counter

Salar

Active Member
سلام
من خواستم اين موضوع رو تو قسمت فرانت گي بنويسم گفتم که یه نیازه دیگه :wink:

من یه counter می خواستم که وابسته به سایت خودم باشه یعنی از او مجانیا نمی خوام :wink: که از سایتهای دیگه با یه سورس به سایت خودمون لینکش می دیم.

اگه سراغ دارید ممنون می شم :wink:

behsa

Member
ابتدا فايل را دانلود كنيد ( حجم 1 كيلو بايت ) سپس آن را Unzip كنيد. حال محتويات را ( كه شامل يك فايل با نام online.php و فلدري با نام data محتوي فايل online.txt مي باشد ) را به روي هاست خود، در همان شاخه اي كه فايل Index سايت يا وبلاگ شما قرار دارد، آپلود كنيد.
حال تنها كاري كه باقي مي ماند اين است كه Permission فايل online.txt را به 666 تغيير دهيد. ( مثلا روش اين كار در برنامه AceFTP كليك راست بر روي فايل و انتخاب گزينه Properties است، در بقيه برنامه ها هم تقريبا همين طور است) تمام شد. اكنون هر جايي كه دوست داريد تعداد بازديدكنندگان آنلاين سايت شما به نمايش درآيد ، يك خط كد زير را قرار دهيد.

Salar

Active Member
مرسي behsa جان چیز جالبی بود بدردم می خوره اما من در مورد counter همون شمارنده کمک خواستم
بازم مرسی :wink:

behsa

Member
آقا به خدا شرمنده. اصلا حواسم نبود. درخواست شما را دقيق نخواندم. شرمنده.

jannesary

New Member
ابتدا فايل را دانلود كنيد ( حجم 1 كيلو بايت ) سپس آن را Unzip كنيد. حال محتويات را ( كه شامل يك فايل با نام online.php و فلدري با نام data محتوي فايل online.txt مي باشد ) را به روي هاست خود، در همان شاخه اي كه فايل Index سايت يا وبلاگ شما قرار دارد، آپلود كنيد.
حال تنها كاري كه باقي مي ماند اين است كه Permission فايل online.txt را به 666 تغيير دهيد. ( مثلا روش اين كار در برنامه AceFTP كليك راست بر روي فايل و انتخاب گزينه Properties است، در بقيه برنامه ها هم تقريبا همين طور است) تمام شد. اكنون هر جايي كه دوست داريد تعداد بازديدكنندگان آنلاين سايت شما به نمايش درآيد ، يك خط كد زير را قرار دهيد.

ببخشید میشه بگید کدوم فایل را باید دانلود کنم؟

:razz::razz::razz:

شما با چه سیستمی کار میکنید؟
معمولا برای سی ام اس ها که ماژول های آمادش هست اما اگه سایتتون دست نویسه بحثش جداس
شما اول صورت مساله رو روشن کن لطفا
فعلا

جدیدترین ارسال ها

بالا