واقعا عالی شده.
از دیدن مدل هایی که در اون ها به جزئیات دقیق توجه شده ، لذت می برم.
خسته نباشید.
سلام.خیلی خوب شده.شیدرسازی خودشو خوب نشون میده.آسمون خوب شده.
به نظرم تنها چیزی که کم داره یه کامپوزیت قوی هست.البته نه مثل اون دفعه شور بشه. متعادل خوش نمک
با مجیک بولت می تونی خیلی کارای خوبی انجام بدی.
فقط بازم تاکید میکنم کامپوزیت متعادل کار کن
موفق باشی.
اگه کامپوزیت خوبی انجام بشه باتوجه به دقت در مدلینگ بسیار حرفه ای و تکسچر سازی و شیدرسازی خوب پیشنهاد برای تاپ گالری
سلام . دیتیلها عالیه . زاویه و فاصله دوربین رو زیادی آوردی نزدیک و رو به بالاست. شاید همون پیچش مو هستش که میبینی ؟!
به نظرم یه فضا سازی در محدوده لند اسکیپ لازمش باشه. میدونی حجم کارت خیلی بالاست. کار کردم با این حجم ها واقعا سخته ولی چیزیه که تو به راحتی از عهدش بر میای.
موفق باشی.
مرسیدوباره سلام..................................اگه این کار رو با رندر های قبلی مقایسه کنم واقعا پیشرفت توش حس میشه............تو قبلیه یادمه بافت ها اینجور معلوم نبودن.....................حالا خیلی خوب شده.................یه خسته نباشید big تقدیم به شما..........................موفق باشید....(از کارهایی که سنگین میشن به شخصه متنفرم......اون موقع است که آرزو میکنم یه ابر رایانه خفن داشته باشم).....
سلام
ووووووواوو چه کردی روهام!
ترکوندی خیلی توپ شده
همه چیز عالی به نظر میرسه
خسیس یه زره دوربینو بیار عقب ببینیم دقیقا چه کردی
پیشنهاد تــاپ گــالری
مرسییییسلام اقا من یه ویدیو کوتاه ساختم با این عکس اما ترافیک ندارم واسه آپ شات میذارم :
ممنون!تنها مزیت کار شما شلوغ بودنه،اونم تکرار احجام.
نمیشه گفت خوبه.
تنها مزیت کار شما شلوغ بودنه،اونم تکرار احجام.
نمیشه گفت خوبه.
ممنون!
این سبک معماری دقیقا به قادر همین تکرار و تقارن معروفه و زیباست.
راستی این مثل رو که حتما شنیدید:گرتو بهتر می زنی.بستان بزن.
دوست عزیز : تا مرد سخن نگفته باشد عیب و هنرش نهفته باشد..
شما که فرق یک کلیسای معروف گوتیک رو با کار کانسپت نمیتونید تشخیص بدین مجبورین اظهار نظر کنین؟!!!!!
خانوم کسروی خیلی تبریک میگم...واقعا باعث افتخار هست این کار برای این فروم...
http://forums.3dtotal.com/showthread.php?t=60267