madmaster_3d
Well-Known Member
سلام دوستان. تکسچر هم دادم به کار و تو خود مکس کمپوزیت کردم. اگر فتوشاپ خوب بلد بودم ( چون یک جامع دیدم اونم یادم نیست
) بهتر میشد کار.
سالار ملی گفت یک تاپیک دیگه برنم منم گفتم برای اینکه بچه ها متوجه شن یک تاپیک جدید بزنم. حالا اگر خلاف قوانین هستش که این تاپیک بسته بشه و تو همون تاپیک قبلی نظر بدید.
می دونم خیلی طبیعی نشده و می تونست بهتر بشه. ولی کاش فتوشاپم بهتر بود و تکسچر بهتری هم داشتم.
به قول خارجی ها
I Do My Best
پیشاپیش از همه مچکرم
) بهتر میشد کار.سالار ملی گفت یک تاپیک دیگه برنم منم گفتم برای اینکه بچه ها متوجه شن یک تاپیک جدید بزنم. حالا اگر خلاف قوانین هستش که این تاپیک بسته بشه و تو همون تاپیک قبلی نظر بدید.
می دونم خیلی طبیعی نشده و می تونست بهتر بشه. ولی کاش فتوشاپم بهتر بود و تکسچر بهتری هم داشتم.
به قول خارجی ها
I Do My Best
پیشاپیش از همه مچکرم

.نه حالا جدی بگم متاسفانه کار اصلا طبیعی نیست و با هات همدردی میکنم چون خودمم فعلا خوب بلد نیسم تکسچر کنم .پشت تیغه زنگ زدگیش ضایع بید جیگر.شیشه ها رو هم یه متریال شکسته شده بده و کثیفش کن.و بزارش تو یه محیط دیگه . امیدوارم بهتر بشه. منتظریما ببینیم چیکار میکنی.راستی چرا از bodypaint برای تکسچر استفاده نمیکنی خیلی باحاله. اینم یادم رفت تکسچرت اصلا منطقی نیست .رنگ مدل باید همین باشه ولی تکسچرش باید نسبت به جاهای مختلف مدل فرق کنه.مثلا موتور و اون زنجیرش و ......