بی بی کد commercial complex exterior design

مدل ها رو خودتون ساختید ؟
خیلی لذت بردم از این مدل ها همچنین رندر شب خیلی زیبا شده خسته نباشید فوق العاده است به نظرم کارتون باید بره توی تاپ گالری سایت :rose:
سلام مرسی از دوست عزیزم
به به سلام.بالاخره تو هم یک کار کلاسیک زدی:green: دیگه زاها و بقیه دارو دسته رو ول کردی :cool:
سعید جان واقعا مدل عالیه و رندر هم خیلی جذاب و خوب شده.واقعا بهت تبریک میگم.منم پیشنهادم تاپ گالریه
مرسی محمد جان بیشتر جنبه ی 3d جذاب داشت واسه کارفرما
کاره قشنگی شده. فقط شیشه انگار نداره درسته. چ.ن سایه افتاده و سیاه شده. رندر شب رو خوشم اومد ولی یک چند تا ستاره هم داشت بهتر میشد.
مرسی
سلام سعید جان...احوالات؟
حیف شد نتونستی کارفرماتو واسه یه کار جسورانه راضی کنی..اینجور کارا به قول یکی از دوستان اگه نخوای هم تبدیل به آش شله قلمکار میشه چون کارفرما میخواد همه چی در کار باشه..از آرش کمانگیر و رومیان تا سردیس هما و گاو...
مدل سازی و رندر عالیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه...پشتم ارزید وقتی مدل ها و کثرتشونو دیدم..براووو
فقط آیا این تصویر رندر آناگلیف هستش؟؟ چون تصویر واسه من سایه داره هر دوتاش و شبیه عکسهای سه بعدیه!!
درود بر حمید رضا دیگه خواسته کارفرما بود و اینم ارزشش در حد همون یک 3d جذابه برای نشون دادن توانایی طراحی چون خود این طرح هم از لحاظ ساخت مشکل داره کافیه یکبار امام جمعه روز جمعه رد شن از اونجا و اون گنبد هارو ببینن و نگاه خودم هویتی درونش نمی بینم ولی به خاطر ......... رندر هم بیش از حد کروماتیک شده که نباید روش زوم کرد که میشه به صورت 3D هم نگاش کرد خیلی 3d میشه دی
سلام
از همه چی بگذریم

این روش آناگلیف کردن تصویر با جابجایی دوربین خارق العاده بود
سعید جان دوربینو چقدر جابه جا کردی؟
تاب گالری ******
ُسلام مرسی زیاد نبود در واقع یک فیلتر بود که تو مجیک بالت بود مرسی داوود
قصر پرینس آو پرشیاس انگار
آقا دمت گرم خیلی خوب شده
مدلش که خیلی خوب و دیتیلس
رندرشم خیلی خوبه
شبشو بیشتر دوست داشتم ....به جای رندر روز بهتره نور یه اتمسفر خاص رو شبیه سازی کنی ... مثلا غروب یا هوای بارونی
طرحشم جالبه هر چند بعضی از عناصر بی ربط کنار هم نشستن که میتونست بهتر از این باشه
در ضمن اون فایرورک ها خیلی خیلی خوب شدن
در کل عالیه
کاملا با نظراتت موافقم یک رندر ازاین هوا غروب بنفش خارجیا گرفتم که زیادم خارجی نشد متاسفانه بازم مرسی فرشید جان
سلام.واو چه کردی سعیدجان.معماری کار رو نمی تونم نظر بدم اما مدلینگ عالی شده.
دیتیل ها خیلی استرونگ شده
فضای سبز خوش رنگ شده و چیدمان گلها خیلی طبیعی شده.
نور پردازی شب هم کم و کسر نداره.به نظرم توی روز بحث chromic توی پست زیاده روی شده.واگرنه اتمسفر عالی شده.
در کل نمیشه واقعا ایرادی گرفت.در موردتاپ گالری که صاحب نظرها باید بیان نظر بدن
اما از نظر من اگه پست روز اصلاح بشه نمره 9 از 10 برای تاپ گالری رو میاره.
مدلینگ نمره کامل میگیره
زاویه خیلی مناسب هست.با یه شات فضا رو کامل معرفی میکنه.
گذاشتن پرسوناژ می تونه تاثیر + داشته باشه.
نور پردازی عالی شده.کم و کسر نداره.
شیدر نمره 9 میگیره
پست رو اگه ادیت کنی و نور شب هم یه مقدار افکت بدی نمره 10 میگیره
پیشنهاد برای تاپ گالری

مرسی عارف جان آره با نظرت مواقفم کاملا پرسوناژ تو شات های دیگه قرار داره خیلی هم ارتفاعش بلنده بلند بنا مثلا همین ستون های جلوی در 8 متره در کل با سیستم من به سختی رندر شد بازم مرسی از نظرات کاملت ممنونم مرسی

پیوست ها

• ah5.jpg
    ah5.jpg
    1.6 مگایابت · بازدیدها: 157
  • ah4.jpg
    ah4.jpg
    1.5 مگایابت · بازدیدها: 124
مرسی فرشید جان اولش خودمم هم خوشم نیومد ولی بعدش حس کردم شاید به هوای آفتابی بخوره غلظت کروماتیک

.:BehzAd:.

Active Member
پس کامنت من کوووووووووو

اشکال نداره همون چیزای رو که دیشب گفتم باز میگم.

این سه خط بود:

سلام به سعید هنرمند

آقا کارت خوب شده منم مثل بقیه دوستان رندر شب رو دوست دارم رندر روز هم خوبه ولی خیلی نمیشه بهش خیره شد نورش چشم رو اذیت میکنه.

در آخر دوستان این یه تصویر آناگلیف نیست.

راستی این تاپیک دیشبی هیچ مشکلی نداشت من که اومدم تو گالری دو تا تاپیک بود یکی که هیچ مشکلی نداشت و بچه ها همه توش کامنت گذاشته بودن اون یکی مشکل داشت دیگه چرا جفتش رو حذف کردی!!

dr.hashemi

کاربر فعال
خيلي قشنگه ميشه توضيح مختصر راجع به مدت رندر و مدلسازي و پلاگين هاي مورد استفاده بدي/؟

جدیدترین ارسال ها

بالا