cpu خيلي حساس شده فقط ميتونم يه كار ازش بخوام اگه دوتا بشه ميره رو 100% ؟؟؟

ofoqe

Banned
سلام
ببخشيد اين سي پي يو خيلي حساس شده البته ‌cpu 2.6 cl هستشا
فقط يه كار برام ميكنه و دوتا كار نميتونم ازش بكشم مثلا اگه يه فايل رو از سي دي بخوام تو هارد كپي كنم سي پي يو ميره رو 100 و ديگه هيچ كاري نميتونم باهاش انجام بدم و سيستم خيلي كند ميشه حالا ديگه خود بخوان حديث مفصل ...

مطمئنی ویروس نگرفتی ؟
ALT + DEL + CTRL بزن - و برگه Process رو نگاه کن - Mouse رو هم دست نزن - ببین خود به خود عددی که جلو CPU usage نوشته بالا پایین میشه ؟ ( یا کلا بالای 4% هستش یا نه ؟ ) - اگه باشه ویروس هستش که داره اذیت میکنه !

ممکنه جدیدا نرم افزار خاصی نصب کردی و مشکل از آن زمان ایجاد شده .
ممکنه قطعه ای از سخت افزار شما در حال آسیب دیدن هست ( مطمئن شوید که فن CPU خوب کار میکنه و یا اینکه از cpu جدا نشده باشه )

alireza-metal

Active Member
منم حرف حسین رو تائید میکنم --- به احتماله خیلی زیاد ویروسه --- چون رو یه سیستم همچین مشکلی بود و در آخر متوجه شدیم یه ویروسه که جونه سی پی یو رو میگیره

ofoqe

Banned
سلام
خب ممنونم ازتون اما يه چيزي هم هست اونم اينكه منم احتمال ويروس رو دادم و انتي ويروس و ... اما ديدم جواب نداد بعد ديگه گفتم شايد ويروسش ... برا همينم كلا هاردم رو پاك كردم و دوباره پارتيشن بندي كردم
ولي نه درست نشد كه نشد يعني وقتي كه وين رو نصب كردم همون اول گير داد
اما در مورد فن خب فن كه كار مي كنه و سر جاشم هست ديگه نميدونم ...!!!!

عیب یابی این گونه مشکلات آسون نیست -
اما من میگم به سالم بودن مادر بردت شک کن!
اونو ببر گارانتی ( مرکزی ) همون موقع ( یا حداکثر یه روز ) تستش میکنند!
باید بهشون مشکلت رو هم بگی ( من چند سال پیش همین مشکل رو داشتم - از مادربرد بود - ( کار میکرد کامل - اما یه بخشیش مشکل داشت رو Win تاثیر میذاشت و سرعتشو پایین میاورد!

ofoqe

Banned
سلام مجدد
خب حسين جان ممنونم از كمكت خب اين احتمال خيلي قويتره . اخه من مينم يه بار مشكل پيدا كرده بود و برده بودم گارانتي و درستش كردن ...
البته گارانتي مركزي كه نميتونم ببرم چون تو شمالم اونم مازندرانش اونم باز تو يه شهر كوچيك كه اصلا حرفش نيست اينجا بدي بره گارانتي 2 هفته بعد ...اونم باز حداقلش اينه ... بر ميگرده
بازم ممنونم ديگه يه فكري براش ميكنم

SME

Banned
منم جدیدا این مشکل رو با جی میل دارم
وقتی بازش میکنم سی پی یوم میره رو 100 !!!

mersiuse

Member
منم مشکلدارم کمکمکنین وقتیکه تسک منیجر باز میکنم cpu 100% بعدش یهوکم میشههه 2 3

SME جان - اگه از FireFox استفاده میکنید - اونو Update کنید.
mersiuse جان - شما اون پروسه یا پروسه هایی که تو تسک منیجرتون عددش دائم بالا پایین میره رو پیدا کنید و اونو End task کنید - اگه نمیزاره هم مهم نیست !

حالا برین توی استارت و گزینه Run و تایپ کنید msconfig برین برگه startup اونجا نام آن پروسه یا پروسه هایی که بهشون مشکوکین رو چک کنارشون رو بردارین ( حتی اگه چک همه رو هم بردارین هیچ مشکلی پیش نمیاد - اینا برنامه هایی هستند که به هنگام شروع ویندوزتون اجرا میشن ( اگه ویروس رو بشناسین و چکشو بردارین دیگه اجرا نمیشه - 90% اوقات جواب مبده روی این جور ویروس ها )
حالا OK کنید - 1 ریست کنید.

ofoqe

Banned
سلام
خب اول تشكر مي كنم
بعدشم اينكه خب در مورد اينكه دو تا كار نميتونم ازش بكشم كه هيچ اما متاسفانه يه مشكل ديگه هم پيدا كرده اونم اينكه موقعي كه ويندوز مياد بالا يه دو سه دقيقه بعدش ميره رو 100 ديگه حتي يه ككارم نمي كنه البته خب رفتم تو تسك منيجر و اونجا ديدم كه يكي از اين پروسه ها دائما رو 90 - 95 پرسه ميزنه به اسم ... svchost.exe .....
خب اينو اند تاسك زدم و خوب شد ولي خب سوالم اينو كه اصلا اين فايله كارش چيه و چرا اينجوريه ؟؟؟؟ و چي كار كنم كه درست شه و هر بار كه وين مياد هي اينو اند نكنم ؟؟؟؟

این پروسه یکی از پروسه های ضروری ویندوز مایکروسافت هستش که کارش هدایت و سرپرستی و راه انداختن فایل های DLL هست - این پروسه چون کار بسیار مهمی انجام میده وجودش برای ویندوز ضروری و لازم هست!
از طرفی تروجان ساز ها یا هکر ها یا ویروس نویس ها با کار بر روی این پروسه و ساختن پروسه ای همنام آن در صدد آصیب به سیستم شما بر میان. این ویروس ها یا تروجان ها اطلاعات شما را می دزدند ( به هنگام وصل شدن به اینترنت سرعت شما کم میشه - چون دارن اطلاعات شما را تو اولویت خروج از سیستم قرار داده و انتقال میدن ) یا از راه دور سیستم شما رو در دست میگیرند یا ...
پس افراد سودجو از این همه کار این پروسس سوء استفاده میکنند و کارهای مخرب خود رو به آن الصاق میکننید یا در فایل و پروسه مشابهی قرار میدهند ( به همین خاطر هست که زمانی که ویروس یاب شما ویروس هایی رو که پیدا کرد و پاک نمود ممکنه دیگه ویندوز شما بالا نیاد - چون ویروس خودشو به فایل ضروری ویندوز قرار داده بود - حالا هم که پاک شده انگار ویندوز شما ناقص شده! )
شما به احتمال زیاد همین مشکل رو دارین اما ویروس یا تروجان خودشو به فایل اصلی شما الصاق نکرده! ( چون موفق به END TASK کردن آن پروسه شده اید )

به لینک زیر برید - دکمه START FREE SCAN رو بزنید و یه برنامه رو دانلود کنید! تا توی رجیستر شما بگرده و اگه مشکلی باشه به شما گزارش بده!
http://www.liutilities.com/products/campaigns/plib/rbplib/?id=top

به مسیر زیر هم برین و دکمه FREE SPYWARE SCAN رو بزنید و ...
http://www.liutilities.com/products/campaigns/plib/seplib/?id=des

شاد باشید.

ofoqe

Banned
سلام
حسين جان ممنونم از راهنماييت مفيد و جالب بود بازم ممنونننننننننن

جدیدترین ارسال ها

بالا