cmd دربيلدر

ali guard

Member
سلام دوستان ميشة دستوراتى دوس از طريق بيلدر اجراكنم
مسلن اين دستور
set dircmd=0

BEHESHT

Well-Known Member
این دستور رو من تا حالا مشاهده نکردم اما برای اجرا این دستور رو تو note pad تایپ و با پسوند bat ذخیره و مانند فایل exe اجرا نمایید

موفق باشید

ali guard

Member
دوست من من اين راه قبلا تيست كردم جواب نميدة و در بيلدر بافرمان رن با cmd.exe هم اجرا كردم ولى هنوز فرمان اجرا نميشة
لطفا يكى كمك كنت

BEHESHT

Well-Known Member
دوست من من اين راه قبلا تيست كردم جواب نميدة و در بيلدر بافرمان رن با cmd.exe هم اجرا كردم ولى هنوز فرمان اجرا نميشة
لطفا يكى كمك كنت
دو حالت داره یا دستور شما تحت ویندوز مانند اجرای swf یا تحت داس هستش و مورد داره حالا دوست عزیز فرمانت رو واضح توضیح بده و یا با یه توضیح فایلتو بذار تو

تایپیک تا دانلود کنیم و پژوهش

منتظرم

ali guard

Member
اين يكى از دستور هاى دوس هست شوما تيست كن cmd باز كنيد باد باشكل زير عمل كنيد
d:\اينتر
باد
dir اينتر
معلوم هست كة شوما الان ميتوانيد كلية فايلو فلدرهاى درايو (d ) ميبينيد باد بنويسيد
set dircmd=0
باد دووبارة
dir بگيريد
ميبينيت كة ميطة فايل بيدا نشود يانى شوما با اين دستور ميتوانيد جيلوى ايستخراجى فايلهاتون تحت دوس بطيريد
من جندروز هست رى يك قفل كار ميكنم كاملا با mmb ميخواهم تا حودودى امنيتش بالا بشة

BEHESHT

Well-Known Member
خب علی آقا برنامه ی شما فقط مخصوص داس هست و تو ویندوز کابردی نداره متاسفانه

ali guard

Member
ياني ديگة هيچ راهى نيست بايد دوس رو باز كنم باد كاملا دستور بنويسم باد اينتر كنم يانى نميشة هيچ كارى كرد ؟ !!!!

آخرین ویرایش:

BEHESHT

Well-Known Member
علی آقا نگاه کنین این دستور یعنی تو محیط داس به دیگران اجازه ی نشون دادن نده یعنی اگر کسی داس باشه نمی بینه اما مثال اگر هم تو یه چیزی رو تو ویندوز مخفی تو داس هست این دو به هم هیچ راتباطی تو این زمینه معکوس ندارند چون داس خودشو موظف کرده تا نمایش نده نه ویندوز رو موظف کنه که مخفی کنه.

باید از راه های دیگه به این موضوع بپردازید داس اصلا معقوله ی خوبی نیست

موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا