ereshkigal
Member
با سلام و خسته نباشید به دوستان عزیز
سی آر ام مخفف
customer relationship management
اگه اشتباه املایی نداشته باشه
به معنی مدیریت ارتباط با مشتریان هستش... این پوستر درباره ی نرم افزار سی آر امه... من تمام سعی ام رو کردم ارتباط بین مدیریت و مشتری رو از طریق لوگوتایپ برسونم. قهوه در اینجا(از نظر من البته) نماد ارتباط بین مدیر و مشتریه یا به عبارتی جلسه بین این دو. البته شخصاً ادعایی در زمینه ی طراحی پوستر ندارم!
کل ایده پردازی و طراحی یک روز زمان برده.
طراحی لوگوتایپ و آرم(می دونم خیلی شبیه کرومه، والا من خیلی طرح زدم حالا این چرا انتخاب شد خدا عالمه!) در ایلوستریتور، سه بعدی در مکس(البته فنجون فایل آماده بود) و بقیه ی طراحی با فتوشاپ هستش.
لازم به ذکره این پوستر در همین سطح(اتود) به علت عدم تایید متوقف شد و جزئیات طرح هیچ وقت اضافه نشدند:sad
البته اینو هم اضافه کنم که آرم سی آر ام پیشتر طراحی شده بود و در همین راستا طرح دیگه ای هم برای منوی نرم افزار زدم. همون طور که می بینید لوگوتایپ قبلی کاملاً متفاوته که با ایلوستریتور طراحی شده. طرح زمینه با فتوشاپ و سه بعدی با مکسه. این طرح رو بسیار دوستش می دارم

سی آر ام مخفف
customer relationship management
اگه اشتباه املایی نداشته باشه
به معنی مدیریت ارتباط با مشتریان هستش... این پوستر درباره ی نرم افزار سی آر امه... من تمام سعی ام رو کردم ارتباط بین مدیریت و مشتری رو از طریق لوگوتایپ برسونم. قهوه در اینجا(از نظر من البته) نماد ارتباط بین مدیر و مشتریه یا به عبارتی جلسه بین این دو. البته شخصاً ادعایی در زمینه ی طراحی پوستر ندارم!کل ایده پردازی و طراحی یک روز زمان برده.
طراحی لوگوتایپ و آرم(می دونم خیلی شبیه کرومه، والا من خیلی طرح زدم حالا این چرا انتخاب شد خدا عالمه!) در ایلوستریتور، سه بعدی در مکس(البته فنجون فایل آماده بود) و بقیه ی طراحی با فتوشاپ هستش.
لازم به ذکره این پوستر در همین سطح(اتود) به علت عدم تایید متوقف شد و جزئیات طرح هیچ وقت اضافه نشدند:sad
البته اینو هم اضافه کنم که آرم سی آر ام پیشتر طراحی شده بود و در همین راستا طرح دیگه ای هم برای منوی نرم افزار زدم. همون طور که می بینید لوگوتایپ قبلی کاملاً متفاوته که با ایلوستریتور طراحی شده. طرح زمینه با فتوشاپ و سه بعدی با مکسه. این طرح رو بسیار دوستش می دارم
پیوست ها
آخرین ویرایش: