Cms

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saeed.m

New Member
در مورد سیستم مدیریت محتوا اگه ممکنه یه اطلاعاتی به من بدین.
با تشکر از اساتید محترم.

moon_spell

Member
سيستم مديرت محتوا

درود دوست عزيز
اين سيستم ها با تلاش دوستان به فارسی برگردانده شده اند و به صورت رايگان در اختيار شما قرار ميگيرند

که رايج ترين آنها به زبان پی اچ پی

php هستند و به زبان های ديگری هم نوشته شده اند مثل > ASP.NET و JavaScript ....

سيستم مديرت محتوا Content management به معنای اين هست که شما با دانش تخصصی کم ميتوانيد با نصب برنامه مديريت سايتی راه اندازی کنيد با امکانات زير :
به چند دسته تقسيم ميشوند که دو نوع از آنها بيشتر از همه در سايت های ايرانی استفاده ميشود
1 - مديريت محتوا برای اداره سايت که به تنهايی قدرت مديريت با امکانات زياد به شما ميدهند
- ارسال و تنظيم مطلب
- انتخاب قالب مورد نظر
- امکان ثبت نام کاربران
- مديريت شما بر روی سايت ، کاربران و مطالب و ....
- اضافه کردن ماژول و اضافه شونده ها مانند > کتابخانه ، جکستان و سيستم های مشابه
2 - سيستم انجمن ساز مثل همينجا !!! شرکت های مختلفی ارائه دهنده انجمن ساز هستند البته در بعضی موارد سيستم هايی مثل vbulltein نياز به خريد مجوز استفاده دارند به صورت نول يا خنثی شده عرضه ميشوند که به ريسک پاک شدن از طرف server و هاست نمی ارزند و بهتر است خريداری شوند يا از انجمن ساز های مجانی مثل phpbb استفاده شود...
نکته 1 : سيستم مديريت محتوا نياز به جايي برای نصب دارد که ميتواند لوکال و يا هاست های غير مستقيم اينترنتی باشند
و کمی آشنای به اييجاد پايگاه داده ها (database) و واسطه ايی به نام ftp برای انتقال بر روی هاست مورد نظر دارد

نکته 2 : قبل از انتخاب سيستم مديريت محتوا در مورد آن تحقيق کنيد چون هيچ ارائه دهنده اي نميگه ماست من ترشه ! بلکه کاربران و جواب دهی سيستم مديريت تايين کننده سطح کاربردی با فشار آن بر روی server ها ميباشد ....

من 3 تا از بهترين ها رو براتون ميزارم که ميتونيد به سايت برويد با اطلاعات بيشتری کسب کنيد

www.aja-nuke.ir
www.irannuke.com
www.afagh.biz

توجه : اين آدرس ها فقط جهت اطلاع ميباشد و هيچ قصد تبليغاتی ندارد !

آخرین ویرایش:

S4DEGH

Well-Known Member
شرمنده دوست عزيز ... ولي بارها درباره اش توضيح داده شده .. جست و جو كنيد .

قفل ./

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا