Cron jobs

zamanphp

Member
من احتياج به برنامه اي دارم كه در يك فاصله زماني خاص يك اسكريپت رو اجرا كنه(فقط يك بار توسط خود سرور)
تاجائي كه اطلاعات بدست آوردم بايد از Cron jobs استفاده كنم (مثلا برنامه هائي كه به طور اتوماتيك به ايميلها پاسخ مي دهند از اين روش استفاده مي كنند)
درهاستينگهائي كه كنترل پنل cpnale دارد اين قابليت وجود دارد
اما در بقيه وجود ندارد
حالا چطوري خودم اين كار رو انجام بدم
ممنون ميشم دوستاني كه در اين زمينه اطلاعات دارند منو راهنمائي كنند
با تشكر

hba

Active Member
استفاده از Cron job روی لینوکس هست و برنامه های موجود هم دارند مثل cpanel - directadmin
سخت هم نیست کار باش ولی اگر نداشته باشند راه دیگری نیست برای استفاده ازش

zamanphp

Member
ممنون دوست خوبم
يعني بايد خود كنترل پنل سايت اين قابليت رو داشته باشه/

alireza82

Well-Known Member
استفاده از Cron job روی لینوکس هست و برنامه های موجود هم دارند مثل cpanel - directadmin
سخت هم نیست کار باش ولی اگر نداشته باشند راه دیگری نیست برای استفاده ازش
سلام
حق با شماست و لی اگر کرون نباشه من یه راه دارم اونم نوشتن تاریخ فعلی تویه یه فایل هست. و وفپقتی یه فاصله زمانی مشخصی گذشت include اسکریپت و نوشتن تاریخ جدید. با دستورات شرطی و تابع date فقط
البته این راه منه برای وقتی که کرون نیست.

hba

Active Member
خوب ببین تا php اجرا نشه که این اعمال تو صورت نمیگیره
فض می خواهیهر 2 ساعت یه فایل php اجرا شه ه می کنی؟

alireza82

Well-Known Member
آره حق اینجا با شماست !! حالا که دارم فکر میکنم اگر بخوای دقیقا این اتفاق بیفته با اون ایده من نشدنیه.
یعنی هیچ راهی وجود نداره !!! که با اسکریپتی که خودمون مینویسیم این کار رو بکنیم. کسی راهی بلده؟؟؟؟

hba

Active Member
خوب نه چون باید مثلا با php یا javascript صفحه اجرا بشه که اون یه کاری رو بکنه پس نمیشه
ولی cron مثل shedule ویندوز هست با قدرت بیشتر هر کاری می کنه فقط ارای صفحه نیست هر کاری در ویندوز سر زمان خاص می کنه

جدیدترین ارسال ها

بالا