cs5 help

sdm

New Member
من نمیدونم برا چی help فلشcs5 ام کار نمیکنه ولی cs4 help ام کار میکنه؟!!!!!!!!!!!!!!:shock:
شاید برا اینکه کرک شده ولی خب اون یکی هم کرک شده.
اگه جوانمردی لینک دانلود flash cs5 help رو بزاره ممنون میشم. اگرم دارینش همینجا up آپ کنین.

Mr. LonelY

کاربر فعال
من نمیدونم برا چی help فلشcs5 ام کار نمیکنه ولی cs4 help ام کار میکنه؟!!!!!!!!!!!!!!:shock:
شاید برا اینکه کرک شده ولی خب اون یکی هم کرک شده.
اگه جوانمردی لینک دانلود flash cs5 help رو بزاره ممنون میشم. اگرم دارینش همینجا up آپ کنین.

تا اونجایی ک من میدونم همه ی CS5 ها هلپشون مشکل داره، یعنی ندارن (ب صورت local) یعنی اگه بخوای از هلپش استفاده کنی باید ب اینترنت وصل باشی
قبلا Mehrdad155 فایل هلپ CS5 رو گذاشته بود ولی کسی نتونست باهاش کار کنه، اگه سرچ کنی پیدا میکنی

• Like
Reactions: sdm

amird

خبرگان انجمن فلش
سلام
ببین دوست عزیز اینترنت توی کشور ما اوضاعش خیلی باحاله ... باحالیش چیه اینه که : سایتای تفریحی و اجتماعی از داخل فیلترن سایت های خفن و حرفه ای بدرد بخور هم از خارج .
حالا سایت adobe کی از اونهاست . شما از سایت Adobe هیچی نمی تونی دانلود کنی به جز اینکه با وی پی ان یا آنتی فیلتری چیزی بری .
حالا نکته اینه که هلپ cs5 هم برای اینکه سرچ خوبی به شما بده آنلاین شده و و خوب هر چیز آنلاینی با سایت سازندش یک سری تعملات داره !
خوب پس در نتیجه وقتی Adobe تحریممون کرده هلپ هم نداریم شما می تونی یک وی پی ان بذاری اون وقت درست ازش استفاده کنی .
ربطی به کرک و سریال هم نداره !
وی پی ان هم نمی خوای بیخیال ادوب شو برو تو گوگل سرچ کن .
موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا