بی بی کد Corner Building . . .

dr.hashemi

کاربر فعال
سلام رفقا
یه کار دیگه زدم شب و روز واسه تمرین متریال و نورپردازی و . . . .
بیشتر دوست داشتم رو نمای کثیف کار کنم . . .
ممنون میشم نقاط ضعف و قوتشو بهم بگید. . . .
کلا این دو سه روزو روش کار میکردم . . .
زمان هر رندر شد میانگین 1 ساعت و نیم
امیدوارم خوشتون بیاد . . .
Max-Vray-Cs6-photolook-Light room

پیوست ها

• dusk 2.jpg
    dusk 2.jpg
    753.3 کیلوبایت · بازدیدها: 87
  • dusk.jpg
    dusk.jpg
    744.9 کیلوبایت · بازدیدها: 81
  • Day.jpg
    Day.jpg
    408.3 کیلوبایت · بازدیدها: 81
  • Day-3.jpg
    Day-3.jpg
    561.9 کیلوبایت · بازدیدها: 93

m.n1362

Member
بابا شب وروز...شب اسمونش خوب نشده یه مشکلی که تو همه کارات هست افراط دیگه خیلی کثیف شده متریالا ادماشم خوب نشده تو شب تم خیلی ابی دادی این واسه زمانی که اسمونو همون جا تو مکس هماهنگ کنی یا حداقل تو فتوشاپ یه اسمون با تم ابی ور داری در کل خوبه اما یکم متعادلش کن غلظت رنگات زیاده dmc رو 3.6 بذار سایه نورو کم کن سابدیوشم زیاد کن

dr.hashemi

کاربر فعال
بابا شب وروز...شب اسمونش خوب نشده یه مشکلی که تو همه کارات هست افراط دیگه خیلی کثیف شده متریالا ادماشم خوب نشده تو شب تم خیلی ابی دادی این واسه زمانی که اسمونو همون جا تو مکس هماهنگ کنی یا حداقل تو فتوشاپ یه اسمون با تم ابی ور داری در کل خوبه اما یکم متعادلش کن غلظت رنگات زیاده dmc رو 3.6 بذار سایه نورو کم کن سابدیوشم زیاد کن

من خودم حس میکنم هارمونی کاملا رعایت شده اینجوری نیست که یه جا رو خیلی کار کنم و یه جا بی توجهی شه
تم رنگ و ساختمون و کثیفیاشم تو ساختمونای قدیمی همینجوریه مثل فیلم assassins که تو شهری که همه چی پیشرفت کرده و نو شده یه ساختمون هنوز قدیمی و سنتی مونده
راجع به متریال آدما شاید چون تنها چیزی بود که رو متریالش کار نکردم ولی ساختمونو چی بگم؟
باید ببینیم نظر بقیه دوستان چیه؟

_MRM_

Member
کثیفی علت داره باران و هوا زدگی که با کاره شما تفاوت داره یعنی اصلا واقعی نیست یه جا هایی کم میشه یا زیاد میشه مخصو صا قسمت بالایی نما
ولی کارت در کل جالب شده

dr.hashemi

کاربر فعال
کثیفی علت داره باران و هوا زدگی که با کاره شما تفاوت داره یعنی اصلا واقعی نیست یه جا هایی کم میشه یا زیاد میشه مخصو صا قسمت بالایی نما
ولی کارت در کل جالب شده

نمیدونستم بعد از هر بارون نمای ساختمونارو میشورن که تا بارندگی بعدی تمیز بمونه
به هر حال ممنون از نظرت . . .

m.n1362

Member
سلام.منظورم این نبود به جایی بی توجهی شده..منظورم اینه زیادی کثیف شده..شیشه هاتم کثیف کار کن نه همه رو همه جارو...ادماش کال خوب نیست نذار اینارو متریالشو نگفتم خودشو گفتم...هارمونی یه بحث دیگست.......

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.رندر روز معمولی عالی شده اما بقیه چنگی به دل نمیزنه
ببین برای رندر شب حتما از HDRI استفاده بکن.این کارو ببین.مال آقای پیتر گدری سازنده HDRI های معروف هست
house-roces-fog-cam-1.jpg
house-roces-fog-cam-2.jpg
house-roces-fog-cam-3.jpg

فایل HDRI که استفاده کرده این هست “1941 Dusk Blue” که توی پکش هست.
استفاده از HDRI کلا رندرها عوض میشه.day light قابل قبوله اما HDRI به طرز عجیبی رندرها واقعی میشه.
در مورد کثیف کاری ببین واضح نیست.شاید یکی از ایرادات استفاده از Catmul rom باشه.از vray sinc filter یا micle neteavali استفاده بکن.

mzmz1

Member
سلام .
اول به dr.hashemi خدا قوت میگم .(این از اون پست هایی هست که احتمالا بحث های داغ داشته باشه :eye:)

خب نظر من در مورد کار:(سعی میکنم زیاد وارد جزییات نشم)
اول روز :
تصویر اول بهتره . فک کنم اگه نور نرم تر در فضا پخش شده بود بهتر بود (اگه یه خط افقی از وسط کار بکشیم روشنایی بالا و پایین متناسب به نظر نمیاد .شدت نور به ظهر نزدیکه ولی زاویه نور نه به نظرم شما بیشر حواست به سایه درختها روی ساختمون بوده ) راهش به نظرم اینه که منبع نور اصلی یکم به سمت عمود نزدیکتر بشه و سایزش رو بزرگتر بگیریم در عوض شدت نور رو کمتر کنیم که باعث میشه شدت نور برابر داشته باشیم ولی نور نرم تر اعمال بشه . پیشهناد میکنم یه دوم لایت با نور کم هم اگه نذاشتی اضافه کن.
اغراق در کثیفی نظر شخصیه ولی به نظر کارو از رئال بودن که احتمالا مد نظر شما بوده دور کرده (خود کثیفی ها هم باید اصلاح بشن مثلا روی یک تکه از سنگ نما یک لکه کثیف خیلی پررنگ هست و بلافاصله یک لکه تمیز براق خوب به این که نمیشه گفت اغراق این اشتباه در متریال سازیه)(البته شما استاد مایی )
- رندر شب هم اولی بهتر چون نور رنگ غالب با رنگ آسمون مچ هست

این بود انشای من:green:
موفق باشی:rose:

dr.hashemi

کاربر فعال
استفاده از HDRI کلا رندرها عوض میشه.day light قابل قبوله اما HDRI به طرز عجیبی رندرها واقعی میشه.
در مورد کثیف کاری ببین واضح نیست.شاید یکی از ایرادات استفاده از Catmul rom باشه.از vray sinc filter یا micle neteavali استفاده بکن.

مرسی عارف عزیز
هم نور HDRI و هم در AA از mitchell استفاده شده.

dr.hashemi

کاربر فعال
تصویر اول بهتره . فک کنم اگه نور نرم تر در فضا پخش شده بود بهتر بود (اگه یه خط افقی از وسط کار بکشیم روشنایی بالا و پایین متناسب به نظر نمیاد .شدت نور به ظهر نزدیکه ولی زاویه نور نه به نظرم شما بیشر حواست به سایه درختها روی ساختمون بوده ) راهش به نظرم اینه که منبع نور اصلی یکم به سمت عمود نزدیکتر بشه و سایزش رو بزرگتر بگیریم در عوض شدت نور رو کمتر کنیم که باعث میشه شدت نور برابر داشته باشیم ولی نور نرم تر اعمال بشه . پیشهناد میکنم یه دوم لایت با نور کم هم اگه نذاشتی اضافه کن.
اغراق در کثیفی نظر شخصیه ولی به نظر کارو از رئال بودن که احتمالا مد نظر شما بوده دور کرده (خود کثیفی ها هم باید اصلاح بشن مثلا روی یک تکه از سنگ نما یک لکه کثیف خیلی پررنگ هست و بلافاصله یک لکه تمیز براق خوب به این که نمیشه گفت اغراق این اشتباه در متریال سازیه)(البته شما استاد مایی )
- رندر شب هم اولی بهتر چون نور رنگ غالب با رنگ آسمون مچ هست

این بود انشای من:green:
موفق باشی:rose:

نور روز من فقط یه vray sun بوده و بس ملبقی روشنایی و تاریکی هارو با لنز دوربین درست کردم که حدود 20 تا رندر تست در بر داشت.
نظرتو در مورد سایه قبول دارم باید intensity رو افزایش بدم
ولی در مورد متریال هیچ جا حالت صاف و براق به منظور نو بودن سنگ وجود نداره مگر بوسیله سایه های ایجاد شده روی متریال ها
و تو این کار فضای دلنشین بیشتر مد نظرم بده تا رئال و تو توضیحات اولمم اینو عرض کرده بودم .
ولی به هر حال ممنون از نظرت . . .
:wink:

dr.hashemi

کاربر فعال
سلام.منظورم این نبود به جایی بی توجهی شده..منظورم اینه زیادی کثیف شده..شیشه هاتم کثیف کار کن نه همه رو همه جارو...ادماش کال خوب نیست نذار اینارو متریالشو نگفتم خودشو گفتم...هارمونی یه بحث دیگست.......

خوب گفتم داشتم رو متریال کثیف کار میکردم دیگه
:lol:

ادمارو هم گفتم متریال ماله خودشه وقبول دارم

و وقتی صحبت از هماهنگی میکنید اتوماتیک میره سمت هارمونی رفیق
:paint:

جدیدترین ارسال ها

بالا