colosseum - کولوسئوم

ssevil

Well-Known Member
واااااااااااااااااااااااااااااایییییییییییییییییییییییییییییی خدای من...........
یکی زنگ بزن اورژانس........:green:
کارت یدونه باشه
با استعداد هنرمند
عالییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی محححححححححححححششششششششششششششررررررررررر
بی نقص. واقعا لذت بردم
اصلا هر کی می گه این کار اشکال داره با من طرفه..........:green:
بفرمایید استاد:rose::rose::rose:

hdnsoft

Well-Known Member
سلام دوست من .. خسته نباشی
خیلی فوق العاده شده
من از پست اول تا این اخری رو تک تک نگاه کردم بسیار زیباست
امیدوارم بازم شاهد کارهای حرفه ای شما باشیم :rose:

سلام دوست عزیز تا حالا که خیلی عالی کار کردی :rose:
خسته نباشید
یه چیز دیگه هم که می خواستم بگم اینه که اگه تونستید یه سر به بازی assassin creed brotherhood بزنید
در اونجا کولوسئوم رو دقیق و زیبا طراحی کردند می تونید از اونجا هم اطلاعات خوبی در مورد مدل کارتون به دست بیارید

باز هم می گم تا حالا که خیلی عالی شده امیدوارم در ادامه بهتر بشه

سلامرضا میبینم که داری خودنمایی میکنی!
همه چیز خوبه ... و اما علیک بالتکسجر : من پیشنهاد فرشید رو کاملا نسخه متحول کننده کارت میدونم... مدل خوبه نور خوبه و بهتر هم میشه... اما چیزی که مچ گیری رو امکانپذیر میکنه تکسچره ... اگه فرشید ننوشته بود من همونا رو اگه به عقلم میرسید مینوشم!
یا علی

moslancer2

Member
دوست عزیزم تبریکات از صمیم قلب من رو پذیرا باشید... من از اول ایجاد تاپیک دنبال میکردم کارهای شما رو و حالا واقعا جای تقدیر داره کارتون... بسیار لذت بردم... منتظر کارها و رندرهای بعدی کولسیوم هم هستم...:rose::rose::rose::rose:

saeedmagic

Member
ایول رضا خیلی عالی شده واقعا همه چیزش عالیه فقط پیشنهاداتی که دوستان دادن برای تکسچر رو حتما عملی کن
برو تو سایت سی جی تکسچر تو قسمت leaking یه ذره از این کثیفیا هم بهش اضافه کنی خوب می شه ولی الان عالیه :green::rose:
ساقول هر نقد زحمت چکیب سن چایی وریب سن اینم به ترکی تشکر الدیم:green:

::reza::

کاربر VIP
perfect رضا جان ... perfect
نورپردازی خیلی خوبه
یکم بکگراند تیره تر باشه یهتر میشه یه نظرم ...
اگه میخوای بیشتر روش کار کنی بهتره رو تکسچر کار کنی ... کثیفیهاش یکم تو چشم میزنه و احساس میکنم تکرارش مشخصه
در کل اگه تکسچر هات کثیفی کمتری داشته باشن تکرارشون زیاد به چشم نمیاد.

ولی کیفیت یک کار نهایی رو داره ... میتونه یکی از رندر های اصلیت باشه

ممنوون فرشید جون. راستیتش آره خودمم از این تکسچرها زیاد راضی نیستم . حقیقتش رو تکسچرها زیاد نتونستم وقت بزارم. اما رندرهای بعدی در راهه:wink:. امیدوارم تو اونا همچین مشکلاتی تو رندر نداشته باشم.

خوب این رندر و رندرهای بعدی که میزارم حتما جزء دسته رندرها نهایی به حساب میاد.
ممنون از راهنماییت:rose::rose:

واااااااااااااااااااااااا ااااااییییییییییییییییییی ییییییییییی خدای من...........
یکی زنگ بزن اورژانس........:green:
کارت یدونه باشه
با استعداد هنرمند
عالیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییی محححححححححححححششششششششششش شششررررررررررر
بی نقص. واقعا لذت بردم
اصلا هر کی می گه این کار اشکال داره با من طرفه..........:green:
بفرمایید استاد:rose::rose::rose:
زنگ بزن 220 منو ببرن:green: با این رندرم.
دوست گلم تو همیشه به من لطف داری مرسی :rose: استاد کیه؟؟:mad:
ممنون و موفق باشی:rose:

آخرین ویرایش:

کاربر VIP
سلام دوست من .. خسته نباشی
خیلی فوق العاده شده
من از پست اول تا این اخری رو تک تک نگاه کردم بسیار زیباست
امیدوارم بازم شاهد کارهای حرفه ای شما باشیم :rose:
سلام .. شما هم خسته نباشی
مرسی شما لطف داری . خیلی خوبه که کار رو از اول تاپیک دنبال کردید. خیلی خوشحالم. امیدوارم مطالبی که تو این تاپیک هم من و هم دوستان عنوان کردیم به درد شما و بقیه خورده باشه.
ممنون. :rose:
سلام دوست عزیز تا حالا که خیلی عالی کار کردی :rose:
خسته نباشید
یه چیز دیگه هم که می خواستم بگم اینه که اگه تونستید یه سر به بازی assassin creed brotherhood بزنید
در اونجا کولوسئوم رو دقیق و زیبا طراحی کردند می تونید از اونجا هم اطلاعات خوبی در مورد مدل کارتون به دست بیارید

باز هم می گم تا حالا که خیلی عالی شده امیدوارم در ادامه بهتر بشه

ممنون . شما هم خسته نباشی
اتفاقا این بازی رو فرشید جون بهم پیشنهاد کرد اما موقعیت نشد اونو بخرم. خیلی دوست داشتم ببینم کولوسئوم رو اونجا چطوری طراحی کرده اند.
خوب علت اینکه کار اونا خیلی حرفه ای به خاطر داشتن گروه خیلی خیلی حرفه ایه با سرورهای خیلی قوی، اما من کجا اونا کجا ؟!!:green:

مرسی از نظرت:rose:

کاربر VIP
سلامرضا میبینم که داری خودنمایی میکنی!
همه چیز خوبه ... و اما علیک بالتکسجر : من پیشنهاد فرشید رو کاملا نسخه متحول کننده کارت میدونم... مدل خوبه نور خوبه و بهتر هم میشه... اما چیزی که مچ گیری رو امکانپذیر میکنه تکسچره ... اگه فرشید ننوشته بود من همونا رو اگه به عقلم میرسید مینوشم!
یا علی

سلامعلیکمبرهانی جون
خوبی حاج آقا ؟ وای خدا کمک استاد تکسچر اومد استادبرهانی:"این چه وضع تکسچره هان؟؟!" :snap:
والا تکسچر رو باز باید روش کار کنم. اما برهانی جون این کار یه خورده برام سنگین بود چون خیلی از جزییات رو باید در کنار هم مچ میکردم. اینکه این قضیه یه موضوع مچگیریه منم سعی میکنم برای رندرای بعدی کمتر سوتی بدم:green:
ممنون برهانی جون:rose:

دوست عزیزم تبریکات از صمیم قلب من رو پذیرا باشید... من از اول ایجاد تاپیک دنبال میکردم کارهای شما رو و حالا واقعا جای تقدیر داره کارتون... بسیار لذت بردم... منتظر کارها و رندرهای بعدی کولسیوم هم هستم...:rose::rose::rose::rose:
سلام
خیلی ممنون دوست عزیز. باعث خوشحالیه که کارهامو دنبال کردید و از کار راضی هستید.
ایشالا بتونم رندرهای بعدی رو بهتر از این بگیرم که مورد رضایت شما واقع بشه.
موفق باشی:rose:

کاربر VIP
ایول رضا خیلی عالی شده واقعا همه چیزش عالیه فقط پیشنهاداتی که دوستان دادن برای تکسچر رو حتما عملی کن
برو تو سایت سی جی تکسچر تو قسمت leaking یه ذره از این کثیفیا هم بهش اضافه کنی خوب می شه ولی الان عالیه :green::rose:
ساقول هر نقد زحمت چکیب سن چایی وریب سن اینم به ترکی تشکر الدیم:green:

مرسی سعید جون . چشم حتما پیشنهادهای دوستان رو باکمال رضایت و خوشحالی قبول میکنم. :)
ای بابا این سایتهارو میدونید چرا زودتر بهم پیشنهاد نکردی؟؟:wink: حتما یه سری بهش میزنم. ممنون
چوخ ممنون :green:ساقول:rose:

کاربر VIP
سلام

بازم امیدوارم حال همگیتون خوب باشه ایشالااااا
اینم توضیحاتش مثل قبلیه فقط تو این رندر من از دوربین 20 میلیمتری (تله)استفاده کردم تا حالت کلی کولوسئوم + محیط رو تو یه صحنه رندر بگیرم.

رندر نهایی شماره 2:

attachment.php

پیوست ها

• Colosseum Render 2.jpg
    Colosseum Render 2.jpg
    575 کیلوبایت · بازدیدها: 65
آخرین ویرایش:

moslancer2

Member
واو عالی بسیار عالی... لذت بردم بسی وافر... تکسچر و بافت عالی، نور عالی، بعد عالی، رنگ عالی، جزئیات عالی:rose: همه چی عالی:rose:

سلامرضا
کارت خیلی خوبه . واقعا هیجانسازی!
یه پیشنهاد دارم ... تو کاری که شبیه واقعی هست میشه یه چیزایی رو عوض کرد... تو رندر قبلی و این رندر یکمی اگه آبجکتا اینور اونور برن یا دوربین و سه پایه تغییرای ظریف بدن کادر خیلی شکیل تری بوجود میاد... تو رندر از یه ساختمون که در واقع یه عکس! هست توجه و حاشیه هر دو باید طراحی بشه. باید احساس بشه که چه نمای عالی نه اینکه یه چیزایی رو هم بیفتن تا حدی مثل رندر قبلی ای فضای کار بیشتر معطوف بشه به فرعیات و اونم به صورتی که جهت خاصی و عکسالعمل متضادی ایجاد نکنه ...

خب رضا ببخشید شاید گنده تر از دهنم ایراد میگیرم... راستی نگو که ترجمه میخواد:lol:

یا علی

کاربر VIP
:shock:واقعا خسته نباشید محشر شده.هنر به این می گن.اول صبحی روحمونو شاد کردین با این کار زیبا.:rose:
خواهش میکنم دوست عزیز. ممنون:rose:

واو عالی بسیار عالی... لذت بردم بسی وافر... تکسچر و بافت عالی، نور عالی، بعد عالی، رنگ عالی، جزئیات عالی:rose: همه چی عالی:rose:
ممنون شما لطف داری:rose:

کاربر VIP
سلامرضا
کارت خیلی خوبه . واقعا هیجانسازی!
یه پیشنهاد دارم ... تو کاری که شبیه واقعی هست میشه یه چیزایی رو عوض کرد... تو رندر قبلی و این رندر یکمی اگه آبجکتا اینور اونور برن یا دوربین و سه پایه تغییرای ظریف بدن کادر خیلی شکیل تری بوجود میاد... تو رندر از یه ساختمون که در واقع یه عکس! هست توجه و حاشیه هر دو باید طراحی بشه. باید احساس بشه که چه نمای عالی نه اینکه یه چیزایی رو هم بیفتن تا حدی مثل رندر قبلی ای فضای کار بیشتر معطوف بشه به فرعیات و اونم به صورتی که جهت خاصی و عکسالعمل متضادی ایجاد نکنه ...

خب رضا ببخشید شاید گنده تر از دهنم ایراد میگیرم... راستی نگو که ترجمه میخواد:lol:

یا علی

سلامبرهانی
ممنونبرهانی جون.
پیشنهاداتت همیشه برای من خیلی خوب بوده و هست. ولی برهانی جون میدونی که من قبلا همین صحنه رو تو یه زاویه دیگه و یه دوربین با لنز دیگه رندر گرفته ام و مطمئنا تو صحنه جدید بیننده (یعنی شما دوستان گل) که قبلا این کار رو به یه نحو دیگه دیده اند، الان راحتتر و بهتر میتونند با رندر جدید ارتباط برقرار کنند. اگه الان من بخوام چیزی رو جابه جا کنم شاید به یه نحوی رندر متنوع تر بشه اما مطمئنا برقرار کردن ارتباط با اون رندر جدید رو از دست میدم، از طرفی من زیاد وقت برای جزییات گذاشتمو الان دیگه نمیخوام جزییات رو به هم بزنم.
مرسی از لطفت:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا