سلام یه پرواز بدون بال+فتوگرافی+دیزاین => یه کار نو از "ام بی ان گرافیکس":paint:
M mbngraphics New Member Aug 8, 2011 #1 سلام یه پرواز بدون بال+فتوگرافی+دیزاین => یه کار نو از "ام بی ان گرافیکس" پیوست ها Fly_MbnGraphics.jpg 279.6 کیلوبایت · بازدیدها: 35
Yunes.grapix Well-Known Member Aug 11, 2011 #7 خيلي قشنگه ،اما به نظر من يه كمي گنگ و مبهم مي زنه مثلا محو شدن پا خيلي با معني نيست توي بلند شدن از زمين و به قول خودت پرواز ولي قشنگ كار شده . به نظر من پس زمينه اگه نداشته باشه رويايي تر به نظر مياد
خيلي قشنگه ،اما به نظر من يه كمي گنگ و مبهم مي زنه مثلا محو شدن پا خيلي با معني نيست توي بلند شدن از زمين و به قول خودت پرواز ولي قشنگ كار شده . به نظر من پس زمينه اگه نداشته باشه رويايي تر به نظر مياد
hdnsoft Well-Known Member Aug 11, 2011 #9 سلام گفتنی ها رو دوستان نوشتن اما به نظر من هم یکمی جا داره تا توی اجزاء پس زمنیه کار کنین یکمی زیادی خالیه
سلام گفتنی ها رو دوستان نوشتن اما به نظر من هم یکمی جا داره تا توی اجزاء پس زمنیه کار کنین یکمی زیادی خالیه
ijnaraghi Member Aug 12, 2011 #10 :: طرح بدی نیست ، ولی خیلی خامه به قول دوستان ...! :: از نظر رنگ و گرافیک ، بیشتر روش کار کن ...!
Morteza1371 Active Member Aug 14, 2011 #11 بد نیست. چون تصویر پس زمینه نداره. اونیم که پریده افکت خیلی کم بهش دادی. خط آبی که کشیدی هم افکت نور قوی نداره. موفق باشی.
بد نیست. چون تصویر پس زمینه نداره. اونیم که پریده افکت خیلی کم بهش دادی. خط آبی که کشیدی هم افکت نور قوی نداره. موفق باشی.