من هم دایرکت ادمین دارم هم 30پنل
30 پنل بهتره چون امکاناتش بیشتره
موفق باشی
امکانات ظاهریش برای شما ظاهر بین ها بله.
سلام
به نظرم درسته Cpanel امکانات بیشتری داره ولی چون بیشتر کاربران با این امکانات آشنایی ندارن به کارشون نمیاد و البته معمولا هاست دایرکت ادمین ارزونتر درمیاد
اشنایی با یک جستجو و کمی گشت و گذار در نت همه پیدا میکنند.اشنایی کسی با دایرمت ادمین نداره. سیستمی که قدرت مدریت را به مدیر میدهد.مدیری که مدریت بلد هست.طریقه کار با لینوکس compile و .. را بلد هست.
قطعا سی پنل بهتره. هم لایسنسش گرونتره و هم امکاناتش بیشتره.
قطعیت را دانش و اگاهی شما تعیین میکنه که متاسفانه ضعف بسیار بزرگی دارید.در بحث تخصصی سعی کنید اطلاعات عمومی خود را با کاربران share نکنید.
مثلا برتری هاش چی هست؟؟ و لاینسسش چقدر گرونتره؟؟
برتری هاش.برای شما کاربر عادی.با منو ها و اپشن ها میتونید در حد متوسط هاست خود را مدریت کنید.
لایسنس cpanel نزدیک به 17000 تومن و directadmin 9000 تومن البته برای شرور مجازی.سروراختصاصی برای cpanel نزدیک به 40-50 و دایرکت ادمین 15000 تومان
سلام
مشکل سی پنل فقط بحث تحریم اون هست وگر نه نمی شه سی پنل رو با دایرکت ادمین مقایسه کرد
ما لایسنس دایرکت ادمین میفروشیم
بنام خودتون نامحدود و لایف تایم ( همیشگی ) 100 هزار تومان
ماهانه نامحدود 19 هزار تومان
با تشکر
کاظمی 09133333319
مشکل این هست.
من برای شما تصویری رو ایجاد میکنم.تصویری که اطمینان دارم تجربه نکردید.
شما در لینوکس ubuntu با یک سرچ فایل .deb را میگیرید. نصب میکنید و لذت میبری.cpanel
من بسته tar.gz را میگیرم و خودم با سلایق.عقیده و دانش و نیاز خودم.سرویس را compile میکنم.
تنها چیزی که میشه به کسانی که میخوان cpanel رو با directadmin مقایسه کنند گفت همین 2 جمله بالا هست.