BeHnAm_akb گفت:
سلام
منم دارم نوكم رو پاك ميكنم اما يه كم ناشي هستم و در ضمن ميخوام از لوگين نوك براي ساير ماژول هاي سايتم استفاده كنم تا اينجا كه من فهميدم بايد تيبلهاي BBوUSERSرو جدا كنم
اگه ميشه تو باقيش كمكم كنيد مخصوصا ماژول
ممنونم
سلام
تا اونجايي كه من اطلاع دارم از موژول هاي نوك براي بي بي نميشه استفاده كرد براي سيستم هاي مديريت محتواي ديگر هم باز بستگي داره كه از چه پورتال يا CMS بخواهيد استفاده كنيد ... بعضي از اونها خودشون اسكريپتي براي تبديل نوك دارند ولي بعضي ها در واقع اكثرشون امكان كانورت از نوك را ندارند.
براي تبديل فروم بي بي پورت شده به بي بي تنها ... شما اول بايد Table هاي نوكي كه اشاره ميكنم را اكسپورت كنيد :
nuke_bbauth-access
nuke_bbcategories
nuke_bbforums
nuke_bbtopics
nuke_bbposts
nuke_bbposts_text
توجه كنيد موقع اكسپورت حتما در قسمت SQL options هر دو گزينه Structure و Data را انتخاب كرده باشيد.
مرحله بعد اينستال يك نسخه جديد PHPBB است (ترجيحا اول نسخه انگليسي را بدون هيچ تغييري نصب كنيد) بعد Table هاي زير را از ديتا بيس PHPBB جديد نصب شده حذف كنيد.
phpbb_auth-access
phpbb_categories
phpbb_forums
phpbb_topics
phpbb_posts
phpbb_posts_text
phpbb_users
حال فايل SQL كه از ديتابيس ناك اكسپورت كرديد را در اديتور خودتان باز كنيد و گزينه Replace را انتخاب كرده و تمامي مقادير nuke_bb را به phpbb_ تغيير دهيد (اگر در موقع اينستال نسخه جديد PHPBB گزينه پيش فرض Table prefix را تغيير داده ايد به جاي phpbb_ بايد انرا جايگزين كنيد)
بعد از تغيير Table prefix و ذخيره آن حال بايد آنرا به ديتا بيس PHPBB خود ايمپورت كنيد.
توجه : اگر با ايمپورت مشكل داريد و يا حجم فايلتان زياد است ابتدا فايل ديتابيس را به صورت ZIP شده به سرور خود منتقل كنيد سپس با استفاده از فايل ضميمه شده اينكار را انجام دهيد.
حال بعد از اينكار تمامي مراحل بالا را براي Table هاي مربوط به nuke_users انجام دهيد. و بعد از تغيير به ديتابيس جديد ايمپورت كنيد.
بعد از اتمام ايمپورت تمامي fields هاي phpbb_users را كه با user_ شروع نمي شوند را از ديتا بيس حذف كنيد (به غير از فيلد username)
حال توجه داشته باشيد كه كاربري كه در نوك مدير است در اينجا ديگر وجود ندارد و همينطور كاربر مديري كه در حين اينستال PHPBB جديد به عنوان مدير انتخاب كرده ايد نيز حذف شده است ... پس بايد براي اينكار ابتدا يك حساب كاربري جديد در فروم خود ايجاد كنيد بعد با استفاده از PHPMYADMIN بايد user_level موجود در Table : phpbb_users كاربر مورد نظر خود را به عدد 1 تغيير دهيد.
بعد از اتمام اين مراحل تمامي اطلاعات ، پست ها و كاربران فروم پورت شده در نوك در PHPBB جديد شما موجود خواهد بود فقط بايد با استفاده از كدي كه در بالا مجيد جان لطف كردند تاريخ عضويت كاربران را به سيستم يونيكس تبديل كنيد ، در غير اينصورت تاريخ عضويت تمام كاربران شما سال 1970 خواهد بود .
BeHnAm_akb گفت:
راستي آقا مجيد اين لينك BBفارسيتپن انگار خرابه من از كجا بگيرمش؟
شرمنده از اينكه باز من فضولي ميكنم
در مورد بي بي فارسي بهترين روش نصب بي بي 8 انگليسي است - اگر كنترل پنل سايتتون بصورت اتوماتيك نصب ميكند از آن استفاده كنيد - سپس فقط كافي است كه پك Farsi Language و SubSilver_farsi را روي سرور و داخل پوشه هاي Language و Template آپلود كنيد و از داخل كنترل پنل مديريت بي بي قالب جديد را نصب و با استفاده از تنظيمات كلي زبان را روي فارسي و قالب SubSilver_farsi فارسي تنظيم كنيد.
دريافت SubSilver_farsi
پك زبان فارسي هم ضميمه همين پست هست.
حالا فقط ميمونه فارسي كردن تاريخ ها ... همينطور كه ميدونيد آقا مجيد در اين مورد توضيح داده اند ... ولي خوب من فايل Function.PHP را به صورت ZIP ضميمه كردم ... بايد اين فايل را با فايل موجود در پوشه includes جايگزين كنيد ... همه تاريخ ها درست ميشود.