Kentico كاملاً رايگان نيست! از اينجور سيستم ها زياده...کونتیکو
شرمنده مي شه يكم بيشتر در مورد WinCMS.Net Pro توضيح بدين؟دوست عزيز ضمن تبريك به شما بدليل علاقمنديتان به ASP.Net (البته اگر منظورتون همون بود) به شما توصيه مي كنم از طرز فكر "مفت باشه، كوفت باشه!" خداحافظي كنيد زيرا برنامه نويسان دات نت نيازي به اوپن سورس كردن برنامه هاشون براي توسعه ندارند هر چند سيستم هايي مثل dotNetNuke هم هست ولي براي شما سه سيستم زير رو پيشنهاد مي كنم:
1- Community Server (بسيار عالي - نسخه رايگان هم داره)
2- Telerik Sitefinity (قيمت بالايي داره)
3- WinCMS.Net Pro (كاملاً ايرانيه و رايگان) --> www.netpro.ir
اوپن سورس نيست ولي هرگونه تغييري رو ميشه داد، منطق برنامه DLL شده و بقيه موارد قابل دستكاريه! كپي رايت رو نميشه برداشت مگر در نسخه تجاري!شرمنده مي شه يكم بيشتر در مورد WinCMS.Net Pro توضيح بدين؟
تو سايتش رفتم ولي دو تا مشكل دارم اينكه حالا اين كه اوپن سورس نيست يعني من اگه بخوام توش تغيير ايجاد كنم نمي شه؟
يا اگه بخوام كپي رايتش رو بردارم نميشه؟
در حد ميترا و مامبو قدرت مانور توش داريم يعني مي تونيم هرجوري بخوايم توش تغيير ايجاد كنيم؟
يا اينكه اگه كامپوننت بخوام از كجا بايد واسش گير بيارم مثل cms هاي php راحت مي شه...يا باييد بخرييم؟
اوپن سورس نيست ولي هرگونه تغييري رو ميشه داد، منطق برنامه DLL شده و بقيه موارد قابل دستكاريه! كپي رايت رو نميشه برداشت مگر در نسخه تجاري!
در دات نت هم لازم نيست ماژولي مثل اونچه كه در جوملا ديدي، باشه، كافيه يه كنترل دات نت بصورت ascx به سايت اضافه كني كه هزينه پياده سازي كامپوننت هاي اختصاصي را بايد بپردازين
از تفكر جوملا و مامبو بيرون بياين و با ديد تازه اي به دنيا نگاه كنيد!!!
بخشي از وبلاگم رو به اين موضوع اختصاص دادم --> www.bilgisayar.irمي دونيد چيه آخه من زياد به asp.net وارد نيستم به خاطر همون ...
و هنوز cms Asp استفاده نكردم تا بدونم چه شكليه
ميشه آموزش لازم براي يه شخص مبتدي رو براي تغيير در اينجور cms ها و فارسي كردن cms هاي انگليسي رو معرفي كنين من برم ...
من id yahoo: ecstasy_org
اگه به اين اي دي پيغام بديد آقاي بهبود ممنون ميشم.
خوب می تونید یه cms رو انتخاب کنید و به کمک برنامه نویسی اونو برای خودتون سفارشی کنید.پيشنهاد مي كنم حرفه اي برخورد كنيد! اول بدون در نظر گرفتن امكانات سيستم هاي موجود، نيازمندي هاي خودتون رو مستند كنيد، بعد بدنبال سيستمي باشيد كه نياز هاي شما رو برطرف مي كنه، نه اينكه نياز هاي خود رو متناسب با امكانات سيستم هاي رايگان تغيير دهيد!!!
برنامه نويسان حرفه اي اعتقادي به اين مقوله ندارند!خوب می تونید یه cms رو انتخاب کنید و به کمک برنامه نویسی اونو برای خودتون سفارشی کنید.
البته بعید می دونم که نیازی داشته باشید که توسط cms های رایج برطرف نشه.مگر این که کار نواورانه و جدیدی رو در نظر داشته باشید
برنامه نويسان حرفه اي يك cms را از اول مي نويسند؟؟؟؟؟؟؟ يا چند هزار خط كدي را كه بارها و بارها نوشته شده و امنيت آن مورد تست و آزمايش و تاييد است را دوباره باز نويسي مي كنند؟برنامه نويسان حرفه اي اعتقادي به اين مقوله ندارند!
منظور شما PreFabricate Programming هست كه تكه هاي آماده كد رو در پروژه استفاده كنيم و هيچ مصداقي در موضوع مورد بحث نداره! آماري كه سايت sitepoint.com در مورد سيستم هاي مديريت محتوا جمع آوري كرده بود نشان داد كه تنها كساني از سيستم هاي آماده استفاده مي كنند كه توانايي نوشتن سيستمي متناسب با نياز خود ندارند و مجبورند نياز هاي خود رو منطبق و سازگار با امكانات موجود بكنند. اين يك عقيده شخصي بوده و در مورد جمله شما بايد گفت "جو گير نشو!"برنامه نويسان حرفه اي يك cms را از اول مي نويسند؟؟؟؟؟؟؟ يا چند هزار خط كدي را كه بارها و بارها نوشته شده و امنيت آن مورد تست و آزمايش و تاييد است را دوباره باز نويسي مي كنند؟
برنامه نويسان حرفه اي احمق نيستند
برنامه نويسان حرفه اي يك cms را از اول مي نويسند؟؟؟؟؟؟؟ يا چند هزار خط كدي را كه بارها و بارها نوشته شده و امنيت آن مورد تست و آزمايش و تاييد است را دوباره باز نويسي مي كنند؟
برنامه نويسان حرفه اي احمق نيستند
منظورم اين نبود.گرچه اين موضوع هم بحث خاص خود را مي طلبد ولي در حوصله ي اين تاپيك نمي گنجدبیخیال بابا ، این دوستمون هر جا قدم میزاره میخواد ثابت کنه ای اس پی دات نت از پی اچ پی بهتره .