بهتر شده ولی باید یک آموزش رندر استودیو ببینی و متریال ماشینت رو هم با car paint material بساز که حالت متالیک داشته باشه. آموزش هست تو اینترنت برادر.
مدل بدنه خوبه ولی می تونه بهتر از این باشه
روی نور و متریال باید کار کنی
راستی چرخ عقب سمت راست رو هم یادت رفته بذاری از تو شیشه معلومه
سلام . هرکسی از کاری که میزنه یه هدفی داره . مهم پیشرفت تو کار هست نه اینکه هنوز مبتدی هستی و بخوای مثل حرفه ای ها رندر بگیری . چون مدل سازیش زیاد وقت نذاشتم عاقلانه نبود وقت صرف سیستم های نوری و متریال حرفه ای کنم .دستگیره در ها رو هم یادت رفته!
اما نکته مهم تر به نظر من بی توجهی به 1- رنگ بندی 2- چراغها هستش
چراغ ها که مشخصه... این شکلی که شما زدید چندان واقعی نیست
رنگ بندی هم ... بدنه خیلی یک تکه و یک رنگه. اگه به عکسهای رفرنس توجه کنید مثلا اون آرم سیترون و اون نوار زیر مه شکن باید سفید براق باشن نه رنگ بدنه. اینا میتونه به نمای کار کمک کنه تا حد زیادی
+تو عکسهای رفرنس اون برآمدگی وسط کاپوت وجود نداره!
نور استودیو هم خوب نیست به نظر من چون رفلکت های تیز درست نکرده. من خودم خیلی مبتدی ام اما شاید با گذاشتن چند باکس با متریال Vray light بشه به نتیجه بهتری رسید.
با سلام .مدل سازی بد نیست، تا میتونی تمرین کن مطمئن باش تاثیر میذاره.هر چیزی که به ذهنت اومد رو قشنگ مجسم بکن و یه مدل سه بعدی تبدیلش کن، استفاده از رفرنس هم یادت نره. در آخر هم روی متریال سازی و نورپردازی و رندرینگ حرفه ای کار کن. اگرم پست پروداکشن کار کنی که چه بهتر.
من مدل اصلی ماشین رو ندیدم اما یکم کاپوت جلو ور رفته به نظرم اومد.
موفق باشی
سلام . هرکسی از کاری که میزنه یه هدفی داره . مهم پیشرفت تو کار هست نه اینکه هنوز مبتدی هستی و بخوای مثل حرفه ای ها رندر بگیری . چون مدل سازیش زیاد وقت نذاشتم عاقلانه نبود وقت صرف سیستم های نوری و متریال حرفه ای کنم .
در همین حد به نظر خودم خوب بود . ممنون از نظرت .
با سلام و ممنون از نظر خوبت .مدل سازی بد نیست، تا میتونی تمرین کن مطمئن باش تاثیر میذاره.هر چیزی که به ذهنت اومد رو قشنگ مجسم بکن و یه مدل سه بعدی تبدیلش کن، استفاده از رفرنس هم یادت نره. در آخر هم روی متریال سازی و نورپردازی و رندرینگ حرفه ای کار کن. اگرم پست پروداکشن کار کنی که چه بهتر.
من مدل اصلی ماشین رو ندیدم اما یکم کاپوت جلو ور رفته به نظرم اومد.
موفق باشی
ممنون از نظری که دادای . ایشالله تو کار های بعدی از نظرات خوبت بیشتر استفاده میکنم .سلام. کار خوبی شده.
راستش در مورد مدل اصلا نمیشه نظر داد.چون زیاد زاویه خوبی رو انتخاب نکردی.زاویه زاویه زاویه خیلی مهم هست.
به سایت 3dtotal برین.اونجا از این سبک کارها خیلی زیاد هست. ببین و ایده بگیر.مثل استدیو یا زاویه دوربین.اصول فوکوس و ...
به نظرم اگه استدیو بلد نیستی بسازی از نرم افزار خیلی خوب siger studio استفاده بکن.
موفق باشی.