connection دوطرفه سوال؟

davoodice

Well-Known Member
آیا در مایا راهی برای ایجاد کانکشن دوطرفه مثل سیستم وایر 3dsmax وجود داره؟

یعنی با تغییر پارامتر آ پارامتر ب و با تغییر پارامتر ب پارامتر آ تغییر کنه

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
عزیز ، من که به شخصه استاد مستاد نیستم ولی از دوستانم که واقعا مخ این کارن و script های چند ده صفحه ای نوشتن هم پرسیدم هنوز به نتیجه ای نرسیدن.
باز لای آموزش هام میگردم اگه چیزی پیدا کردم میگم. به احتمال زیاد خودت گشتی ولی چهار تا چشم بهتر از دوتا چشمه :green:

حق یارت

davoodice

Well-Known Member
مرسی و ممنون خودم هم تا حالا نتونستم نه پیدا کنم نه بسازم

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن

ببن عزیز این چیزی که گذاشتی خب، خوب نشون نمیده
چون شما x گوی اولی رو تکون میدی با Z گوی دومی
این یعنی x گوی راست لینک شده به x گوی چپ و z گوی چپ لینک شده به z گوی راست

شایدم شما هر دو x ها و z ها رو به هم لینک کرده باشی تا هم parent و هم child هم باشن ولی این video این رو نشون نمیده عزیز. اگه این کار رو کردی اینجوری که گفتم نشون بهد عزیز. اگه خواستی هم به ما یاد بدی بد نمیشه
خدا عوضش رو بهت میده عزیز :green: ـ :rose:

آخرین ویرایش:

davoodice

Well-Known Member
خوبه اما میخوام رو خود آبجکت کار کنه و مختص به translate rotate scale نباشه
دقیقا مثل 3ds max

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
خوبه اما میخوام رو خود آبجکت کار کنه و مختص به translate rotate scale نباشه
دقیقا مثل 3ds max

خوب این تصویری که دوستمون گذاشت چنین چیزی نبود ولی خوب متوجه سوالت نشدم. یهنی رو vertex ها هم تاثیر بذاره؟ مثل کپی instance ؟ البت فقط این سوال ها رو میکنم اگه کسی بلد بود بهتر متوجه بشه عزیز. ما که موندیم توش :green:

davoodice

Well-Known Member
من فایل اون ویدئو رو از ایشون گرفتم کارش واقعا جالبه اما روی گروه کار میکنه و فقط روی rotate move scale

Hamed_8

Member
من فایل اون ویدئو رو از ایشون گرفتم کارش واقعا جالبه اما روی گروه کار میکنه و فقط روی rotate move scale

توی مکس نمیشه چنین کاری کرد ها ، کلاً مکس قدرت درک لوپ بسته رو نداره و ارور میده میاد بیرون
ولی مایا حداقل ارور نمیده و اون رو هم با کلک رشتی درست کردم

وایر مکس میشه همین اکپرشن خودمون ، فکر نکنم بشه لوپ بسته درست کرد باهاش
نمونه داری بذار تا ببینم

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
والا من هنوز نفهمیدم جناب davoodice چی میخوان؟ یعنی به غیر از move , rotate , scale چیشون بهم وصل باشه؟ vertex هاشون ؟ یا مثلا deformer هاشون؟ طول و عرضشون؟ چیشون ؟ فکر نمیکنم جز اینا چیز دیگه ای هم باشه.

توی مکس نمیشه چنین کاری کرد ها ، کلاً مکس قدرت درک لوپ بسته رو نداره و ارور میده میاد بیرون
ولی مایا حداقل ارور نمیده و اون رو هم با کلک رشتی درست کردم

حامد جان میشه منظورت رو از لوپ بسته توضیح بدی؟ چیکار تو مکس نمیشه کرد ارو میده؟ همین لینک کردن مثلا محور x دو جسم به هم که هر وقت جسم یک رو تو محور x حرکت میدیم جسم دو هم تو محور x حرکت کنه و هر وقت x جسم دو رو تکون میدیم x جسم یک هم تکون بخوره؟ یعنی parent و child بودن هم زمان دو چیز؟ اگه منظورت اینه که میگی نمیشه باید بگم که میشه و هیچ error ای نمیده ولی اگه منظورت چیز دیگه ایه ممنوم میشم بیشتر توضیح بدی تا من هم متوجه بشم. :rose:
ذهنم کنده دیگه شرمنده :green:
حق یارت عزیز

Hamed_8

Member
والا من هنوز نفهمیدم جناب davoodice چی میخوان؟ یعنی به غیر از move , rotate , scale چیشون بهم وصل باشه؟ vertex هاشون ؟ یا مثلا deformer هاشون؟ طول و عرضشون؟ چیشون ؟ فکر نمیکنم جز اینا چیز دیگه ای هم باشه.

حامد جان میشه منظورت رو از لوپ بسته توضیح بدی؟ چیکار تو مکس نمیشه کرد ارو میده؟ همین لینک کردن مثلا محور x دو جسم به هم که هر وقت جسم یک رو تو محور x حرکت میدیم جسم دو هم تو محور x حرکت کنه و هر وقت x جسم دو رو تکون میدیم x جسم یک هم تکون بخوره؟ یعنی parent و child بودن هم زمان دو چیز؟ اگه منظورت اینه که میگی نمیشه باید بگم که میشه و هیچ error ای نمیده ولی اگه منظورت چیز دیگه ایه ممنوم میشم بیشتر توضیح بدی تا من هم متوجه بشم. :rose:
ذهنم کنده دیگه شرمنده :green:
حق یارت عزیز

یعنی میشه این رو توی مکس درست کرد ؟؟؟
میشه فایلش رو درست کنین تا ببینیم
جالبه

davoodice

Well-Known Member
attachment.php

سلام دوستان
منظورم اینه که مثل این فایل مکس (2011) الان من میتونم با تغییر شعاع هر کدوم از کره ها شعاع کره دیگر رو تغییر بدم اما در مایا وقتی با اکسپرشن این کارو می کنی عملا یکی از پارامتر ها غیر قابل ویرایش میشه. یعنی فقط شعاع کره آ بویسله کره ب کنترل میشه اما شعاع کره ب رو بویسله کره آ نمیشه کنترل کرد

پیوست ها

• wire.JPG
    wire.JPG
    73.9 کیلوبایت · بازدیدها: 13
  • wire.rar
    13.7 کیلوبایت · بازدیدها: 2

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
davoodice عزیز من که با این عقل ناقصم و اطلاعات کمتر از شما به جایی نرسیدم البت شما تاکید میکردی که فقط مختص محور نباشه خوب به نظر من اگه چنین اتفاقی بتونه برای محور ها بی افته بعید میدونم برای پارامتر های دیگه انجام نشه منظورم تو مایاست.
در مورد اون ویدو ای که اون دوستمون هم گذاشتم من که فقط اون رو دیدم ولی با اون چیزی که من دیدم فکر نکنم خواسته شما اجرا شده بود. شده بود؟

davoodice

Well-Known Member
سلام اختیار دارید این حرفها رو نزنید

ایشون کار جالبی کرده بود و از قید ها استفاده کرده بود و همون طور که میدونی قید ها روی ترنسفورم اثر میذارند. ولی در اینجا منظور من اکسپرشن هست

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سلام اختیار دارید این حرفها رو نزنید

ایشون کار جالبی کرده بود و از قید ها استفاده کرده بود و همون طور که میدونی قید ها روی ترنسفورم اثر میذارند. ولی در اینجا منظور من اکسپرشن هست
عزیز هنوز شروع نکردی واسه تبدیل واژه های اینگلیسی به فارسی واسه آموزشی که میگی قید :green: منظورت از قید ها میشه بگی چیه عزیز ببینم سری ازش در میارم یا نه اگه نه ازت بپرسم و یاد بگیرم اگه محبت کنی کلا به قول بچه های گروهمون teach me ـ :green:

وایر مکس میشه همین اکپرشن خودمون ، فکر نکنم بشه لوپ بسته درست کرد باهاش
نمونه داری بذار تا ببینم

حامد جان این رو یادم رفته بود. wire مکس Expression مایا نمیشه عزیز چون تو قسمت Assign Controller مکس خودش واسه هر قسمت جدا جدا و کلی Expression داره. wire یه جورایی ترکیب connection editor و Expression میشه.
منظورم اینه که اونی که گفتی شما درسته یه جورایی شبیه هست و مشترکاتی داره ولی فقط شبیه ش هست با تنظیمات خاص خودش نه دقیقا Expression باشه. البت اگه منظورت این بود ریفیق. :rose:

حق یارت عزیز

آخرین ویرایش:
بالا