سلام عزیزم
اول اینکه من یه حدسی زدم که مدل ماشین ماله ایشون هست و گفتم
و فکر نمیکنم اینقدر که شما شلوغش کردی باشه من توهینی نکردم
در مورد قرمز کردن نوشته ها هم صرفا نوع تایپ کردنم اینجوریه و همه میدونن
قصد خاصی ندارم باید بگم که هر کسی هم تحمله نقد رو نداره
مورد اخرم شما اومدی میگی من فلان من بهمان
یعنی هیچ کس تو این سایت مدل سازی و رندر بلد نیست ؟
خیلی جالبه یه نگاه به تاپ گالری بکنی بد نیست
نمیخواستم جواب بدم ولی من وظیفه خودم دونستم که از سایت و بچه های سایت حمایت کنم
آقا به خدا بقیه شعور و درک و فهم دارن و می فهممن منظور طرف چی بوده .
اون کاربر airbus خودش نیومده بگه مدل برای منه. شما اومدی خودت رو انداختی جلو که مدل برای فلانیه . که چی؟ حدس زدی؟ از کجا حدس زدی اونوقت؟ چیزی اسمی نشونه ای توی عکس بود که فهمیدی؟ یا مدل ماشین رو دیدی احساس کردی که فلان کاربر ساخته؟ با عقل و منطق جور در نمیاد . بعد اون کاربر برای چی اومده از شما بابت پستت تشکر کرده؟ جز این که گفتی مدل برای ایشون بوده ؟ دلیل دیگه ای داشته !
بعد هم بنده نگفتم هیچ کسی تو این سایت هیچی بلد نیست . شما نمی خواد منجی حق و حقوق دیگران باشی
خودشون زبون دارن . شما فقط حق اظهار نظر داری . کار خوبه تعریف کن. بده تعریف نکن. عیب هاش رو بگو .
اینکه مدل برای کیه و کی نیست به شما ارتباطی پیدا نمیکنه . اصلا مدل برای ایشون نبوده . داشتن ی مدل و استفاده کردنش دلیل به ساخته شدن توسط خود اون فرد نیست . هزاران منبع , source تو اینترنت هست که مدل رایگان میدن .
اتفاقا یکی از دلایلی که باز من این سایت رو انتخاب کردم همین کاربر airbus بود که به من پیشنهاد داد .
نقد پذیریم هم خیلی بالاتر از اون چیزیه که شما فکر کردید .
اون گالری که شما می فرمایید از سر تا تهش رو زیر و رو کردم و کارایی دیدم که خودم لذت بردم .
شما پست من رو دقیق بخون نگفتم هیچ کسی چیزی بلد نیست فقط منم که علامه دهر هستم.
گفتم یکی رو پیدا نمی کنید که خودش مدلینگ کرده باشه ( حالا یا مدلینگش نقص داره یا نه) که با کاری که خودش مدل کرده ی همچین رندر و خروجی گرفته باشه که حس real بودنش رو به طرف القا کنه .
اکثرا برای همچین کارهایی مدل باید خیلی بی نقص و با جزییات بالا باشه تا متریال و سایر جزیات خودشون رو نشون بدن .
ببین دوست عزیز طرف .. نیست فهم و شعور داره . من فقط تو این سایت عضو نیستم و چند جای دیگه هم سال هاست فعالیت می کنم .
با خواندن پست شما میشه راحت فهمید که فقط 2 تا هدف داشتی . یکی بگی آی ملت مدل رو airbus ساخته شما نساختی. و 2. اینکه میگی چرا بهش mate shadow نزدی یعنی خیلی از خود مچکر تشریف دارید . کلا سبک کار من با اصولی که شما در tutorial هاتون خوندید و یاد گرفتید تفاوت داره .
اگه فقط همین ایراد ها رو می گرفتی مثل سایر دوستان حرفی نبود اما اینکه بی دلیل خواسته یا نا خواسته بخوای کاری رو زیر سوال ببری اصلا درست نیست .