بی بی کد classic interior design

safaarch

New Member
این رندر مربوط به طرح داخلی یک مجتمع مسکونیه که برای پایان نامم کار کرده بودم.
سبک طراحی هم کلاسیک هستش
با کد مدلشو ساختم و تو مکس یکم رو مدل کار کردم ... رندر رو هم نهایتا با وی ری گرفتم ... اولین تجربه ی رندرینگم بود ... خیلی چیزا یاد گرفتم از دوستان خواهش میکنم نقد بکنن کارمو ...
ممنون
attachment.php

پیوست ها

• majidonline.jpg
    majidonline.jpg
    236.1 کیلوبایت · بازدیدها: 147

arbab_arch

Member
دوست عزیز خیلی خوب شده با توجه به این که اولین کار رندرینگت هست عالیه.:)
فقط فرش و صفحه tv یه جوریه نسبت tv به چیز هایدیگه کوچیک نیست؟
تو مدل سازی وطراحی هم بهتر بود سقف رو می ذاشتی تو آکس tv
متریال چوب ها یه کم رفلکت میخواد
رو ش یه کم هم پست می اومدی عالی تر می شد.
ممنون از کار خوبت.
موفق باشی.:rose:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.مرسی با یه کار خوب طرفیم.اما یه سوال دارم با پارتی بازی نقد کنم یا بی پارتی بازی!!!!

اصول معماری کلاسیک رعایت شده .اما نه همه چیش.اگه میخوای دیزاین توی این وادی رو خوب واصولی یاد بگیرین باید معماری باروک و روکوکو رو بشناسین.رنگ چیه...فضا چیه .... المان های کلاسیک چیه... تمام این جواب ها توی این 2 سبک هست
به نظرم سبک مدرن یه جورایی دارای بی هویتی شده. البته درمقابلش سبک کلاسیک خیلی زیادی و افراطی تجملاتی هست.
در مورد بحث زنگ راستش زیادی با هم سنخیت نداره.نارنجی - جیگری - کرم - سفید - قهوه ای... به نظرم کاری موفق هست که بتونه تعداد رنگ هارو محدود کنه.
به نظرم یکی از چیزهایی که خیلی توی کارهای معماری کلاسیک دیده میشه بحث رفکلت بالا هست.

در مورد مکس
متریال ها خام هستن
تکسچر ها درست uv نشدن
آسمون بیرون بهتره یه بک گراند داشته باشه
ریز تر بشیم
مدل ال سی دی مشکل داره.هم خیلی برای این فضا کوچولو هست
فرش خیلی تخت هست
ساعت عقربه اینها نداره!!!
اما برای کار دانشجویی خیلی بالا هم هست
بچه هایی که میتونن در زمینه رندر خیلی براتون مفید باشن مدیر بخش فرشید هاشمی..سید محمد برهانی.... بنده حقیر....

آخرین ویرایش:

*farshid*

کاربر VIP
سلام
من فقط چند تا مورد به نظرم میرسه که به ذکر کردن اونا اکتفا میکنم

فضا کیفیات متقارنی داره بهتره محور تقارن سقف کاذب با محوری تقارن اتاق در یک راستا باشه.
مبل ها و ساعت با فضا هماهنگ هستن ولی ... تو انتخابشون میتونستی بیشتر دقت کنی
رنگ قهوه ای دیوار فضای کوچیک اتاق رو کوچیکتر جلوه میده (یه مقدار روشنتر)
کف رفلکت کمی داره
و فرش هم با دیزاین کار کلا ناهماهنگه

به نظرم رو این کار بیشتر کار کن ... پتانسیل خوبی داره (ی!)... در ضمن هر کاری انجام میدی بذار اینجا ... بچه ها میان نظر میدن، که این خیلی میتونه کمکت کنه ...
موفق باشی دوست جون عزیزم :rose:

m.n1362

Member
سلام من نمیتونم قبول کنم اولین رندرته ولی خیلی خوبه یعنی اولین بار بود رندر میگرفتید؟؟در هر حال یه سری ایراد داره که اساتید گفتن..علت اینکه به این کار میگید کلاسیکم میشه بگید؟:paint::rose:خستم مباشی..

جدیدترین ارسال ها

بالا