Code Behind

CaptanBlack

Member
سلام

میخواستم بدونم آیا فرقی میکنه برای کلیه صفحات یک سایت از یک Dll استفاده کنیم یا برای هر صفحه یک Dll ؟ و اگه جواب شما اینه که فرق میکنه ! میشه توضیح بدین چرا ! ؟

تا اونجا که من متوجه شدم ! ASP هر چیزی که توی Bin دایرکتوریش باشه Load میکنه ! پس یک یا 100 فایل نباید فرقی بکنه !

CaptanBlack

Member
ای ول ! یه توضیحی - یک دلیلی - یک برداشتی . ا
مرسی که حرف خودم را تائید کردی ! اما من یه جورایی هنوز شک دارم !

netgroup

New Member
اگر بخواهیم از کامپوننت هایی در ای اس پی استفاده کنیم بایدdll انها را در شاخهbin قرار دهیم دیگه فرقی نمیکنه که از یک کامپوننت استفاده کنیم یا از 100 کامپوننت پس در شاخه bin میتوان 1 یا dll 100 قرار داد

تا اونجایی که من میدونم Visual Studio هم کدهای .vb تما project شما را در یک فایل dll کامپایل میکند .

CaptanBlack

Member
netgroup گفت:
اگر بخواهیم از کامپوننت هایی در ای اس پی استفاده کنیم بایدdll انها را در شاخهbin قرار دهیم دیگه فرقی نمیکنه که از یک کامپوننت استفاده کنیم یا از 100 کامپوننت پس در شاخه bin میتوان 1 یا dll 100 قرار داد

ببین ! اصلا شما منظور را نگرفتی ! البته که هر فایل کامپوننت Dll که برنامت داره باهاش کار میکنه ! توی شاخه bin باید باشه ! و .Net اون را Load میکنه ! من منظورم این بود که ! اگر فایلهای VB را کامپایل کنیم ! که هر فایل یک Dll جدا داشته باشه بهتره ! یا اینکه همه توی یک Dll باشن یا اصلا فرقی نمیکنه ! خلاصه میخواستم بدونم >net همه Dll های توی شاخه Bin را توی حافظه Load میکنه یا فقط اونایی که مورد نیاز هستند !

اما اینطور که پیداست نباید فرقی بکنه و فقط به راحتی شخص ربط داره !

جدیدترین ارسال ها

بالا