salam doostam man vaghti mode cmyk ro bara tarahi entekhab mikonam range sefid nadaram zarde ????
MJK4U New Member Jun 11, 2008 #1 salam doostam man vaghti mode cmyk ro bara tarahi entekhab mikonam range sefid nadaram zarde ????
M mehdinasiri پارس لند گروپ Jun 11, 2008 #2 مانيتور شما بايد كاليبره شود در همين انجمن جستجو كنيد در مورد كاليبره كردن مانيتور
mahoo painter مدیر انجمن گرافیک وکتور Jun 11, 2008 #3 كاليبر كردن مانيتور http://www.forum.majidonline.com/showpost.php?p=480041&postcount=2
MJK4U New Member Jun 14, 2008 #4 سلام دوستان من با اینکه عمل کالیبره را انجام دادم ولی متاسفانه هنورز بجای رنگ سفید در مد Cmyk رنک زرد را می بینم
سلام دوستان من با اینکه عمل کالیبره را انجام دادم ولی متاسفانه هنورز بجای رنگ سفید در مد Cmyk رنک زرد را می بینم
mahoo painter مدیر انجمن گرافیک وکتور Jun 14, 2008 #5 MJK4U گفت: سلام دوستان من با اینکه عمل کالیبره را انجام دادم ولی متاسفانه هنورز بجای رنگ سفید در مد Cmyk رنک زرد را می بینم کلیک کنید تا باز شود... فكر ميكنم بايد كالور ستنيگ تون رو هم تنظيم كنيد ctrl + alt + k
MJK4U گفت: سلام دوستان من با اینکه عمل کالیبره را انجام دادم ولی متاسفانه هنورز بجای رنگ سفید در مد Cmyk رنک زرد را می بینم کلیک کنید تا باز شود... فكر ميكنم بايد كالور ستنيگ تون رو هم تنظيم كنيد ctrl + alt + k