطمينان دارم طرف دار سبك متال اونم از نوع بلك و دووم و يا اينديوستري هستي نه؟

Ghamnevis

Well-Known Member
بلك جان سلام

خداييش اگه تو واقعا مرگ كثيف هستي بيا جون منو بگير و راحتم كن ;)
باور كن ديگه حال نفس كشيدن ندارم. معلومم نيست من اسم چندم تو ليست حصرت عزراييل ;)

كسي نيست منو بكشه يا بخوره ;)

شوخي بود.

من از دارك آرت خيلي خوشم مياد ولي از متال نه پوچي رو دوست ندارم ولي از گروه متاليكا خيلي خوشم مياد . بعشي از شعرهاشون واقعا فلسفيه ! كاري به نيهيليست بودنشون ندارم. اگه از دارك آرت خوشتون مياد و انگليسي تون هم بد نيست حتما آهنگ Nothing Else Matter متاليكا رو گوش كنيد تا به درون دارك آرت پي ببريد. بيخيالي نسبت به همه چيز فرار از زندگي ، ترس از آينده و ...
همين طور پيشنهاد ميكنم آهنگ The Memory Remains و Unforgiven (نا بخشوده ) را هم حتما گوش كنيد . البته Memory زياد به دارك آرت ربطي نداره ولي Unforgiven رگه هايي محسوس از دارك آرت رو در خودش داره!

بسه ديگه يك وقت به بهونه اينكه اين تاپيك شده پاتوق موسيقي گير ندن و ببندنش :) ;) !

مخلصم
سايان

Ghamnevis

Well-Known Member
در ضمن اينم بگم كه دارك آرت هيچ وقت مفهومي رو كه براي غربي ها داره براي ما نداره! چون محيط پر التهاب و دلهره آور غرب كه باعث ايجاد يك همچين هنري شده . ما هيچ وقت نميتونيم اون حسي رو كه جوامع غربي خصوصا آمريكايي ها نسبت به اينا دارند رو درك كنيم ! باور نداريد بريد توي يكي از رومهاي ياهو با يكيشون صحبت كنيد.
البته من دست و پا شكسته تونستم با يكيشون حرف بزنم. از 100 تا كلمه 10 تاشو بيشتر نفهميدم ( لا مصب ها خيلي بد لهجه هستند).

مخلصم
سايان

F0r0ugh

Member
ghamnevis گفت:
من از دارك آرت خيلي خوشم مياد ولي از متال نه پوچي رو دوست ندارم ولي از گروه متاليكا خيلي خوشم مياد . بعشي از شعرهاشون واقعا فلسفيه ! كاري به نيهيليست بودنشون ندارم. اگه از دارك آرت خوشتون مياد و انگليسي تون هم بد نيست حتما آهنگ Nothing Else Matter متاليكا رو گوش كنيد تا به درون دارك آرت پي ببريد. بيخيالي نسبت به همه چيز فرار از زندگي ، ترس از آينده و ...
همين طور پيشنهاد ميكنم آهنگ The Memory Remains و Unforgiven (نا بخشوده ) را هم حتما گوش كنيد . البته Memory زياد به دارك آرت ربطي نداره ولي Unforgiven رگه هايي محسوس از دارك آرت رو در خودش داره!

سايان

100٪ باهات موافقم ... a new kind of monster هم فراموش نشه ! متنه خوبي داره !

Ghamnevis

Well-Known Member
مرسي فروغ جان
بابا شماها كه همه با من موافقيد ! خوبه من برم كانديدا رياست جمهوري بشم از طرف حزب مجيد آنلاين !!! ;) :)

بله چيزي كه شما معرفي كرديد رو هم من يادم رفته بود بهش اشاره كنم.

مخلصم
سايان

FashisT

Active Member
ghamnevis گفت:
بلك جان سلام

باور كن ديگه حال نفس كشيدن ندارم. معلومم نيست من اسم چندم تو ليست حصرت عزراييل ;)

شوخي بود.

بسه ديگه يك وقت به بهونه اينكه اين تاپيك شده پاتوق موسيقي گير ندن و ببندنش :) ;) !

مخلصم
سايان

غم نويس از تو توقع نداشتم از گروه متاليكا كه تاريخ مصرفش گذشته صحبت كني اينقدر گروه خوب هست كه متاليكا كيلو چند؟ :wink:
راستي چند روز پيش منم يه تاپيك در رابطه با اين موضوع و سبك جديد زدم ولي متاسفانه ريختن جنساشو پلمپ كردند :cry:
فعلا

FashisT

Active Member
ghamnevis گفت:
بلك جان سلام

شوخي بود.

مخلصم
سايان

غم نويس از تو توقع نداشتم از گروه متاليكا كه تاريخ مصرفش گذشته صحبت كني اينقدر گروه خوب هست كه متاليكا كيلو چند؟ :wink:
راستي چند روز پيش منم يه تاپيك در رابطه با اين موضوع و سبك جديد زدم ولي متاسفانه ريختن جنساشو پلمپ كردند :cry:
فعلا

Ghamnevis

Well-Known Member
فاشيست جان سلام

بابا من كه گفتم از متال خوشم نمياد;) گفتم از چندتا آهنگ هاش. بابا اينا دايمي هستند تاريخ مصرف ندارند.
من خودم بيشتر از بيتل ها و الويس خوشم مياد و همينطور چون گيتار ميزنم عاشق خوان مارتين هستم البته مارتين خواننده نيست. هميشه خدا جزو 3 تا از بهترين گيتاريست هاست (فلامنكو ميزنه) . تازه مژده هم بدم بهتون كه قرار هم در شيراز و هم در تهران كنسرت بده. (من كه از خوشحالي داشتم بال در مياوردم) البته نماينده هاي محترم گفتن كه به خاطر حملات آمريكا به نجف كنسرت لغو بشه! اين اولين بار بود كه خوان مارتين ميخواست توي ايران كنسرت بده تازه نه در ايران بلكه در كل آسياي جنوبي و غربي (خاورميانه). ;) از كارلوس سانتانا هم خوشم مياد.

من تاپيكت رو نديده بودم! كي حذف شده!!!

مخلصم
سايان

ARTA_ADOBE CO

Active Member
بابا مگه متال چشه تمام اين حساس هايي كه گفتين
در سبك متال و زير شاخه هاش خلاصه ميشه البته نصف گروهاي متال فاسدند اونم هيچ ربطي به خود متال نداره من كه خودم خوره هوي متالم منو وار و آيرون ميدم درضمن كي گفته متاليكا نيهيليسته! البته از تنها گروهي كه خيلي حالم به هم ميخوره از همين متاليكا مسخره است با اون جيمز مسخره و اون ميمونه كه جديد اوردنش !

F0r0ugh

Member
ARTA_ADOBE CO گفت:
در سبك متال و زير شاخه هاش خلاصه ميشه البته نصف گروهاي متال فاسدند اونم هيچ ربطي به خود متال نداره من كه خودم خوره هوي متالم منو وار و آيرون ميدم درضمن كي گفته متاليكا نيهيليسته! البته از تنها گروهي كه خيلي حالم به هم ميخوره از همين متاليكا مسخره است با اون جيمز مسخره و اون ميمونه كه جديد اوردنش !

بحث گسترده ايه .... ولي اينجا فرم موزيك نيست ...

Ghamnevis

Well-Known Member
آرتا جان سلام
نظرت محترم ولي متاليكا نيهيليسته ! اينو من نميگم خودشون ميگن هم توي يك مصاحبه هم توي ترانه هاشون . اكثر ترانه هاشون مباني و پايه هاي ايديولوژي نيهيليست هاست.

ولي خوب با ايمكه زياد ازشون خوشم نمياد بايد اينم بگم كه بهترين بيسيست دنيا رو دارن هم سريعتري الكتريك كار دنيا رو! خداييش تو سرعت محشرند.

اينم بگم كه با اينكه اسم اين گروه متاليكاست ولي اكثر آهنگاشون متال نيست !

مخلصم
سايان

ARTA_ADOBE CO

Active Member
بابا منم ازشون خوشم نمياد
يه مقاله درباره نهيليست ها خوانده بودم ولي خوب نفهميدم عقايدشون چيه اگه ممكنه يه توضيح بده بقيه هم فك نكنم بدشون بياد

Ghamnevis

Well-Known Member
آرتا جان چشم من حرفي ندارم گرچه خودمم زياد در موردش نميدونم .

منم يك سري اطلاعات كلي دارم. ولي اگه بخوام اينجا بدم موضوع از بحث اصلي منحرفمون ميكنه و ميترسم تاپيك قفل بشه!

بزار يك جاي ديگه ميزارم حتما يا برات توضيح ميدم.

مخلصتم
سايان

FashisT

Active Member
ARTA_ADOBE CO گفت:

اگه منظورت با منه من به غير از متال چيز ديگهاي گوش نميكنم ولي من بيشتر دووم و دث گوش ميدم تا اين گروههاي متال بي سواد فعلا. :twisted:

جدیدترین ارسال ها

بالا