Cms رایگان ،برای کلیه دوستان

leg_big

Member
سلام .
سال نو رو به همه دوستان تبریک می گم ، امید وارم که سالی خوب و پر بار داشته باشید . ، ماله من که پر بار بود ، شما رو نمی دونم !!!!!
اینم یک CMS رایگان توسبک ParsDesign هست که دارم کاملش می کنم . از کلیه دوستانی که می تونن در این زمینه به من کمک کنن ، خواهش می کنم که با ایمیل زیر تماس بگیرین . (می خوام به asp.net) انتقال بدم سیستم رو ، چون از نظر امنیت کد خیلی بهتر هست ، اگر هم کسی انکدینگ داره برای کد های asp لطفا برام ایمیل کنه ، از خجالتش در میام . ممنون می شم از لطف همه دوستان .
http://www.host.midco.ir

اینم ایمیل من هست :

[email protected]

لطفا منو رو برای کامل کردن سیستم یاری کنید دوستان ، از لطف همگی ممنون می باشم .

اگر نسخه asp.net هم کامل بشه همگی در آمد داریم . قول میدم .:D :D :D :D :D :D :D :D :D :eek:
شاید من این پست رو چک نکنم ، ولی می توانید 100 % برام ایمیل کنید ، آخه ایمیل ها رو هر روز چک می کنم . !!!

amir_m

Member
با سلام.
شما داريد با بانک Access کار می کنيد؟؟؟؟
این کار مساوی با احتمال حک بسیار بالا است.

اگر ممکنه لینک کنترل پنل CMS رو بذارید. ببینیم چطوره.

leg_big

Member
پاسخ !!!!

دوست عزیز با سلام
داداش اول شما نوشتن کلمه هک رو یاد بگیر ، ننویس حک ، بدش در بارش باهم صحبت می کنیم !!!!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
شما وقتی که یه سیستم رو طراحی می کنید ، باید تمامی مسائل امنیتی را مورد توجه قرار بدید . در ضمن اینکه شما از چه بانکی استفاده می کنید ، مهم نیست ، حالا چه access با شه چه sql server
در ضمن این سیستم در 2 نسخه طراحی مشه !!! که به هر دو شکل پایگاه اطلاعاتی هم هست .

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
چون بعضی از هاستها sql پشتیبانی نمی کنند ، ما به هر دو پایگاه می سازیم . حالا اگه اینکاره هستی ، بیا ، وگرنه ، خدا یارت باشه

جدیدترین ارسال ها

بالا