بی بی کد church

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.خیلی خوب شده.شیدرسازی خودشو خوب نشون میده.آسمون خوب شده.
به نظرم تنها چیزی که کم داره یه کامپوزیت قوی هست.البته نه مثل اون دفعه شور بشه. متعادل خوش نمک
با مجیک بولت می تونی خیلی کارای خوبی انجام بدی.
فقط بازم تاکید میکنم کامپوزیت متعادل کار کن
موفق باشی.
اگه کامپوزیت خوبی انجام بشه باتوجه به دقت در مدلینگ بسیار حرفه ای و تکسچر سازی و شیدرسازی خوب پیشنهاد برای تاپ گالری

::reza::

کاربر VIP
سلام . دیتیلها عالیه . زاویه و فاصله دوربین رو زیادی آوردی نزدیک و رو به بالاست. شاید همون پیچش مو هستش که میبینی ؟! :green:
به نظرم یه فضا سازی در محدوده لند اسکیپ لازمش باشه. میدونی حجم کارت خیلی بالاست. کار کردم با این حجم ها واقعا سخته ولی چیزیه که تو به راحتی از عهدش بر میای.
موفق باشی.

ROHAM WEB

Well-Known Member
واقعا عالی شده.
از دیدن مدل هایی که در اون ها به جزئیات دقیق توجه شده ، لذت می برم.
خسته نباشید.

ممنون

سلام.خیلی خوب شده.شیدرسازی خودشو خوب نشون میده.آسمون خوب شده.
به نظرم تنها چیزی که کم داره یه کامپوزیت قوی هست.البته نه مثل اون دفعه شور بشه. متعادل خوش نمک
با مجیک بولت می تونی خیلی کارای خوبی انجام بدی.
فقط بازم تاکید میکنم کامپوزیت متعادل کار کن
موفق باشی.
اگه کامپوزیت خوبی انجام بشه باتوجه به دقت در مدلینگ بسیار حرفه ای و تکسچر سازی و شیدرسازی خوب پیشنهاد برای تاپ گالری

مرسی.یکم روش کامپوزیت انجام دادم البته نمی دونم خوب شد یا نه:green:

سلام . دیتیلها عالیه . زاویه و فاصله دوربین رو زیادی آوردی نزدیک و رو به بالاست. شاید همون پیچش مو هستش که میبینی ؟!
به نظرم یه فضا سازی در محدوده لند اسکیپ لازمش باشه. میدونی حجم کارت خیلی بالاست. کار کردم با این حجم ها واقعا سخته ولی چیزیه که تو به راحتی از عهدش بر میای.
موفق باشی.

سلام
رضا جان چرا نمی گیری آخه؟وقتی دوربین انقد نزدیکه و رو به آسمونه خیلی واضح و مبرهنه که من محیط نساختم براش دیگه:green:
یه سری صخره و دارو درخت ساختم براش اما بدرد نمی خوره:lol:
راستش این کار انقد خستم کرده که اصلا دیگه نمی خوام روش کارکنم.الان فولدرش رو هم هاید کردم که چشمم بهش نخوره:green:
ممنون که اومدی:rose:
dom koln_2_for-web_out.jpgdom koln_for-web_out.jpg

hamed max

کاربر فعال
دوباره سلام..................................اگه این کار رو با رندر های قبلی مقایسه کنم واقعا پیشرفت توش حس میشه............تو قبلیه یادمه بافت ها اینجور معلوم نبودن.....................حالا خیلی خوب شده.................یه خسته نباشید big تقدیم به شما..........................موفق باشید....(از کارهایی که سنگین میشن به شخصه متنفرم......اون موقع است که آرزو میکنم یه ابر رایانه خفن داشته باشم).....:mad:

koorosh_kh

باحالترین کاربر
سلام
ووووووواوو چه کردی روهام!
ترکوندی خیلی توپ شده
همه چیز عالی به نظر میرسه
خسیس یه زره دوربینو بیار عقب ببینیم دقیقا چه کردی
پیشنهاد تــاپ گــالری

ROHAM WEB

Well-Known Member
دوباره سلام..................................اگه این کار رو با رندر های قبلی مقایسه کنم واقعا پیشرفت توش حس میشه............تو قبلیه یادمه بافت ها اینجور معلوم نبودن.....................حالا خیلی خوب شده.................یه خسته نباشید big تقدیم به شما..........................موفق باشید....(از کارهایی که سنگین میشن به شخصه متنفرم......اون موقع است که آرزو میکنم یه ابر رایانه خفن داشته باشم).....
مرسی:rose:

سلام
ووووووواوو چه کردی روهام!
ترکوندی خیلی توپ شده
همه چیز عالی به نظر میرسه
خسیس یه زره دوربینو بیار عقب ببینیم دقیقا چه کردی
پیشنهاد تــاپ گــالری

ممنون از لطفتون.:rose:
راستی بد نیست این توضیح رو بدم که قراره این کار از شبکه mtv ,fox پخش بشه
خبرش رو هم توی مجله fantasymagazine چاپ شده که می تونین شرح کاملش رو اینجا بخونین
البته می تونین از گوگل ترنسلیت استفاده کنین چون به زبان ایتالیایی هست:wink:
همگی موفق باشید:oops:

ROHAM WEB

Well-Known Member
سلام اقا من یه ویدیو کوتاه ساختم با این عکس اما ترافیک ندارم واسه آپ شات میذارم :
مرسیییی
خیلی دوست داشتم ویدئوش رو ببینم.
این افکتی که دادید خیلی باحاله حسابی دارک کرده کار رو.جل الخالق انگار از توی فیلم عکس گرفتید
آخه چقد این مدل ریله:lol:
بازم ممنون به خاطر وقتی که گذاشتید:rose:

martin eco

Well-Known Member
تنها مزیت کار شما شلوغ بودنه،اونم تکرار احجام.
نمیشه گفت خوبه.

دوست عزیز : تا مرد سخن نگفته باشد عیب و هنرش نهفته باشد..
شما که فرق یک کلیسای معروف گوتیک رو با کار کانسپت نمیتونید تشخیص بدین مجبورین اظهار نظر کنین؟!!!!!

خانوم کسروی خیلی تبریک میگم...واقعا باعث افتخار هست این کار برای این فروم...:rose:

3d zed

New Member
ممنون!
این سبک معماری دقیقا به قادر همین تکرار و تقارن معروفه و زیباست.
راستی این مثل رو که حتما شنیدید:گرتو بهتر می زنی.بستان بزن.:wink:

دوست عزیز من منظوری نداشتم،فقط نظرمو گفتم،،دلخور نشید لطفا

دوست عزیز : تا مرد سخن نگفته باشد عیب و هنرش نهفته باشد..
شما که فرق یک کلیسای معروف گوتیک رو با کار کانسپت نمیتونید تشخیص بدین مجبورین اظهار نظر کنین؟!!!!!

خانوم کسروی خیلی تبریک میگم...واقعا باعث افتخار هست این کار برای این فروم...:rose:

بله حق با شماست ،سواد من در این حد نیست،
کاش تعریف میکردم

موفق باشید

Mehran coyote

Well-Known Member
سلام رهام جون
کارت خیلی زیبا شده بچه ها همه چیزو گفتن و من دیگه حرف تکراری نمیزنم
داشتم تو فروم 3dtotal میگشتم که اینو دیدم
خیلی دوست دارم تو هم ببینی
کد:
http://forums.3dtotal.com/showthread.php?t=60267

موفق باشی