ereshkigal
Member
با سلام و خسته نباشید به دوستان عزیز
سی آر ام مخفف
customer relationship management
اگه اشتباه املایی نداشته باشه
به معنی مدیریت ارتباط با مشتریان هستش... این پوستر درباره ی نرم افزار سی آر امه... من تمام سعی ام رو کردم ارتباط بین مدیریت و مشتری رو از طریق لوگوتایپ برسونم. قهوه در اینجا(از نظر من البته) نماد ارتباط بین مدیر و مشتریه یا به عبارتی جلسه بین این دو. البته شخصاً ادعایی در زمینه ی طراحی پوستر ندارم!
کل ایده پردازی و طراحی یک روز زمان برده.
طراحی لوگوتایپ و آرم(می دونم خیلی شبیه کرومه، والا من خیلی طرح زدم حالا این چرا انتخاب شد خدا عالمه!) در ایلوستریتور، سه بعدی در مکس(البته فنجون فایل آماده بود) و بقیه ی طراحی با فتوشاپ هستش.
لازم به ذکره این پوستر در همین سطح(اتود) به علت عدم تایید متوقف شد و جزئیات طرح هیچ وقت اضافه نشدند:sad
البته اینو هم اضافه کنم که آرم سی آر ام پیشتر طراحی شده بود و در همین راستا طرح دیگه ای هم برای منوی نرم افزار زدم. همون طور که می بینید لوگوتایپ قبلی کاملاً متفاوته که با ایلوستریتور طراحی شده. طرح زمینه با فتوشاپ و سه بعدی با مکسه. این طرح رو بسیار دوستش می دارم

سی آر ام مخفف
customer relationship management
اگه اشتباه املایی نداشته باشه

کل ایده پردازی و طراحی یک روز زمان برده.
طراحی لوگوتایپ و آرم(می دونم خیلی شبیه کرومه، والا من خیلی طرح زدم حالا این چرا انتخاب شد خدا عالمه!) در ایلوستریتور، سه بعدی در مکس(البته فنجون فایل آماده بود) و بقیه ی طراحی با فتوشاپ هستش.
لازم به ذکره این پوستر در همین سطح(اتود) به علت عدم تایید متوقف شد و جزئیات طرح هیچ وقت اضافه نشدند:sad
البته اینو هم اضافه کنم که آرم سی آر ام پیشتر طراحی شده بود و در همین راستا طرح دیگه ای هم برای منوی نرم افزار زدم. همون طور که می بینید لوگوتایپ قبلی کاملاً متفاوته که با ایلوستریتور طراحی شده. طرح زمینه با فتوشاپ و سه بعدی با مکسه. این طرح رو بسیار دوستش می دارم
پیوست ها
آخرین ویرایش: