convert PHPNUKEBB to PHPBB

با سلام

دوستان من ميخواستم كه قسمت هاي مربوط به انجمن ها و كاربران ديتابيس نوك خودم را تبديل به PHPBB بكنم... در واقع هدفم حذف سايت نوك است و استفاده از ديتابيس اون در يك فروم مجزا و استاندارد PHPBB ...

آيا كسي راه حل و يا Script براي اينكار سراغ داره ؟ يك راه حل در خود سايت PHPBB هست ولي كلي گيج كننده و ميشه گفت 99٪ اوقات جواب نميده ... رو لوكال امتحان كردم ولي جواب نگرفتم ... حالا كسي راهنمايي ميتونه بكنه ؟

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام دوست عزيز

اول از همه ورودتون رو به سايت تبريك ميگم

در مورد اينكار شما از هر طريقي كه كار كنيد باز هم بسيار مشكل و گيج كننده هستش..
و مستلزم اين هستش كه شما خودتون برنامه نويسي php بلد باشيد
چون نياز به برنامه نويسي داريد..

همان روشي كه در سايت phpbb توضيح داده بهترين روش هستش من خودم با استفاده از اون سايت رو از nuke به phpbb تغيير دادم

موفق باشيد

مجيد

تشكر

با سلام خدمت آقا مجيد گل

متشكر از راهنمايي و پاسختون ... من اين موضوع را در چند صد جاي ديگه از جمله phpnuke.org , nukecops و PHPBB هم مطرح كرده بودم ... كه اولين پاسخ از طرف سايت خوب شما و خود شما بود... نهايت سپاس رادارم ...
دوست عزيز اگر در convert به مشكل برخوردم مجدادا مزاحم خواهم شد. :wink:

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
من در خدمتون هستم

فقط يك نكته اي رو هم كه ميخواستم بگم كه شايد كمي كمكتون كنه اينه كه شما كافيه تمام تيبلهاي توي نوك رو كه با phpbb شروع ميشه رو كپي كني به ديتا بيس جديدت و فقط براي يوزرها هستش كه بايد يك برنامه بنويسي يوزرها رو از توي تيبل يوزرهاي نوك برداره و تو تيبل ديتابيس بي بي بريزه...

البته يكم توي تيبل مربوط به گروهها هم بايد دستكاري كني كه اگر همون اموزش رو بخوني فكر كنم كمتر سر در گم بشي

موفق باشي

مجيد

با سلام مجدد

من فعلا كل Table هاي مربوط به PHPBB نوك را اكسپورت كردم و همينطور Table مربوط به nuke_users ها را هم جداگانه اكسپورت كردم ... حالا يه مشكل كوچيك و شايد مسخره دارم
اون هم اينه كه حجم بك آپ مربوط به PHPBB در حدود 16 مگابايت شده و همينطوري كه خود شما در جريان هستيد بايد prefix هاي نوك را به BB به صورت دستي تغيير بدم ...

ولي حالا از اونجايي كه حجم فايل زياده و اديتوري كه من استفاده ميكنم Context است با باز كردن و اديت اين فايل مشكل دارم يعني به قدري باز شدن فايل و كاركردن طول ميكشه كه كلافه ميشم ... ميخواستم اگر امكان داره به من يك اديتور خوب معرفي كنيد كه از HTML , PHP ,... و همينطور از Encoding UTF-8 پشتيباني كنه و با فايلهاي حجيم هم مشكلي نداشته باشه.

در ضمن هدف كلي من حذف نوك است و ايجاد PHPBB به صورت Standalone است ولي خوب درست مثل كاري كه شما انجام داده ايد فروم ها را با يك CMS ديگر كه مشكلات امنيتي نوك را نداشته باشد ميخواهم ميكس كنم ...

بازهم نهايت تشكر از الطاف شما.

سلام

بالاخره بعد از كلي بدبختي و بيخوابي موفق شدم ازشر نوك خلاص بشم و كليه پست ها و كاربران را به PHPBB ايمپورت كنم ...

در مورد اديتور هم موفق شدم كه Edit Pad را پيدا كنم كه اديتور خوب و كاملي است. براي دريافت روي عكس زير كليك كنيد.

ولي حالا با يك مشكل ديگه مواجه شدم ... اونهم در مورد تبديل زمان عضويت كاربران است كه خوب تو راهنمايي كه تو سايت PHPBB هست در اين مورد و نحوه تبديل تاريخ ها به يونيكس توضيح داده ولي خوب من قبلا يك اسكريپت پيدا كرده بودم كه فقط كافي بود اون رو داخل پوشه اي كه BB را اينستال كرديم منتقل ميكرديم و تنظيمات اتصال به ديتا بيس را اديت ميكرديم و بقيه را خودش انجام مي داد و تاريخ هاي Table مربوط به PHPBB_USERS را با سيستم يونيكس همخوان مي كرد ، ولي متاسفانه در حال حاضر اين اسكريپت را از دست دادم و هرچه جستجو ميكنم قادر به يافتن اون بر روي وب نيستم ...
شما هم به من حق خواهيد داد كه ويرايش و درست كردن تاريخ 1900 تا كاربر كار سخت و طاقت فرسايي است ... حالا اگر راهي اسكريپتي براي اين كار سراغ داريد به من معرفي كنيد ممنون ميشم ...

در ضمن در حال فارسي كردن يك CMS خوب و كامل هستم كه از لحاظ امنيتي از هر حيث امن است و همينطور از امكانات خوب و كاملي هم برخوردار است و قابليت پورت كردن PHPBB Standalone را هم دارد ... در حال حاضر 60٪ كار را انجام دادم ... وقتي به اتمام رسيد همينجا معرفي و براي دريافت عرضه خواهم كرد.

باز از زحمات همه دوستان سپاسگذارم.

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

آقا معذرت كه دير جواب دادم .. خب خدا رو شكر كار اكسپورت تموم شد.. راستي از اديتر UltraEdit هم ميتونيد ساتفاده كنيد خيلي قوي هستش

در مورد تاريخها من توي فايلهام دنبال گشتم و اون برنامه اي كه براي تبديل تاريخها نوشته بودم رو پيدا كردم خوشبختانه
اين رو شما در يك فايل php ذخيره كن و بعدش بريز توي روت و اجراش كن:

کد:
<?php

include 'config.php';

mysql_pconnect("$dbhost", "$dbuser", "$dbpasswd")
      or exit("Could not connect to DataBase\n Check your Host Name, UserName and Password");
mysql_select_db("$dbname") or die(mysql_error());

$msql = "SELECT user_id , user_regdate FROM ". $table_prefix."users";
 $query = mysql_query($msql);

while ($register  = mysql_fetch_row($query)){

$reg = strtotime ($register[1]) ;
echo $reg;
if ($reg <> "-1") {
 echo "<br>User: " . $register[0];
 echo "<br> Date: ". $register[1] ;
 echo "<br> New Date : " . $reg ;
 echo "<hr>";

$sum++;

$sql = "UPDATE ". $table_prefix."users SET user_regdate = '$reg' , user_attachsig = '1' , user_style = '1' , user_popup_pm = '1' WHERE user_id='$register[0]'";

if(!mysql_query($sql))    {
 echo "cannot update database";
 }

}
  }
echo "<br>Complete $sum user";

?>

اميدوارم به دردت بخوره

مجيد

سلام

نهايت سپاس را از شما دارم ... جدا وجود شما افتخاري است براي ما ايرانيان ... بعد از كلي پيغام پسغام در سايت هاي نوك خارجي آخر جواب را همينجا بيخ گوش خودمان پيدا كردم ...

آب در كوزه و ما تشنه لبان گرد جهان ميگرديم

دوست عزيز اسكريپت شما تمام مشكلات من را با سيستم تايم حل كرد و همه چيز روبراه و عالي كار ميكند.

صميمانه از زحمات شما قدرداني ميكنم

جاري باشيد

BeHnAm_akb

Active Member
سلام
منم دارم نوكم رو پاك ميكنم اما يه كم ناشي هستم و در ضمن ميخوام از لوگين نوك براي ساير ماژول هاي سايتم استفاده كنم تا اينجا كه من فهميدم بايد تيبلهاي BBوUSERSرو جدا كنم
اگه ميشه تو باقيش كمكم كنيد مخصوصا ماژول

ممنونم

BeHnAm_akb گفت:
سلام
منم دارم نوكم رو پاك ميكنم اما يه كم ناشي هستم و در ضمن ميخوام از لوگين نوك براي ساير ماژول هاي سايتم استفاده كنم تا اينجا كه من فهميدم بايد تيبلهاي BBوUSERSرو جدا كنم
اگه ميشه تو باقيش كمكم كنيد مخصوصا ماژول

ممنونم

سلام

تا اونجايي كه من اطلاع دارم از موژول هاي نوك براي بي بي نميشه استفاده كرد براي سيستم هاي مديريت محتواي ديگر هم باز بستگي داره كه از چه پورتال يا CMS بخواهيد استفاده كنيد ... بعضي از اونها خودشون اسكريپتي براي تبديل نوك دارند ولي بعضي ها در واقع اكثرشون امكان كانورت از نوك را ندارند.

براي تبديل فروم بي بي پورت شده به بي بي تنها ... شما اول بايد Table هاي نوكي كه اشاره ميكنم را اكسپورت كنيد :
nuke_bbauth-access
nuke_bbcategories
nuke_bbforums
nuke_bbtopics
nuke_bbposts
nuke_bbposts_text
توجه كنيد موقع اكسپورت حتما در قسمت SQL options هر دو گزينه Structure و Data را انتخاب كرده باشيد.

مرحله بعد اينستال يك نسخه جديد PHPBB است (ترجيحا اول نسخه انگليسي را بدون هيچ تغييري نصب كنيد) بعد Table هاي زير را از ديتا بيس PHPBB جديد نصب شده حذف كنيد.
phpbb_auth-access
phpbb_categories
phpbb_forums
phpbb_topics
phpbb_posts
phpbb_posts_text
phpbb_users

حال فايل SQL كه از ديتابيس ناك اكسپورت كرديد را در اديتور خودتان باز كنيد و گزينه Replace را انتخاب كرده و تمامي مقادير nuke_bb را به phpbb_ تغيير دهيد (اگر در موقع اينستال نسخه جديد PHPBB گزينه پيش فرض Table prefix را تغيير داده ايد به جاي phpbb_ بايد انرا جايگزين كنيد)

بعد از تغيير Table prefix و ذخيره آن حال بايد آنرا به ديتا بيس PHPBB خود ايمپورت كنيد.

توجه : اگر با ايمپورت مشكل داريد و يا حجم فايلتان زياد است ابتدا فايل ديتابيس را به صورت ZIP شده به سرور خود منتقل كنيد سپس با استفاده از فايل ضميمه شده اينكار را انجام دهيد.

حال بعد از اينكار تمامي مراحل بالا را براي Table هاي مربوط به nuke_users انجام دهيد. و بعد از تغيير به ديتابيس جديد ايمپورت كنيد.

بعد از اتمام ايمپورت تمامي fields هاي phpbb_users را كه با user_ شروع نمي شوند را از ديتا بيس حذف كنيد (به غير از فيلد username)

حال توجه داشته باشيد كه كاربري كه در نوك مدير است در اينجا ديگر وجود ندارد و همينطور كاربر مديري كه در حين اينستال PHPBB جديد به عنوان مدير انتخاب كرده ايد نيز حذف شده است ... پس بايد براي اينكار ابتدا يك حساب كاربري جديد در فروم خود ايجاد كنيد بعد با استفاده از PHPMYADMIN بايد user_level موجود در Table : phpbb_users كاربر مورد نظر خود را به عدد 1 تغيير دهيد.

بعد از اتمام اين مراحل تمامي اطلاعات ، پست ها و كاربران فروم پورت شده در نوك در PHPBB جديد شما موجود خواهد بود فقط بايد با استفاده از كدي كه در بالا مجيد جان لطف كردند تاريخ عضويت كاربران را به سيستم يونيكس تبديل كنيد ، در غير اينصورت تاريخ عضويت تمام كاربران شما سال 1970 خواهد بود .

BeHnAm_akb گفت:
راستي آقا مجيد اين لينك BBفارسيتپن انگار خرابه من از كجا بگيرمش؟
شرمنده از اينكه باز من فضولي ميكنم

در مورد بي بي فارسي بهترين روش نصب بي بي 8 انگليسي است - اگر كنترل پنل سايتتون بصورت اتوماتيك نصب ميكند از آن استفاده كنيد - سپس فقط كافي است كه پك Farsi Language و SubSilver_farsi را روي سرور و داخل پوشه هاي Language و Template آپلود كنيد و از داخل كنترل پنل مديريت بي بي قالب جديد را نصب و با استفاده از تنظيمات كلي زبان را روي فارسي و قالب SubSilver_farsi فارسي تنظيم كنيد.

دريافت SubSilver_farsi

پك زبان فارسي هم ضميمه همين پست هست.

حالا فقط ميمونه فارسي كردن تاريخ ها ... همينطور كه ميدونيد آقا مجيد در اين مورد توضيح داده اند ... ولي خوب من فايل Function.PHP را به صورت ZIP ضميمه كردم ... بايد اين فايل را با فايل موجود در پوشه includes جايگزين كنيد ... همه تاريخ ها درست ميشود.

سلام

مجيد جان با يك مشكل بزرگ برخورد كردم ... اگر امكان داره راهنماييم كنيد ... بعد از انتقال كاربرها از نوك به بي بي ... همينطور كه گفتم همه چيز روبراه است ... فقط يك مشكل بزرگ اينه كه ديگه كاربر جديدي نميتونه عضو بشه و اين پيغام <<متاسفانه اين نام كاربري توسط فرد ديگري ثبت شده است >> را ميده ... ولي كاربرهايي كه قبل از تبديل نوك به بي بي عضو شده بودن به راحتي وارد سيستم كاربري ميشن و هيچ مشكلي ندارند ... غير از اينكه امكان عضويت ديگه وجود نداره ... به نظر شما مشكل از كجاست ؟

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
من يك مشكلي با كاربرها تا چند وقت پيش داشتم اما اين مشكل نبود كه بگه كاربر جديد نميتونه عضو بشه .. مشكل از گروههاي كاربري بود.. چون . هر وقت كاربري عضو سايت ميشه در تيبل مربوط به گروهها هم يك ركورد جديد اضافه ميشه... شايد مشكل از اين باشه ..
راستش نميدونم دقيقا از چي ميتونه باشه.. :oops:

حالا اگر خدا قسمت كنه و بعد از امتحانام ميام يك برنامه مينويسم براي تبديل phpbb in nuke به phpbb ...
اينوطري هر كسي خيلي راحت ميتونه ديگه اينكارو بكنه

مخلصيم

مجيد

سلام مجيد جان

ممنون از جوابتون ... من مشكل را حل كردم ايراد ماجرا به خاطر اين بود كه من nuke_bbgroups و nuke_bbuser_groups را اكسپورت نكرده بودم ... اصلا به ذهنم نميرسيد كه ممكنه مشكل ايجاد كنه ... چون در انجمن هاي سايت اصلا گروه كاربري تعريف نكرده بودم به خاطر همين فكر كردم نيازي به كانورت اين دو تا نيست و از Table هاي پيش فرض خود بي بي اگر استفاده كنم مشكلي به وجود نمياد ... ولي اشتباه بود ... مثل اينكه يك سري ديتا توي اين تيبل ها براي افراد مهمان قرار داده ميشه كه موقع عضويت كاربر ميهمان چك ميشه و مشكل از اينجا بود.

باز از همه زحمات و پاسخگوييتون ممنون

BeHnAm_akb

Active Member
سلام
ممنون از راهنماييهاتون
من تغييرات رو انجام دادم
اما چند تا مشكل دارم:
*تاريخ ها به صورت به هم ريخته است حتي بعد از استفاده از اين دو فايل (براي مثال تاريخ ها اين جوري ميشه: 13satدي 1382)
*من مي خوام لوگين سايتم از لوگين بي بي استفاده كنم سايت رو هم كلا مي خوام خودم بنويسم يعني فقط در هر صفحه نياز به يه شرط براي عضو بودن كاربر دارم چه كار كنم؟
*من همراه تيبل هاي بالا تيبل هاي گروپ رو هم اضافه كردم اما باز هم مشكل شما رو دارم ((متاسفانه اين نام كاربري توسط فرد ديگري ثبت شده است))

كسي نبود كمك كنه؟
خيلي مهمه ها

دوست عزيز بهنام جان

براي حل مشكل عضويت شما در Table مربوط به phpbb_users بايد id no كاربر Annonymous را از 1 به -1 تغيير بدهيد. مشكلتان حل ميشود.

BeHnAm_akb

Active Member
ممنون در مورد ارتباط بي بي و سايتم مي تونيد كمكم كنيد
نبايد زياد سخت باشه

بهنام جان سلام

راستي نگفتيد كه مشكلتان با عضو شدن درست شد يا نه ؟!

در ضمن شما اول به من بگيد كه صفحه اصلي سايت را با چه سيستمي درست كرديد ؟ HTML و يا اينكه از يك CMS يا Portal استفاده كرده ايد ؟ در صورتي كه كمكي از دستم بر بياد آماده خدمت هستم ....

راستي بهنام جان يك چيز مهمي كه فراموش كردم اينه كه بعد از انتقال اطلاعات و كاربران PHPNuke به PHPBB تمامي كاربران خواهند توانست به كنترل پنل مديريت دسترسي پيدا كنند در واقع از اونجايي كه سيستم User Level نوك با PHPBB متفاوت است شما بايد User Level تمامي كاربران را از 1 به 0 تغيير دهيد براي اينكار دستور زير را در PHPMYADMIN اجرا كنيد.

کد:
UPDATE phpbb_users SET user_level=0 WHERE user_level = 1

جدیدترین ارسال ها

بالا