RapidSharez
New Member
برنداره ----- قفل کنه !
شما منزل رو من که در سایت گذاشتم ، شما کی زنگ زدی و من گفتم اشتباه ؟ دروق هم حدی داره .همینطور تلفن هایشان جواب نمیده ... یا ورمیدارن میگه اشتباه گرفتین
ایشون در یاهو آن میشن ولی جواب های پی ام منو نمیدن و Invisible هستن
فکر نکنم سایت مورد نظر شما بخواد واسه 7000 تومان سر شما رو کلاه بزاره.
نکته خوبیه . امکانات و سرویس رو از مدیر هاستینگ بپرس ، بعدش از یوزر ها بپرس این ها رو میده یا نه !....نکته: شما باید میزان اعتبار رو از مشتریهای هر هاستینگ بفهمید! به قولی، هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه...! :smile:
امیدوارم مشکلتون حل بشه.
اینکه شما نمی توانید پسورد رو عوض کنید علتش این هست که تنظیمات طوری هست که پسورد ساده مثل 12345 و .. رو قبول نمی کنه و از طریق Generate Password می توانید پسورد قوی بگذارید .من روز بعدش پسورد سی پنل رو تغییر دادم و از ان موقع دیگه نمیشه لاگین کید ...
کاملا درسته و حق میدم . باید پشتیبانی بشه . اما یک سوال از شما دارم :با سلام ؛
اصلا دوست ندارم در چنین موضوعاتی شرکت داشته باشم ، اما ببنید دوستان یک هاستینگ یعنی هاست + پشتیبانی خدماتی که ارائه دادن ! این طور که دوستمون گفتند چندین روز است که پاسخ نمی گیرند ! مهمترین چیزی که یک هاست باید به کاربران خود هدیه کند پشتیبانی و پاسخگویی سریع است حتی در مشکلات و خرابی ها ؛ حال نمی گوییم 1 ساعته یا چند ساعته ! حداقل روزانه ! اگر این رو هم یک هاستینگ نداشته باشد ؛ بنده فکر می کنم دیگر یک هاست نیست ، مانند این می ماند که در کامپیوتر شخصی خود یک سرور برای ارائه هاست راه اندازی کنیم ، بعد هر موقع که کاری نداشتیم سرور را خاموش کنیم !! سایت مردمان بنده خدا چه می شود.
امیدوارم برداشت بدی از صحبت های بنده نکنید ، اما کاربران همیشه و همه جا باید حرف اول را بزنند !
موفق باشید.
مرسی پویا جان . شما لطف دارید . من کاری جز وظیفه نکردم .سلام به محسن عزیز به مرگ بر دشمن محسن
من خودم یکی از دوستان و مزاحم محسن هستم
این عزیزهمیشه به من کمک کرده -هاست و دامنه رایگان به من داده
گرونترین پرتال ها مثل ایستگاه - پرشین گیگ - اس.ام.اس ایران - تینی پیک و ... را رایگان داده به من - واسه من 20 تا نیوک نصب کرده که اونم باز رایگان بوده حالا واسم خیلی سخت که راجب محسن این حرفا رو بشنوم و حاضرم واسه محسن از جون مایه بزارم
من یک بار یک اشتباه در باره محسن کردم که هنونز شرمندش هستم -منم یک بار به محسن همچین تهمتی زدم اما در موضوع دیگه اما بعد فهمیدم که چقدر احمق هستم که همچین جسارتی به حسن کردم
همینجا بازم از محسن معذرت می خوام و همیشه دوستش دارم
ninisalen
نه باز باشه بهتره ، که این دوست عزیز که زحمت زدن این تاپیک رو کشیدند جواب بدند .به اینم از اقا پویا :ي دگه تاپیک قفل بشه بهتره اینطور نیست بچه ها ؟
بابا این دیگه کیه؟فوق العاده هست. محسن دوست داریمگرونترین پرتال ها مثل ایستگاه - پرشین گیگ - اس.ام.اس ایران - تینی پیک و ... را رایگان داده به من - واسه من 20 تا نیوک نصب کرده که اونم باز رایگان بوده حالا واسم خیلی سخت که راجب محسن این حرفا رو بشنوم و حاضرم واسه محسن از جون مایه بزارم