سلام حامد جان
آفرین کار خوبی شده، چرخش چند تا از چوب ها حس خوبی به کار داده، صحنه دیتیل خوبی داره
رنگ متریال گلدان زیادی نزدیک به رنگ سیاه دیوار شده، یک مقدار تفاوت در اشباع رنگ و ... کار رو بهتر میکرد
به نظرم یکم سابدوایز متریال های فلزی صحنه کم هست، همین طور ao در بعضی از جاها (درزهای کلید و پریزها بهتر بود یکم مشخص تر باشه)
توی پست یکم بیشتر وقت بزار، glow و chromatic aberration به کار اضافه کن
موفق باشی
حامد جان تبریک میگم...کاره خوبی شده....منتظره کار های بهتری از شما هستیم....
در صورت امکان روش ساخت این فرش زیر پایی توضیح بده....بیشتر منظورم پرز های فرش است.....
درود
ممنون
راجبعه رنگ متریال گلدون باید بگم من قهوای سوخته رو انتخاب کردم و هنوزم توی رندر به نظر خودم قهوای سوخته میاد نمیدونم اینو چه توضیح برات بدم...
اما راجبعه subdivs روی 16 هست که مقدارش با subdivs کلی در قسمت render هست مشابه وقتی از سیستم رندر engine light cache استفاده بشه خوب طبیعا قسمت درزها و کنج ها کمی نماشو از دست میده نسبت به brute force حقیاقا دیگه من بلد نبودم بهتر از این نشون بدم چون شکاف بیشتر خود مدل رو خراب میکرد (اما دوست دارم اگر راهی هست بدونم)...در کل روی پست کار 1 ساعت کارشده و حالت cool و warm با هم در برنامه photoshop و looksbuider ادغام شدن حالا جالب قضیه اینجاست که من نزدیک به 8 ساعت کامل این کار رندر کردم فقط به خاطر اینکه رم سیستم من 8gb در کل از نظرت خیلی ممنونم
علی علی
در مورد رنگ گلدان من حرف شما را قبول میکنم، رنگ آن قهوای سوخته اما وقتی در تصویر زوم کنی متوجه قضیه میشی، اگر کمی رنگ آن روشن تر باشه بهتر قابل تشخیص هست
مقدار Subdivs توی تنظیمات رندر رو من کار ندارم اون حرف دیگه ای هست، منظور من توی پنجره متریال هست، اگر مقدار Subdivs آن را گذاشتی 16 برای متریال های فلزی براق کم هست 24 یا 36 بزار
درسته که نوع انجین توی رندر دیتیل ها کمی تاثیر گذار هست اما منظور من اصلا تغییر انجین یا اینکه از چه انجینی استفاده کنی نیست
برای اینکه درزها توی کار بهتر مشخص بشه باید Ambient Occlusion توی رندر درنظر گرفته بشود
یکی از بهترین راه ها این هست که رندر المنت Ambient Occlusion به کار توی پست اضافه بشه
حس میکنم کار کلا Ambient Occlusion نداره یا اینکه مقدارش خیلی خیلی کم هست
من منکر این نیستم که شما پست انجام ندادی، شاید بهتر باشه منظورم رو اینجوری بیان کنم
شما که این همه زحمت کشیدی توی پست glow و chromatic aberration رو نیز به کار اضافه میکردی
وقتی داری از Bullet Looks استفاده میکنی، یک فیلتر chromatic aberration با مقدار خیلی خیلی کم نیز به کار اضافه کن، کلا اضافه و ادیت کردنش 1 دقیقه طول نمیکشه
در کل اگر چیزی گفتیم که ناراحت شدی من معذرت خواهی میکنم
وقتی میبینم اینقدر روی کاری زحمت کشیده شده دلم نمییاد چند چیزی که فکر میکنم موجب بهتر شدن کار میشه و فراموش شده رو یادآوری کنم
موفق باشی
دوست عزیز این تکسچر کف رو که کار کردی میتونی برام آپ کنی؟مرسی
درود
اتمسفیر رندر دومی نسبت به قبلی خیلی عوض شده ، چرا این همه نور زرد اضافه شده ؟؟و همین طور تاریک شده .
به نظر من رندر قبلی خیلی بهتر بود .
یا علی
درود
اتمسفیر رندر دومی نسبت به قبلی خیلی عوض شده ، چرا این همه نور زرد اضافه شده ؟؟و همین طور تاریک شده .
به نظر من رندر قبلی خیلی بهتر بود .
یا علی