cirtexhosting.com چطوره ؟

Rostamiani

Active Member
سلام
من چند تا سایت دارم و می خوام به جای چند هاست یک هاست از cirtexhosting.com بخرم که تا 7 سایت رو میشه روش نصب کرد. فقط نمی دونم چون ما توی ایران هستیم مشکلی به وجود میاره یا نه

1.از دوستان کسی هست که از این سایت خرید کرده باشه؟
2.چطور می تونم راحت تر پول رو پرداخت کنم ؟
3.اصولا Addon Domain مشکلی به وجود نمیاره ؟

متشکرم

pardisgroup

Active Member

parmishost

Member
با سلام دوست گرامی کیفیت کارشون خوب هست.
1-خیر
2-با مستر یا ویزا و یا اینکه درخواست پرداخت توی فروم بدهید.
3-به هیچ وجه مشکلی به وجود نمی آورد

Rostamiani

Active Member
با سلام دوست گرامی کیفیت کارشون خوب هست.
1-خیر
2-با مستر یا ویزا و یا اینکه درخواست پرداخت توی فروم بدهید.
3-به هیچ وجه مشکلی به وجود نمی آورد
متشکرم
از نظر تحروم و ... سابقه ای از این سایت یا سایت های مشابه دارید ؟ کلا می تونن چنین کاری بکنند یا نه ؟ لازمه با *** بخرم ؟

parmishost

Member
متشکرم
از نظر تحروم و ... سابقه ای از این سایت یا سایت های مشابه دارید ؟ کلا می تونن چنین کاری بکنند یا نه ؟ لازمه با *** بخرم ؟
با سلام
از نظر تحریم که کلا دیتاسنتر های امریکایی ،سایت های ایرانی را با تیر می زننند و کلا حتی در زمان خرید از جاهایی که با ایران هم مشکل ندارند به هیچ وجه توصیح خرید با هویت ایرانی نمی شود.

Rostamiani

Active Member
با سلام
از نظر تحریم که کلا دیتاسنتر های امریکایی ،سایت های ایرانی را با تیر می زننند و کلا حتی در زمان خرید از جاهایی که با ایران هم مشکل ندارند به هیچ وجه توصیح خرید با هویت ایرانی نمی شود.
راستش من امروز از ساپورتشون پرسیدم گفتند ما هیچ سایتی رو به دلیل کشوری که توش هستند نمی بندیم... ولی با حرف های شما دودل شدم !
یعنی به حرف ساپورتشون هم نمیشه اعتماد کرد ؟

parmishost

Member
خیر نمی شه اعتماد کرد.حالا دیتاسنتر جدا پنل که cpanel هست و حتی iweb اگر بفهمه که ایرانی هستید واستون مشکل ایجاد می کنه.
ولی اگر فرم را با هویت غیر ایرانی پر کنید هیچ موردی پیش نمی آید.

Rostamiani

Active Member
خیر نمی شه اعتماد کرد.حالا دیتاسنتر جدا پنل که cpanel هست و حتی iweb اگر بفهمه که ایرانی هستید واستون مشکل ایجاد می کنه.
ولی اگر فرم را با هویت غیر ایرانی پر کنید هیچ موردی پیش نمی آید.
متشکرم
پشتیبانی iWeb که اینطور میگه :
کد:
No problem
 We are a very free country in Canada and there is no political issues here.
We won't stop you just because you are from Iran.
: This would actually be against our laws to hinder your self expression.

شما کسی رو میشناسید که با iWeb مشکلی داشته باشه ؟ نکنه این مشکلات شایعه باشه !!!

متشکرم

آخرین ویرایش:

parmishost

Member
سلام
خیر ،آی وی با هیچ ملیتی مشکلی نداره ولی اگر بفهمه ایرانی هستید به هیچ وجه هاست لینوکس با پنل cpanel به شما ارائه نمی دهد.این از قوانین cpanel هست که برای دیتا سنتر ها قرار داده.
خود ما هم که بالای 10 سرور از آی وب داریم از طریق دفتر کانادا خودمون اقدام به خرید این سرویس ها کردیم.

Rostamiani

Active Member
سلام
خیر ،آی وی با هیچ ملیتی مشکلی نداره ولی اگر بفهمه ایرانی هستید به هیچ وجه هاست لینوکس با پنل cpanel به شما ارائه نمی دهد.این از قوانین cpanel هست که برای دیتا سنتر ها قرار داده.
خود ما هم که بالای 10 سرور از آی وب داریم از طریق دفتر کانادا خودمون اقدام به خرید این سرویس ها کردیم.
پس قضیه اینه !!!
از دفتر کانادا ؟؟؟ !
ولی شما که می گید iWeb با ایران مشکلی نداره. اگه از ایران با مشخصات غیر ایرانی بخرم چطور ؟ حتی نمیشه از ایران خرید ؟؟؟

Rostamiani

Active Member
کسی با awardspace.net کار کرده ؟
چون شرکتش آلمانیه شاید کم تر با ایران مشکلی داشته باشه درسته ؟ Addon DOmain هم داره قیمتش هم خوبه

parmishost

Member
پس قضیه اینه !!!
از دفتر کانادا ؟؟؟ !
ولی شما که می گید iWeb با ایران مشکلی نداره. اگه از ایران با مشخصات غیر ایرانی بخرم چطور ؟ حتی نمیشه از ایران خرید ؟؟؟
مشکلی با ایران نداره ولی هاست لینوکس را با پنل plesk یا دایرکت ادمین ارائه می کنه برای کسانی که با هویت ایرانی خرید می کنند.
ما چون نیاز به پنل cpanel داریم مجبوریم از دفتر مون در کانادا خرید ها را انجام بدهیم.

جدیدترین ارسال ها

بالا