قالب Citroen C5 & Others

darkwish_2006

Well-Known Member
آخرین کار از سری اتومبیل .

3ds studio max 2011
v-ray 2.00.00..02 x64
Rendering Time For Each Cars : 25-35 Minute

مدلینگ یکی از اتومبیل ها از اورموشن هست . و مدلینگ citroen c5 رو یکی از دوستان زحمت کشیدن .

باید بگم قدرت موتور v-ray برای همین واقعی جلوه دادن کار هست و اگه ازش به درستی استفاده بشه مخصوصا در زمینه متریال ی همچین خروجی رو هم میده .

با تشکر از شما که نظر میدید عزیزان .

پیوست ها

• CITROEN C4.jpg
    CITROEN C4.jpg
    174.8 کیلوبایت · بازدیدها: 60
  • CITROEN C5.jpg
    CITROEN C5.jpg
    194 کیلوبایت · بازدیدها: 65
  • ibriz.jpg
    ibriz.jpg
    180 کیلوبایت · بازدیدها: 66
آخرین ویرایش:

hdnsoft

Well-Known Member
سلام
خیلی فوق العادن مخصوصا از عکس اولی خیلی خوشم اومد.....خیلی :paint:

*farshid*

کاربر VIP
هر چه سریعتر توضیحات پست اول رو کامل کنین ... ممنون

برنامه ای که باهاش کار کردین ..موتور رندر .. زمان مدلینگ و ...
درضمن یکی از ماشینا مدل بینهایت تمیز و خوبی داره .
در واقع اصلا نتونستم خودمو متقاعد کنم که کار یه نفرن

imanbaraty

کاربر متخصص افتر افکتز
رفلکت های ماشین وسطی واقعا فوق العاده است
موفق باشی
.

main

Well-Known Member
واقعا عالی شدهـــ دوست عزیز ولی خیلی خیلی واقعیه یکم شک بر انگیزه .
سوتفاهم نشه قصد بی ادبی ندارم ولی ای کاش اطلاعات کاملی می ذاشتی مثل زمان رندرو....
یا حداقل از wip کار می گذاشتی...
موفق باشی

آخرین ویرایش:

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
سلام باید بگم رندر اول از همه بهتر شده

البته اگه با نزدیک کردن دوربین نخواسته باشی که عیبهای مدل رو بپوشونی

البته این فقط یه حدسه یه حسی بهم میگه قسمت پشت ماشین مشکل داره

مدل ماشین هم که دوستمون گفت ماله airbos جانه

راستی این همون hdri معروف نیست؟

چرا کفش اینجوریه از پلن استفاده کردی؟

باید بهش matt and shadow میدادی که ندادی ببخشید یه کم زیاد شد

موفق باشی

darkwish_2006

Well-Known Member
سلام باید بگم رندر اول از همه بهتر شده

البته اگه با نزدیک کردن دوربین نخواسته باشی که عیبهای مدل رو بپوشونی

البته این فقط یه حدسه یه حسی بهم میگه قسمت پشت ماشین مشکل داره

راستی این همون hdri معروف نیست؟

چرا کفش اینجوریه از پلن استفاده کردی؟

باید بهش matt and shadow میدادی که ندادی ببخشید یه کم زیاد شد

موفق باشی

عزیز من کدام کاربر گفت ! بنده گفتم یکی از اتومبیل ها رو از یکی از دوستان گرفتم برای اینکه تستش کنم .
من به اسم کاربری اشاره نکردم که شما از زبان نفر سوم و مجهولی گفتی که برای فلانی هست !
بعد دوربین رو هم نزدیک تر نبردم فقط برای اینکه کل اتومبیل معلوم باشه .
حالا اگه نزدیک نبردم به قول شما شاید مدلینگ ایراد داشته یا پشتش مشکل داشته که خوب مدلش از بنده نبوده که ایرادهاش رو بخوام پنهان کنم .

خیلی جالبه که همون کاربری که ازشون نام بردی که مدل برای ایشون هست اومده زیر پستت از شما تشکر کرده.
نمی دونم قصد شما از دادن این پست چی بوده ؟ ! و منظورت از قرمز کردن اون کلمات چیه اما دوست عزیز همیشه برای خراب کردن کار دیگران راه های بهتری هم پیدا میشه .
من ادعایی ندارم . اما هرکی تو این سایت تونست همچین رندری از اتومبیل بگیره و کلا خودش هم مدلینگ نکرده باشه من قبول می کنم.
اما شما اومدی ی کار تک رو له کردی .

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
سلام عزیزم

اول اینکه من یه حدسی زدم که مدل ماشین ماله ایشون هست و گفتم

و فکر نمیکنم اینقدر که شما شلوغش کردی باشه من توهینی نکردم

در مورد قرمز کردن نوشته ها هم صرفا نوع تایپ کردنم اینجوریه و همه میدونن

قصد خاصی ندارم باید بگم که هر کسی هم تحمله نقد رو نداره

مورد اخرم شما اومدی میگی من فلان من بهمان

یعنی هیچ کس تو این سایت مدل سازی و رندر بلد نیست ؟

خیلی جالبه یه نگاه به تاپ گالری بکنی بد نیست

نمیخواستم جواب بدم ولی من وظیفه خودم دونستم که از سایت و بچه های سایت حمایت کنم

::reza::

کاربر VIP
سلام دوست عزیز
رندهای خیلی خوبی شده. مخصوصا رندر مدل citroen c5 (همون رندر وسطی) که از روبرو رندر شده. ایکاش کمی سایز رندرهاتو بالاتر میگرفتی تا رندرهات وضوح بهتری داشتند. راستی اگه میتونستی از محیط های بهتری هم استفاده کنی خیلی بهتر هم میشد. استفاده از متریال matt and shadow هم میتونست خیلی به کارت کمک کنه.

رندر سمت چپی اونم خیلی خوب شده اما کمی تاریکه . در کل کار قشنگی شده.
موفق باشی:rose:

darkwish_2006

Well-Known Member
سلام عزیزم

اول اینکه من یه حدسی زدم که مدل ماشین ماله ایشون هست و گفتم

و فکر نمیکنم اینقدر که شما شلوغش کردی باشه من توهینی نکردم

در مورد قرمز کردن نوشته ها هم صرفا نوع تایپ کردنم اینجوریه و همه میدونن

قصد خاصی ندارم باید بگم که هر کسی هم تحمله نقد رو نداره

مورد اخرم شما اومدی میگی من فلان من بهمان

یعنی هیچ کس تو این سایت مدل سازی و رندر بلد نیست ؟

خیلی جالبه یه نگاه به تاپ گالری بکنی بد نیست

نمیخواستم جواب بدم ولی من وظیفه خودم دونستم که از سایت و بچه های سایت حمایت کنم

آقا به خدا بقیه شعور و درک و فهم دارن و می فهممن منظور طرف چی بوده .
اون کاربر airbus خودش نیومده بگه مدل برای منه. شما اومدی خودت رو انداختی جلو که مدل برای فلانیه . که چی؟ حدس زدی؟ از کجا حدس زدی اونوقت؟ چیزی اسمی نشونه ای توی عکس بود که فهمیدی؟ یا مدل ماشین رو دیدی احساس کردی که فلان کاربر ساخته؟ با عقل و منطق جور در نمیاد . بعد اون کاربر برای چی اومده از شما بابت پستت تشکر کرده؟ جز این که گفتی مدل برای ایشون بوده ؟ دلیل دیگه ای داشته !

بعد هم بنده نگفتم هیچ کسی تو این سایت هیچی بلد نیست . شما نمی خواد منجی حق و حقوق دیگران باشی
خودشون زبون دارن . شما فقط حق اظهار نظر داری . کار خوبه تعریف کن. بده تعریف نکن. عیب هاش رو بگو .
اینکه مدل برای کیه و کی نیست به شما ارتباطی پیدا نمیکنه . اصلا مدل برای ایشون نبوده . داشتن ی مدل و استفاده کردنش دلیل به ساخته شدن توسط خود اون فرد نیست . هزاران منبع , source تو اینترنت هست که مدل رایگان میدن .

اتفاقا یکی از دلایلی که باز من این سایت رو انتخاب کردم همین کاربر airbus بود که به من پیشنهاد داد .
نقد پذیریم هم خیلی بالاتر از اون چیزیه که شما فکر کردید .
اون گالری که شما می فرمایید از سر تا تهش رو زیر و رو کردم و کارایی دیدم که خودم لذت بردم .
شما پست من رو دقیق بخون نگفتم هیچ کسی چیزی بلد نیست فقط منم که علامه دهر هستم.
گفتم یکی رو پیدا نمی کنید که خودش مدلینگ کرده باشه ( حالا یا مدلینگش نقص داره یا نه) که با کاری که خودش مدل کرده ی همچین رندر و خروجی گرفته باشه که حس real بودنش رو به طرف القا کنه .
اکثرا برای همچین کارهایی مدل باید خیلی بی نقص و با جزییات بالا باشه تا متریال و سایر جزیات خودشون رو نشون بدن .

ببین دوست عزیز طرف .. نیست فهم و شعور داره . من فقط تو این سایت عضو نیستم و چند جای دیگه هم سال هاست فعالیت می کنم .

با خواندن پست شما میشه راحت فهمید که فقط 2 تا هدف داشتی . یکی بگی آی ملت مدل رو airbus ساخته شما نساختی. و 2. اینکه میگی چرا بهش mate shadow نزدی یعنی خیلی از خود مچکر تشریف دارید . کلا سبک کار من با اصولی که شما در tutorial هاتون خوندید و یاد گرفتید تفاوت داره .

اگه فقط همین ایراد ها رو می گرفتی مثل سایر دوستان حرفی نبود اما اینکه بی دلیل خواسته یا نا خواسته بخوای کاری رو زیر سوال ببری اصلا درست نیست .

darkwish_2006

Well-Known Member
سلام دوست عزیز
رندهای خیلی خوبی شده. مخصوصا رندر مدل citroen c5 (همون رندر وسطی) که از روبرو رندر شده. ایکاش کمی سایز رندرهاتو بالاتر میگرفتی تا رندرهات وضوح بهتری داشتند. راستی اگه میتونستی از محیط های بهتری هم استفاده کنی خیلی بهتر هم میشد. استفاده از متریال matt and shadow هم میتونست خیلی به کارت کمک کنه.

رندر سمت چپی اونم خیلی خوب شده اما کمی تاریکه . در کل کار قشنگی شده.
موفق باشی:rose:

مرسی . ممنون که نظر میدی. :rose:
ی کار جدید هم داخل گالری گذاشتم . اون رو هم حتما ببین . :wink:
chevrolet camaro .

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
در یک کلمه میگم که برات متاسفم افکارت خیلی بچگانه است

هر چی هم خواستی بگی بگو جوابت رو نمیدم اینو بارها گفتم توهین به دیگران توهین به خودمونه

darkwish_2006

Well-Known Member
حرف حساب جواب نداره دیگه .

قضیه خیلی تابلو هست.
طرف دوست کاربر airbus هست ( تو profile ش هم می تونید ببینید) بعد اومده بگه مدل کار شما نبوده کار airbus بوده .
بعدairbus میاد بابت این پست بی ارزش ازش تشکر و قدردانی می کنه !
خب خیلی واضحه بچه کیه و استارت این ماجرا رو کی زده .
جوابی نداری که بدی.

hamed.f

Well-Known Member
با سلام

citroen >نمای عقب>مدل سازيش مشکل داره که تو عکس پايين مشخص کردم.

نمای جلو >1- چراغ های کلاً شيشه ندارند 2- چرا صندليها و فرمان به سقف چسبيدن؟3- material ها مشکل دارن.

seat> در material مشکل داره،مثلاً عدسی زنون ها جيوه اي هستش

صحنه >اينکه از کودوم تصوير به عنوان پس ضمينه استفاده کنی اصلاً مهم نيست،مهم اينه که صحنه ی خوبی درست کنی،متاسفانه اين کار رو هم نتونستيد درست انجام بديد،چون وقت کمی براش گزاشتين
دنبال کار خوب ميگردیPorsche Carrera GT به اينکار نگاه کن.مدل سازيش هم مال خود ايشون هستش.اگه به اين کار از 20 ،20 بديم،برای کار شما از 20 ،2 بايد بديم.
يکی از قوانينين بخش
بند 2 _ در صورتی که کار خود را در بخش گالری قرار می دهید این به این معناست که خواهان دریافت نقد های کاربران مختلف در مورد کار خود هستید ، پس اگر دوست ندارید ایرادی از کار شما گرفته بشود از به نمایش در آوردن آن در انجمن خود داری کنید .
موفق باشيد:rose:

پیوست ها

• CITROEN%20C4[1].jpg
    CITROEN%20C4[1].jpg
    30.5 کیلوبایت · بازدیدها: 11
  • CITROEN%20C5[2].jpg
    CITROEN%20C5[2].jpg
    41.8 کیلوبایت · بازدیدها: 11
  • ibriz[1].jpg
    ibriz[1].jpg
    33.6 کیلوبایت · بازدیدها: 8

*farshid*

کاربر VIP
معمولا کاربرای جدید اول کار با همه دعوا میکنن بعد فرداش با همه آشتی میکنن ... امیدوارم این مساله در مورد شما هم صادق باشه.
همه این حرف های نسنجیده و غیر حرفه ای و شاید بچگانه به خاطر اینه که قوانین رو مطالعه نمیکنین ... فکر میکنین که طرف مقابل دستش به شما نمیرسه به همین دلیل از توهین و ... هیچ ابایی ندارین ...
در صورت مشاهده رفتارهای مشابه پستتون ویرایش و یا حذف و در صورت ادامه ی همین وضع (نقد نا پذیری و توهین و ...)حساب کاربری شما مسدود میشه.
موفق و موید باشید.

airbos

کاربر متخصص بخش مدلسازی
حرف حساب جواب نداره دیگه .

قضیه خیلی تابلو هست.
طرف دوست کاربر airbus هست ( تو profile ش هم می تونید ببینید) بعد اومده بگه مدل کار شما نبوده کار airbus بوده .
بعدairbus میاد بابت این پست بی ارزش ازش تشکر و قدردانی می کنه !
خب خیلی واضحه بچه کیه و استارت این ماجرا رو کی زده .
جوابی نداری که بدی.

مثله اینکه سکوت فایده ای نداره.آخه من مریضم مگه برم به majid cg بگم بیاد اینجا بگه این مدل ماله منه.والا این خیلی بده که آدم خیلی زود کسی رو متهم کنه.بعدشم حالا انگار مدله چی بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هزارتا ابرادشو فقط خودم دیدم. من یا چیزی به کسی نمی دم یا وقتی می دم دیگه منت برای چی؟؟؟؟
بعدشم majidcgکارم رو دیده بود قبلا به خاطره همین حدس زد که این کاره منه.خواهشااینقدر زود در مورد همه چیز قضاوت نکنین.
بازم اگه من حرفی زدم که شما رو ناراحت کرده همین جا عذر خواهیی مکنم ازشما:rose:

hosein me

New Member

موفق باشی
عزیز من امدی کل کار بنده خدارا بردی زیر سوال بعد میگی موفق باشی !!!!!
نکنه شما علم غیب داری و ما خبر نداشتیم

من این دوست خوبم می شناسم کار هاش هم تو چند تا سایت دیگه هست اگه خواستی لینکش را هم میدهم ببینی

مثله اینکه سکوت فایده ای نداره.آخه من مریضم مگه برم به majid cg بگم بیاد اینجا بگه این مدل ماله منه.والا این خیلی بده که آدم خیلی زود کسی رو متهم کنه.بعدشم حالا انگار مدله چی بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هزارتا ابرادشو فقط خودم دیدم. من یا چیزی به کسی نمی دم یا وقتی می دم دیگه منت برای چی؟؟؟؟
بعدشم majidcgکارم رو دیده بود قبلا به خاطره همین حدس زد که این کاره منه.خواهشااینقدر زود در مورد همه چیز قضاوت نکنین.
بازم اگه من حرفی زدم که شما رو ناراحت کرده همین جا عذر خواهیی مکنم ازشما:rose:
عباس جان شما خودت بزار جای ایشون تو که خودت کار داد بودی به ایشون که درست کنن و ایراداشو بگیرند و از جریان باخبر هستی پس چرا وقتی کسی میاد درباره پست دارک ویش به اون شکل نظر میده ازش تشکر میکنی

airbos

کاربر متخصص بخش مدلسازی
عزیز من امدی کل کار بنده خدارا بردی زیر سوال بعد میگی موفق باشی !!!!!
نکنه شما علم غیب داری و ما خبر نداشتیم

من این دوست خوبم می شناسم کار هاش هم تو چند تا سایت دیگه هست اگه خواستی لینکش را هم میدهم ببینی

عباس جان شما خودت بزار جای ایشون تو که خودت کار داد بودی به ایشون که درست کنن و ایراداشو بگیرند و از جریان باخبر هستی پس چرا وقتی کسی میاد درباره پست دارک ویش به اون شکل نظر میده ازش تشکر میکنی
من که گفتم به خاطر اینکه تو اون پست ایراده منو گرفته بود من ازش تشکر کردم.
خواهشا دیگه بیشترااز این موضوع رو کشش ندین.چون که ارزششو نداره.رفاقت ارزشش بیشتر ازاین حرفاست.:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا