ـ 
خوبه اما میخوام رو خود آبجکت کار کنه و مختص به translate rotate scale نباشه
دقیقا مثل 3ds max

من فایل اون ویدئو رو از ایشون گرفتم کارش واقعا جالبه اما روی گروه کار میکنه و فقط روی rotate move scale
توی مکس نمیشه چنین کاری کرد ها ، کلاً مکس قدرت درک لوپ بسته رو نداره و ارور میده میاد بیرون
ولی مایا حداقل ارور نمیده و اون رو هم با کلک رشتی درست کردم

والا من هنوز نفهمیدم جناب davoodice چی میخوان؟ یعنی به غیر از move , rotate , scale چیشون بهم وصل باشه؟ vertex هاشون ؟ یا مثلا deformer هاشون؟ طول و عرضشون؟ چیشون ؟ فکر نمیکنم جز اینا چیز دیگه ای هم باشه.
حامد جان میشه منظورت رو از لوپ بسته توضیح بدی؟ چیکار تو مکس نمیشه کرد ارو میده؟ همین لینک کردن مثلا محور x دو جسم به هم که هر وقت جسم یک رو تو محور x حرکت میدیم جسم دو هم تو محور x حرکت کنه و هر وقت x جسم دو رو تکون میدیم x جسم یک هم تکون بخوره؟ یعنی parent و child بودن هم زمان دو چیز؟ اگه منظورت اینه که میگی نمیشه باید بگم که میشه و هیچ error ای نمیده ولی اگه منظورت چیز دیگه ایه ممنوم میشم بیشتر توضیح بدی تا من هم متوجه بشم.
ذهنم کنده دیگه شرمنده![]()
حق یارت عزیز
عزیز هنوز شروع نکردی واسه تبدیل واژه های اینگلیسی به فارسی واسه آموزشی که میگی قیدسلام اختیار دارید این حرفها رو نزنید
ایشون کار جالبی کرده بود و از قید ها استفاده کرده بود و همون طور که میدونی قید ها روی ترنسفورم اثر میذارند. ولی در اینجا منظور من اکسپرشن هست
منظورت از قید ها میشه بگی چیه عزیز ببینم سری ازش در میارم یا نه اگه نه ازت بپرسم و یاد بگیرم اگه محبت کنی کلا به قول بچه های گروهمون teach me ـ 
وایر مکس میشه همین اکپرشن خودمون ، فکر نکنم بشه لوپ بسته درست کرد باهاش
نمونه داری بذار تا ببینم