controller برای as2

developing

New Member
با سلام
لطفا فایلی که ارسال کردم رو ببینید و بگید که چرا controller وقتی فایل اصلی رو اجرا می کنیم درست کار میکنه
ولی وقتی که از داخل یک فایل فلش دیگه فراخونیش می کنیم کار نمیکنه؟؟

ممنون میشم راهنماییم کنید-کل پروژم واسه همین موضوع مونده

پیوست ها

• load movie.rar
    87.8 کیلوبایت · بازدیدها: 11

FlashBank

کاربر فعال
با سلام .

منظورتون رو خوب متوجه نشدم اگه منظور شما لود کردن ساده باشه که با استفاده از این دستور من این کارو انجام دادم و مشکلی نداشت .

کد:
loadMovie("Part4_Learn1.swf", 1);

موفق باشید.

smmousazadeh

Well-Known Member
شما تو کد نویسی از _root استفاده میکنید که وقتی اون رو تو یه برنامه دیگه لود میکنید دیگه _root برای فایل شما کار نمی کنه.
شما تو کد اسم موی کلیپی که توش لود میکنید رو به کدتون اضافه کنید یا اینکه بر اساس _parent کار کنید.
مثلا اگه اسم موی کلیپی که توش لود میکنید aaa باشه :
PHP:
_root.aaa.currentframe.....

من CS3 دارم و نتونستم برنامه شما رو باز کنم ، فقط کدش رو در دیکامپایل دیدم.

FlashBank

کاربر فعال
با سلام .
من دقیقا همون کاری رو که شما(developing) انجام دادین رو انجام دادم و مشکلی برای لود کردن نداشت .

موفق باشید .

developing

New Member
چک مجدد

سلام
خوب من root_ رو حذف می کنیم و parent_ می زارم ببینم چی جواب میده

بعد FlashBank جان یعنی چی درست کار میکنه؟یعنی وقتی movie clip رو فراخوانی میکنی درست کار میکنه؟

smmousazadeh

Well-Known Member
سلام
خوب من root_ رو حذف می کنیم و parent_ می زارم ببینم چی جواب میده

بعد FlashBank جان یعنی چی درست کار میکنه؟یعنی وقتی movie clip رو فراخوانی میکنی درست کار میکنه؟

اگر به کد نویسی تسلط ندارید بهتره از روش اول استفاده کنی و تو فایل لود کننده اسم براش تعریف کنی و تو لود شونده اسم رو بعد از _root بزاری

developing

New Member
با حذف root هم نشد

سلام من هرچیroot بود رو به this.parent تبدیل کردم .البته بعضی جاها this.paret.parent.paret هم شد چون از مسیر یابی خودکار استفاده کردم

تو این حالت وقتی از تو یک فایل دیگه فراخوانی می کنی فقط دکمه stop/play کار میکنه و بقیه مثل قبل هستش

موندم چرا .نمی دونم کجای کارم اشتباهه

اگه می شد یکی این کار رو واسه من انجام میداد واقعا یک دنیا ممنونش می شدم .چون انقدر قیلا باهاش ور رفتم حالمو گرفته

شدینیه دوستان؟

فایل جدید که درست کردم که باز هم کار نمیکنه رو ارسال می کنم

پیوست ها

• load movie.rar
    95.6 کیلوبایت · بازدیدها: 8

جدیدترین ارسال ها

بالا