جلوه های ویژه CiTY

yas_d

Member
سلام خدمت دوستای‌ خوبم
یکم حوصلم سر رفته بود یکمم درگیره مسابقه بودم از رو بیکاری یه کار زدم گفتم تنوع بشه واسم
Footage نمی‌دونم مال کجاست فقط یه ایده به ذهنم رسید گفتم درست کنم
واسهٔ کار یک اینترو هم درست کردم اگه دوستان با Cinema4d اینجا کار می‌کنن و دوست دارن بدونن چطور سخته شده باید بگم توی سایت GraysCale جناب Nick یه آموزشی با کلون آبجکت داده شده که میتونید استفاده کنید من در اینجا از پلاگین Explode استفاده کردم
خود کار با Cinema4d و After Effects و Photoshop بسته شده اگه دوست داشتین میتوبم یکBreakDown هم واستون بدن بسازم،

حجم فایل رو به ۱۲ Mb کاهش دادم تا واسه همه مقدور باشه دانلودش
و اینکه روی صدا گذاری زیاد وقت نذاشتم
موفق باشید

scr.jpg

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
راستی Footage ماله اندرو کریمره از ویدیو کوپایل که تو این صحنه اون ساختمون سمته چپ رو میترکونه

yas_d

Member
راستی Footage ماله اندرو کریمره از ویدیو کوپایل که تو این صحنه اون ساختمون سمته چپ رو میترکونه

سلام حمید جان:rose:
مرسی‌ لطف داری
جدا؟ نمیدونستم مال آندرو هستش ویدئو شمارهٔ چنده؟:)
بریک دون هم تا یکی‌ دو روز آینده سعی‌ می‌کنم بذارم :)
مرسی‌:rose:

LinkinForEver

سلام ممنون ، توی پک Action Essential 2 بخش Tutorial هاش بود تو اون ساختمون سمت چپ انفجار میزاره :rose:

yas_d

Member

madmaster_3d

Well-Known Member
از اونجایی که من یاس رو میشناسم و میدونم تو هالیود کار نمی کنه پس میگم خیلی عالی بود
فقــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــط
یاس : چی می گی؟ فقط چی؟:mad:
مد : یاس جان اون در فاضلابه هم از نظر مدلینگ مالی نبود و هم اینکه اگر آهن بود خیلی خیلی سریع تر به زمین برخورد میکرد و وقتی هم برخورد میکرد زمین رو یکمی خراب میکرد.

راستی کاش زاویه دوربین بالاتر میبود که اون ترک خوردن زمین بیشتر نشون داده میشد

در کل حال کردم. کاش رو صداش وقت میزاشتی. همیشه رو صدا کم کاری می کنی.که باعث میشه.....

LinkinForEver

از اونجایی که من یاس رو میشناسم و میدونم تو هالیود کار نمی کنه پس میگم خیلی عالی بود
فقــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــط
یاس : چی می گی؟ فقط چی؟:mad:
مد : یاس جان اون در فاضلابه هم از نظر مدلینگ مالی نبود و هم اینکه اگر آهن بود خیلی خیلی سریع تر به زمین برخورد میکرد و وقتی هم برخورد میکرد زمین رو یکمی خراب میکرد.

راستی کاش زاویه دوربین بالاتر میبود که اون ترک خوردن زمین بیشتر نشون داده میشد

در کل حال کردم. کاش رو صداش وقت میزاشتی. همیشه رو صدا کم کاری می کنی.که باعث میشه.....

باشه یاس حتما به اندرو کریمر میگه با زاویه بالاتر بگیره واسش بفرسته :lol:

yas_d

Member
باشه یاس حتما به اندرو کریمر میگه با زاویه بالاتر بگیره واسش بفرسته :lol:

والا به خدا :green:
آقا من که گفتم فیلم مال من نبود :-?
اگه دوربین داشتم بهتر میشد که ندارم متاسفانه:sad:
صدا هم فعلا تو حیطه‌ی کاریه من نیست همین‌جوری گفتم یه صدایی باشه :)
مرسی‌ علی‌ جان:rose:

JEYDI7

Active Member
اگه تونستيد لينك دانلودشو عوض كنيد ، من كلا با اين پيك و فايل مشكل دارم ، رزيوم نداره هر كاري مي كنم دانلود نميشه ، تشكر

جدیدترین ارسال ها

بالا