Cms

a666m2000

New Member
درود بر همه اساتید و دوستان گرامی
من می خواهم یک ماهنامه اینترنتی ، راه اندازی کنم و توانایی مالی زیادی هم ندارم که بتونم سیستم مدیریت محتوا سفارش بدم تا به صورت اختصاصی برایم بنویسند ، می خواستم از اهل فن این کار سوال کنم که از انواع مجانی سیستم مدیریت محتوا کدام نوع را برگزینم؟
تا به حال با CMS کا نکردم ولی دورا دور یک چیزایی در موردش می دونم
دوستان سوال دیگه ای هم دارم اونم اینه که آیا میشه با یک free cms یک سایت با طراحی قابل قبول انجام داد ؟ آیا با برنامه هایی مثل fron page میشود که طراحی Free CMS ها را به طور دلخواه تغییر داد ؟
متشکر می شوم جوابمو بدهید

novinpardaz

Member
نه اين سيستم جوملا خيلي سنگينه . يه فكري بايد براش بكنن.
آدم خسته ميشه وقتي باهاش كارميكنه.
من سيستم datalifeengine رو به شما معرفي ميكنم. كه بدرد يك ماهنامه ميخوره. مي توني از سايت www.datalifeengine.ir دريافت كني. نوع قالب گيريش هم به صورتي است كه مي توانيد با front page و به سادگي هرچه تمام تر كار كنيد.
تازه سيستم wordpress هم چيز خوبيه ولي به اين نميرسه

sup_iran

Member
جوملا سيستمي بسيار بروز هستش.
امكانات زيادي هم داره.
فقط بايد كار كنتيد
طوري نيست كه يك روزه سايت رو بالا بياريد.
مي تونيد از انجمن مخصوصب جومفا كمك بگيريد
http://forum.joomfa.org

با توجه به اینکه گفتین تا به حال با سیستمای مدیریتی کار نکردید به نظر من جوملا و امثالهم خیلی حجیم و پر دردسرن و یه کم نیاز به اطلاعات قبلی دارن، خیلی ام دیر لود میشن
اما اگه فقط قصد یه ماهنامه به حالت وبلاگ داشته باشی می تونی از سیستمای خیلی کم حجم و کم دردسر تر استفاده کنی
البته نوین پرداز datalifeengine را پیشنهاد کرد ولی من تا به حال باهاش کار نکردم و نمی دونم امکاناتشو
من اینارو پیشنهاد می کنم :
wordpress : که از نظر قالب خیلی متنوع هست میشه راحت ادیت کرد و نسخه فارسیش هم هست
lifetype
blogcms 3.6.5
plog
sphpblog : اینم از سیستمای خوب و راحت هست

البته هر کدوم از اسمهارو جستجو کنی تو گوگل به راحتی میتونی داونلود کنی.

آخرین ویرایش:

sup_iran

Member
سلام دوست عزيز.
مي تونيد جستجو كنيد
شما خودتون با سيستمهاي مامبو و جوملا كار كرديد؟
توي حجم ورد پرس درسته خيلي خوبه ولي حالبت وبلاگ استو.
كسي كه بخواد سايتي داشته باشه كه گالري و ... داشته باشه نياز به يك سايت خوب و بال محتوا داره.
بنده با اين دوست عزيز صحبت كردم.به همين دليل جوملا رو پيشنهاد كردم.

موفق باشيد

دوست عزیز آقای sup_iran من اونطور که از کامنت ایشون برداشت کردم این بود که یه سیستم وبلاگ مانند می خوان البته این سیستمها که گفتم دارای گالری و ویرایشگر متن html هستند که براحتی میتونن تو پستاشون از تصاویر استفاده کنن در ثانی قابلیت آپلود فایل رو هم دارن
اما اگه امکانات بیشتری می خوان حق با شماست جوملا و مامبو و حتی php nuke مناسب هستند.

sup_iran

Member

جدیدترین ارسال ها

بالا